• Stranden ved Kinondo Kwetu, Kenya
 • Kindondo Kwetu, Kenya
 • Sejltur i traditionel træbåd fra Kindondo Kwetu, Kenya
 • Tilbring en nat på stranden under stjernehimlen over Kindondo Kwetu, Kenya

Kinondo Kwetu, Kenya

Intimt boutique-hotel ved skøn sandstrand væk fra alfarvej

Veranda tilhørende Cottage 3 på Kinondo Kwetu, Kenya
Læs mere

Her har hjertet hjemme, og sjælen får fred. I er langt fra turister, strandsælgere og partymusik. I stedet får I skræddersyet All Inclusive, unik atmosfære og indretning og vidunderlige omgivelser, som I kan nyde fra hesteryg eller solseng. Kinondo Kwetu byder frem for alt på fred, nærvær og intimitet.

Udsigt til Det Indiske Ocean fra jeres veranda på Kinondo Kwetu, KenyaSkandinavisk charme ved Det Indiske Ocean

Kinondo Kwetu er mere et hjem end et hotel. Her er kun plads til 38 gæster, og jeres eneste naboer er hotellets heste og den svenske værtsfamilie, der selv bor her året rundt.

Deres kærlighed til stedet mærkes i den kunstfærdige indretning og de gennemførte detaljer. I den personlige service og den oprigtige interesse for hotellets gæster. Kinondo Kwetu er en forbiledlig kombination af eksklusiv strandluksus og god, gammeldags, skandinavisk hygge.

Sejltur i traditionel træbåd fra Kindondo Kwetu, KenyaIdyllisk, afsondret og naturskønt

Det lille boutique-hotel ligger på Galu Beach i det sydøstligste Kenya, ca. 1,5 time fra Mombasa. Området er naturskønt, og hotellet er omkranset af store, gamle baobao-træer, der betragtes som hellige af de lokale stammefolk.

Ca. 45 min. fra hotellet kan I komme på safari i Shimba Hills Nationalpark, hvor der bl.a. lever elefanter, antiloper og giraffer. I kan også besøge den lokale landsby og tage på fuglespotting i den hellige skov og langs med kysten.

Tilbring en nat på stranden under stjernehimlen over Kindondo Kwetu, KenyaAfslapning og action på stranden

Den smukke, flade sandstrand er jeres døgnet rundt. Nyd jeres måltider her. Rid på heste i vandkanten. Lad hotellets personale rede op til jer i en magelig himmelseng på sandet, og tilbring natten under stjernerne. Små, personlige oplevelser, der gør stort indtryk.

Fra stranden tilbydes en lang række forskellige vandsportsaktiviteter. Kajak- og katamaransejlads, dykker- og snorkleture med båd, kite- og windsurfing, vandski, wakeboard, dybhavsfiskeri og et privat krydstogt med traditionel træbåd.

Tag på ridetur på stranden ved Kinondo Kwetu, KenyaGolf, tennis og faldskærmsudspring

Oppe på land råder Kinondo Kwetu over sin egen tennisbane, og der kan bookes tee-times på den lokale golfbane, der ligger et kvarters tid fra hotellet. Hotellet har også anlagt sin egen skateboard-park. Skal det være helt vildt, så book et tandemudspring med faldskærm, hvor I lander direkte på det hvide sand!

Frokosttid på stranden ved Kinondo Kwetu, KenyaSpis, hvor og når I vil

Der er ingen egentlig restaurant eller spisestue på Kinondo Kwetu. I stedet indbydes I til at nyde jeres måltider, hvor I lyster. Spis i haven, på stranden, ved poolen, i bådhuset, i vandtårnet - eller inden døre på gammeldags manér.

Gastronomien tilberedes med lige dele stolthed og passion for de lokale råvarer, og alle måltider er inkluderet i prisen.

Veranda tilhørende Cottage 3 på Kinondo Kwetu, KenyaUnikke Værelser og hytter tæt på stranden

Alle værelser og hytter på Kinondo Kwetu er forskellige, og indretningen er unik og håndplukket. Traditionelle møbler i mørkt træ komplementeres af lokal kunst og kunsthåndværk. Glem alt om strømlinede designerhoteller - her er både stil og atmosfære varm, hjemlig og helt sin egen.

I hotellets største bygning, Mama Taa Villa, ligger dobbelt- og familieværelser samt to større suiter. Alle disse har havudsigt.

Mama Tina Villa er indrettet med et dobbelt- og to enkeltværelser, hvoraf det ene har havudsigt. De øvrige værelser har udsigt mod haven.

Herudover er her tre hytter med et dobbeltværelse, en hytte med et dobbelt- og et enkeltværelse samt en familiehytte i to etager med to dobbeltværelser og et enkeltværelse.

Tal med jeres rejserådgiver om, hvilket værelse eller hvilken hytte, der skal danne rammen om jeres ophold.

Poolområdet på Kinondo Kwetu, KenyaFå det hele for jer selv

Er I et større selskab, der rejser sammen, kan I få Kinondo Kwetu helt eller delvist for jer selv. Hotellet råder over to køkkener, der ligger i hver deres ende af hotelområdet, og det er derfor nemt at skabe et isoleret område kun for jer og jeres ledsagere, hvis I ikke er nok til at booke hele hotellet. Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.