• Waterlovers Beach Resort, Kenya
 • Familievilla på Waterlovers Beach Resort, Kenya
 • Hytte med veranda på Waterlovers Beach Resort, Kenya
 • Stranden ved Waterlovers Beach Resort, Kenya
 • Villa på Waterlovers Beach Resort, Kenya

WaterLovers Beach Resort, Kenya

Rustik romantik og smukke suiter ved Kenyas hvide strande

Skildpadde poolen på Waterlovers Beach Resort, Kenya
Læs mere

Ud til det Indiske Ocean og ved den 25 km lange hvide Diani-strand i Kenya, ligger Waterlovers Beach Resort som et romantisk paradis med udsigt over det turkisblå Indiske Ocean.

Waterlovers Beach Resort, KenyaKun 8 suiter

I sandet under de store trækroner ligger WaterLovers Beach Resort med 4 smukke bungalows med hvidskurede vægge, store terrasser/verandaer og tage tækket af palmeblade. I hver er 2 dejlige suiter, som er både store og super hyggelige, og som har udsigt over stranden mod Det Indiske Ocean.

Riccardo og Valentina beskriver selv arkitekturen som "Afrika-chic". Tag den hyggelige stemning i Italien, tilsæt raffinerede detaljer fra Caribien og fuldend med inspiration fra den lokale arkitektur. Så har I Waterlovers Beach Resort.

Familievilla på Waterlovers Beach Resort, KenyaSuiternes indretning afspejler kystens historie som handelssted og mødested for mange kulturer. Her bliver stemningen sat med varme farver på væggene, fine detaljer, mange naturmaterialer og smukke træskærerarbejder i såvel møblement, afrikanske masker og flotte træskulpturer.

WaterLovers Beach Resort har også en overdådig villa i to etager med 3 soveværelser, hvis I er flere, der rejser sammen.

Inkl. WiFi og SIM-kort

Alle 8 suiter har aircondition, loftsvifte, myggenet, iPod docking, WiFi og også et SIM-kort liggende klar til jeres mobiltelefon. Her er suiter med både 2 og 3 senge.

Villa på Waterlovers Beach Resort, KenyaMiddelhavskøkken med lokale råvarer

Riccardos og Valentinas rødder afspejler sig også i Restaurant Tides, der ligger lige ved den skildpaddeformede pool med udsigt til havet. Udgangspunktet er Middelhavskøkkenet, men baseret på lokale råvarer.

I sidder under hvidskurede arkader med lofter af cedertræ. Glæd jer til frisk pasta, krabbe- og fiskeragouter med ristet græskar, passionsfrugt mousse med hvide chokoladeflager og mynteblade og meget mere, der får tænderne til at løbe i vand. Menuen skifter hver dag.

Strandbaren Ocean Spirit er klar med cocktails, frisk frugtjuice, aperitifs og god musik.

Stranden ved Waterlovers Beach Resort, KenyaFredfyldt resort ud til Det Indiske Ocean

På WaterLovers Beach Resort er I, hvor den 25 km lange strand er mest fantastisk. Og det er nemt at komme hertil.

Hotellet ligger kun 15 minutters kørsel fra den lille Ukunda Air Strip, som I kan flyve direkte til fra safari, og 35 km fra den internationale lufthavn i Mombasa, som I flyver hjem fra.

Diani-stranden er omgivet af kokospalmer og krystalklart vand. Revet er hjemsted for bl.a. havskildpadder, delfiner og utallige fisk. I den tætte vegetation ved det lille bungalowhotel lever mange fugle og også en del af de flotte sort/hvide colobusaber.

Skildpadde poolen på Waterlovers Beach Resort, KenyaKitesurfing, snorkling og golf

I kan vælge mange aktiviteter på Waterlovers Beach Resort. Her er f.eks. kite-surfing, windsurfing, dykning og snorkling på koralrevet, dybhavsfiskeri og tennis. I kan også spille golf på den nærliggende 18-hullers bane Leisure Lodge Golf Course.

Kisite Marine National Park med koralrev og flere end 250 arter marineliv er en oplagt udflugtsmulighed, hvis I kan lide at snorkle eller dykke. Endelig kan I slappe af med massage og yoga. Nyd det.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.