• Solnedgangsdrink står klar, Elephant Pepper Camp i Kenya
 • Luksustelt på Elephant Pepper Camp i Kenya
 • Safari fra Elephant Pepper Camp i Kenya
 • Skildpadde poolen på Waterlovers Beach Resort, Kenya
 • Familievilla på Waterlovers Beach Resort, Kenya

Romantik på Masai Maras savanne og Kenyas strande

Vilde dyr og fredfyldt afslapning på små, eksklusive hoteller, 12 dage fra 34.500 kr.

Glæd jer til:

Verdensklassesafari fra lille privat camp i Masai Mara

Den store migration væk fra turiststrømmen (sommer og efterår)

Minimal transporttid med små fly over savannen

Hvide strande, klart vand og snorkling ved Det Indiske Ocean

All inclusive på savannen og halvpension på stranden

Læs mere

Først safari med et rigt dyreliv og en autentisk safari camp i Masai Mara. Dernæst til kridhvide strande og luksuriøs suite ved Det Indiske Ocean i Kenya.

Oplev noget af verdens bedste safari i privat område af Masai Mara og fortsæt til en smuk suite med udsigt til Det Indiske Ocean. Nyhavn Rejser har håndplukket safaricamp og bungalowhotel ved stranden ud fra intim størrelse, romantisk stemning og super beliggenhed.

Denne rejse til Kenya kombinerer noget af verdens bedste og mest autentiske safari i Masai Mara med romantik og strandeventyr ved Det Indiske Ocean. En rejse med ekstraordinære oplevelser, romantisk stemning og stor komfort fra safaritelt til suite.

I har all inclusive på savannen og halvpension på jeres lille strandhotel med kun 8 suiter.

Autentisk safari i Masai Mara, Kenya

I flyver fra Danmark til Nairobi i Kenya, hvorfra I fortsætter i et lille fly over savannen til Masai Mara. Transport kan faktisk være en stor oplevelse!

I Masai Mara skal I opleve ægte safari fra den lille Elephant Pepper Camp 4+*. En camp med kun 10 safaritelte i det private område Masai North Conservancy. Her er der ikke køer af biler for at se en sovende løve. I stedet er området verdenskendt for sine store dyreflokke og et stærkt begrænset antal besøgende.I er i den nordlige del af Masai Mara, der har stor frodighed og det søger de planteædende dyr mod. Og med dem følger kødæderne ...

Dyr om dagen. Stjernestunder om aftenen.

I kører på safari i åbne jeeps morgen og eftermiddag, og om aftenen går savannens lyde hånd i hånd med en vidunderlige romantisk stemning. Gæsterne mødes om lejrbålet, spiser sammen og går til ro i de komfortable telte under millioner af stjerner. 

3 overnatninger på Elephant Pepper Camp 4+* med all inclusive.

Romantik og smuk suite ved stranden

Jeres rejse til Kenya fortsætter nu til den 25 km lange Diani-sandstrand. Igen flyver I med et lille fly over savannen til en lille lufthavn tæt på kysten. På den bedste del af stranden ligger WaterLovers Beach Resort.

Under de store trækroner ligger blot 4 bungalows med hvidskurede vægge, store terrasser/verandaer og tage tækket af palmeblade. Der er masser af aktivitetsmuligheder, både til vands og til lands samt mulighed for massage og yoga.

6 overnatninger med halvpension. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Romantik på Masai Maras savanne og Kenyas strande
RejseperiodeDobbelt
22.10.19 ‑ 19.12.1934.000‑39.000
20.12.19 ‑ 31.12.1944.000‑46.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Rejseforsikring
 • Visum til Kenya
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge

Bemærk

 • På de mindre fly må I maksimum medbringe 15 kg. som skal være pakket i en blød taske. De 15 kilo er inkl. håndbaggage.
 • Vaccinationer til safari i Kenya og Tanzania: Det kræves, at I kan dokumentere, at I har fået vaccine mod gul feber mindst 10 døgn før ankomst. Kontakt egen læge eller f.eks. Seruminstituttet for mere information