• Poolområdet med udsigt ud over byen, Hotel Icon Hong Kong
 • Værelsestype 36 harbour, Hotel Icon Hong Kong
 • The Market serverer friske skaldyr i buffetten, Hotel Icon Hong Kong

Hotel Icon Hong Kong, Hong Kong

Noget af det bedste Hong Kong har at byde på

Udsigten fra Designer suiterne er ekseptionel, Hotel Icon Hong Kong
Læs mere

Hvis I vil opleve et af de bedste luksushoteller i Hong Kong, kommer I ikke uden om Hotel Icon. Her er det bedste af Hong Kong samlet et sted: En fantastisk udsigt, stil og charme, man skal lede længe efter, og ikke mindst oplevelsen af, at alt handler om jeres velbefindende.

Bliv forkælet i spaen på Hotel Icon Hong KongHotellet ligger i den østlige ende af Tsim Sha Tsui, Kowloon. Det er et område, de fleste forbinder med det autentiske Hong Kong. Shopping og restauranter ligger lige uden for døren.

Pool, fitness og spa

Swimmingpool er selvskreven på disse breddegrader, den ligger højt og med udsigt. I umiddelbar forbindelse findes et veludstyret fitness center. Både udstyr og udsigt er blandt de bedste i Hong Kong.

Når mæthedsgraden af shopping og sightseeing er nået, byder Angsana Spa by Banyan Tree sig til med behandlinger i verdensklasse.

The Market serverer friske skaldyr i buffetten, Hotel Icon Hong KongRestauranter og barer

Hotel Icons café, Green, er åben hele dagen. Ud over kaffe er det også stedet for en kølende Gin & Tonic.

Sushi, Dim Sum og andre lækkerier

The Market byder på en hyggelig og afslappet atmosfære, og fra de åbne køkkener dukker de mest fantastiske specialiteter fra både det asiatiske og vestlige køkken op. Frisk og lækkert! 

Få serveret klassiske dim sums i restaurant Above & Beyond, Hotel Icon Hong KongDet bedste fra det kinesiske køkken

Above & Beyond på 28 etage giver ud over det betagende vue over Hong Kong en aften med det bedste kinesiske køkken med både dim sum og specialiteter fra det kantonesiske køkken. Hele herligheden ledsaget af svalende lokal øl eller en flaske vin fra Hotel Icons egen vinsamling. Ikke underligt, at Above & Beyond fik tre “fork-and-spoons” i Michelin Guide Hong Kong og Macau 2012. Og lige så forventeligt, at det anerkendte rejsemagasin Condé Nast Traveller satte restauranten på deres liste over “Best New Restaurant 2012”. 

Udsigten fra Designer suiterne er ekseptionel, Hotel Icon Hong KongVærelser og suiter med fri minibar

Hotel Icon har 262 værelser inklusiv 26 suiter alle med fabelagtig udsigt over byen eller Victoria Harbour. Som noget unikt er der fri minibar og WiFi på alle værelser.

Icon 36 City & Harbour værelser er nogle af de mest rummelige i Hong Kong, der ellers ikke just er berømte for store værelser.  I værelset findes alle de faciliteter, I kan forvente af et hotel af denne høje standard. I flæng kan nævnes 36 m2 stort værelse, King eller Queensize seng, utallige TV kanaler, fri bar og snacks på værelset og meget mere.

Værelsestype Club 38 Harbour, Hotel Icon Hong KongDen bedste udsigt

Icon 38 Harbour er 38 m2 og byder på gulv til loft vinduer, så udsigten kan der ikke sættes en finger på - hverken om dagen eller om aftenen, når byens lys tændes. Udsigten til en af verdens mest ikoniske skyline er eminent. Forvent de samme faciliteter som på Icon 36 værelserne.

Derudover findes et pænt udvalg af club rooms samt suiter med endnu bedre udsigt og adgang til “Above & Beyond”, der er Hotel Icons lounge for gæster i enten Club Rooms eller Suiter. “Above & Beyond” ligger på den øverste etage med panoramaudsigt over byen.

Loungeområde med restaurant på Hotel Icon Hong KongAnkomst og afgang – nyd loungeområdet

På Hotel Icon er skæve ankomst- og afgangstider ikke noget problem. Ønsker I ikke at betale for en ekstra nat, kan I frit benytte Timeless. Det er Hotel Icons lounge, hvor I kan slappe af i behagelige bløde møbler i elegante omgivelser, kaffe/the samt snack er inkluderet for hotellets gæster. Conciergen tager sig af bagagen, så den skal I ikke bekymre sig om.

Hotel Icon tilbyder hver 20 min. fri shuttle bus til Tsim Shat Sui Metro Station og til The Sun Arcade.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.