• En kvinde nyder sin iskaffe og udsigten til havet og et krydstogtskib fra Santorini, Grækenland
 • Kotor og Boka Kotorska bugten i Montenegro
 • Leg i poolen under jeres krydstogtferie om bord på et skib i Royal Caribbeans Vision-klasse
 • Gondoler ved Markuspladsen i Venedig

13 dages sommerkrydstogt i Middelhavet inkl. fly

Med Royal Carribean Cruise Line fra Barcelona, inkl. fly og alle måltider, 13 dage

Elegant 4* krydstogtskib med høj service om bord

Smukke og historiske byer som Firenze, Valletta, Venedig og Kotor

Antikke højdepunkter i Athen og Rom

Forlæng ferien i Barcelona, hvor krydstogtet starter og slutter

Stort udbud af faciliteter og aktiviter om bord

Læs mere
Tag på sommerkrydstogt med Royal Caribbean Cruise Line til fantastiske seværdigheder, skønne byer og smukke strande i Middelhavet. Vælg mellem spændende sejlruter på 13 dage med start og slut i Barcelona.

13 dages krydstogt i middelhavet - forskellige ruter

Hele sommeren igennem sejler Vision of the Seas fra Royal Caribbean Cruise Line forskellige ruter på kryds og tværs i Middelhavet med ud- og hjemrejse fra Barcelona. 

Sejlruterne bringer jer til naturskønne kyster, charmerende byer og en perlerække af berømte steder. Og med 13 dages krydstogt i Middelhavet er der tid til både at udforske skibet og tid til at gå på opdagelse i jeres helt eget tempo.

Oplevelser om bord for store som små

Vision of the Seas hører til blandt de mellemstore skibe i Royal Caribbeans flåde. Skibene er kendt for det elegante interiør, de mange aktiviteter og underholdning om bord.

Om bord kan I bl.a. glæde jer til forskellige sportsfaciliteter, restauranter og barer, et væld af aktiviteter for både voksne og børn, spa, klatrevæg og minigolf, børneklubber, pools, teenageområde og teater med Broadway-inspireret underholdning.

PÅ OPDAGELSE I LAND

I kan opleve Amalfikysten, der siges at være en af verdens smukkeste kyststrækninger. I Italien har I også mulighed for at gå en tur over Ponte Vecchio-broen i Firenze eller se den enorme kuppel inde fra domkirken Santa Maria del Fiore. Har I været i Firenze før, kan I tage til Piza og se det berømte skæve tårn.

Og sidst, men ikke mindst, har Venedig så meget at byde på, at skibet bliver natten over. Så har I nemlig god tid til at gå rundt og udforske romantikkens by.

SMUKKE ØER OG STRANDE

I kan også under krydstogtet i Middelhavet sejle med til nogle af Grækenlands smukkeste øer Mykonos og Santorini. Og til stemningsfulde Split i Kroatien.

I de franske byer, provencalske Nice, historiske Marseille og glamoriøse Cannes, kan I nyde middelhavssolen på stranden eller fra en stol på en charmerende fortovscafé, hvor I kan smage på specialiteter og liflige vine fra området.

oplev DEN ANTIKKE VERDEN 

Glæd jer, hvis I vælger ruten, der lægger til i Athen med fæstningen Akropolis, som er en af de store seværdigheder i den antikke verden.

Nyd også charmerende Kotor i Montenegro, som ligger helt unikt i bunden af en fjord, omkranset af bjerge. Eller Johanitterriddernes imponerende fæstningsby Valletta på Malta. Begge byer er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.  

Inkl. Fly t/r - FORLÆNG MED ekstra dage i barcelona

Krydstogtrejsen inkluderer naturligvis også fly t/r til Barcelona. Kom et par dage før eller forlæng rejsen efter krydstogtet i Middelhavet i Barcelona, hvor I vil nyde de mange muligheder byen byder på. Tal med vores krydstogteksperter om at forlænge rejsen.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
22.08.19 Vis ruteBarcelona1359.000-61.00059.000-61.00059.000-61.000
DatoStedAnkomstAfgang
22.08.19Barcelona, Spanien17.00
23.08.19Til søs
24.08.19La Valletta, Malta07.0017.00
25.08.19Til søs
26.08.19Santorini, Grækenland07.0017.00
27.08.19Mykonos, Grækenland07.0018.00
28.08.19Piraeus (Athen), Grækenland06.0018.00
29.08.19Til søs
30.08.19Til søs
31.08.19Civitavecchia (Rom), Italien07.0019.00
01.09.19Livorno (Firenze/Pisa), Italien07.0019.00
02.09.19Marseille, Frankrig10.0017.00
03.09.19Barcelona, Spanien06.00

Rejser du alene?
Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Barcelona t/r
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • 12 nætters krydstogt med VIsion of the Seas i valgte kahyttype
 • Alle måltider om bord
 • Drikkepenge om bord på skibet
 • Underholdning og aktiviteter om bord

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Transport, udflugter, tillæg for special restauranter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger
 • Drikkevarer
  Vand, kaffe, iste og te er inkluderet om bord. Specielle drikkevarepakker kan tilkøbes og afregnes direkte med rederiet