• Whitehaven Beach på Whitsunday Island, Australien
 • Singapore skyline
 • Rismarker på Bali

Azamara krydstogt til Australien og Bali

Eventyrligt krydstogt med Azamara Quest, 17-25 dage fra

Glæd jer til:

2 nætter på 5* hotel i Singapore samt i Sydney eller Perth

5* krydstogtskib med gastronomisk all inclusive og Club balkonkahyt

Uluwatu Templet, strande og Denpasar på Bali

Australiens koralrev, regnskove, storbyer og smukke strande

Gadekøkkener, templer og vulkaner på Java

Læs mere

Et eventyrligt krydstogt med eksklusive Azamara Club Cruises, der starter og slutter med 2 nætter på lækkert 5* hotel. Glæd jer til et krydstogt, der bringer jer til fascinerende Java og Bali samt Australiens berømte koralrev, byer, tropiske øer og badestrande.

Ikke mange krydstogtrejser byder på så stor en variation af oplevelser som på turen med Azamara Club Cruises, der sejler rundt i Australien og Indonesien. Her får I alt lige fra moderne metropol og jungletrekking til imponerende koralrev, smukke strande og tropiske øer.

AZAMARA - ALL INCLUSIVE OG UDSØGT SERVICE

Under krydstogtet venter endnu flere oplevelser i særklasse om bord på det 5-stjernede krydstogtskib. Nyd livet i de eksklusive omgivelser, og glæd jer over den udsøgte service, gastronomisk all inclusive og nyrenoverede kahytter.

5* hotel i Singapore, sydney eller Perth

Azamara Club Cruises sejler på tre forskellige ruter i 2020/2021. En rute lægger til ved både Bali og Java - de øvrige ruter sejler til Bali. Uanset hvilken rute I vælger, så har vi inkluderet 2 nætter på et 5* hotel både før og efter krydstogtet.

EVENTYRLIGE BALI og java

Bali er Gudernes ø, og I har hele dagen til at nyde de fantastiske strande, snorkle i koralrevet, tage på tempelbesøg eller besøge livlige Denpasar. Java i Indonesien er lig med magiske vulkaner, verdens største buddhistiske monument Borobudur, regnskov og Semarangs templer og gadekøkkener.

AUSTRALIENS smukke KYSTER, BYER OG ØER

Australien er rig på oplevelser. Så er der noget at udforske, uanset rutevalg. Mooloolaba byder på smukke strande. Det samme gør Thursday Island, der ligger mellem Australien og Papua Ny Guinea, og fra Airlie Beach kan I komme ud til Great Barrier Reef.

Skønne Cairns er populær for sit tropiske klima, vandfald, regnskove og bjerge. Fraser Island er verdens største sandø. Geraldton kan bryste sig med en flot katedral og endnu flottere badestrande, og I vil elske den charmerende by Fremantle ved Perth.

Sydney, Perth og Singapore

Tre fantastiske og meget forskellige storbyer. Sydney byder på den arkitektoniske perle Sydney Opera House, spændende kvarterer med et bredt udvalg af restauranter og butikker samt den berømte strand, Bondi Beach. Perth er den grønne by ved Swan River. Her blander skyskrabere sig med elegante koloniale bygninger. Besøg Fremantle og den unikke Rottnest Island.

Skyskrabere finder I også i Singapore - i et stort antal. Men byen er også kendt for historiske templer, botaniske haver, havnefronten, Gardens by the Bay, Zoo og Raffles Hotel, hvor I kan nyde barens legendariske Singapore Sling.

KOM lidt FØR ELLER BLIV LIDT længere

Mange vælger ekstra feriedage – enten inden krydstogtet eller efter. Tal med vores krydstogteksperter, hvis I vil opleve mere af Singapore, Perth eller Sydney. De kender jeres muligheder til mindste detalje.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageClub Balkon kahyt
19.02.21 Vis rute2551.000-53.000
DatoStedAnkomstAfgang

REJSER DU ALENE?

Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

Ændringer som følge af COVID-19 I Kontakt os
Flere rederier har ændret deres ruter, priser og rejseplaner grundet COVID-19. Vi arbejder på at opdatere hjemmesiden. Ring til os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • D. 20/3-20: Fly København-Sydney / Singapore-København
 • D. 7/12-20: Fly København-Singapore / Perth-København
 • D. 19/2-21: Fly København-Sydney / Singapore-København
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • 2 nætter på The Warehouse Hotel 5*, Singapore (alle afgange)
 • 2 nætter på Four Seasons 5*, Sydney. (På afgangene d. 20/3-20 + 19/2-21)
 • 2 nætter på COMO The Treasury 5*, Perth. (Afgangen d. 7/12-20)
 • 11-18 nætters krydstogt med Azamara Club Cruises i Club balkonkahyt
 • Gastronomisk a la carte helpension i to restauranter om bord
 • Et AzAmazing aftenevent i land
 • Alle drikkevarer om bord, kvalitetsmærker i vin, øl og spiritus
 • Fri afbenyttelse af alle faciliteter om bord ekskl. spa 
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • Drikkepenge om bord
 • Turistvisum til Australien (kun dansk pas)

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport, måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Tillæg i to specialrestauranter om bord på USD 25 pr. person

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.
 • Ekstra feriedage?
  Ønsker I mere tid i Singapore, Cairns eller Perth inden eller efter krydstogtet? Kontakt vores krydstogteksperter, som gerne hjælper.