• Caribiens vartegn, de kendte pitonbjerge
 • Cartagena i Colombia
 • Anse Marcel stranden på St. Maarten i Caribien
 • I Solstice-klassens hovedrestaurant er vinkælderen et glastårn

Caribienkrydstogt for livsnydere

Celebrity Cruises inkl. fly, hotel og krydstogt med alle måltider om bord, 13-17 dage

Krydstogt med det stilfulde skib Celebrity Reflection

Classic drikkepakke inkluderet om bord

Masser af lækker gourmetmad – I har helpension på skibet

Flere forskellige ruter i Caribien og ved Sydamerika

Palmestrande, kolonitidshistorie og paradisøer

Læs mere

For jer, der vil sejle med stil og nyde det gode liv til søs. Sejl med Celebrity Reflection fra Celebrity Cruises, og glæd jer til dejlig stemning, forrygende mad, masser af forkælelse og skønne caribiske øer og sydamerikanske perler.

Nyd et stilfuldt krydstogt med Celebrity Reflection, det sidste nye skib i Solstice-klassen fra Celebrity Cruises. I vil opleve, at der bestemt ikke er sparet på noget om bord! Skibet er smagfuldt indrettet, der er et særdeles lækkert spa-koncept, og både service og gastronomien er helt i top.

Skal I have den perfekte start på dagen? Bestil en balkonkahyt, så får I den bedste udsigt under krydstogtet.

Lille prisforskel, stor betydning

Selvfølgelig kan I få en indvendig kahyt til lavere pris, men vi anbefaler det ikke. Prisforskellen er lille, men oplevelserne så meget større med en balkonkahyt eller måske endda en suite? En suite har ekstra fordele. Her får I også butlerservice, velkomstbobler, frugt, middag i specialrestaurant og meget mere.

Forskellige og spændende ruter - nogle med ekstra tid i land

Celebrity Reflection sejler på kryds og tværs i Det Caribiske Hav. Ruterne er lige så forskellige som de byer og havne der besøges. En rute går langs den sydamerikanske kyst, en anden til den sydlige del af Caribien og en tredje til den østlige del.

Fælles for mange af dem er, at der er en ekstra overnatning på skibet i bl.a.: Cartagena i Columbia, Philipsburg på St. Maarten eller Oranjestad på Aruba. Tre fantastiske byer, der byder på det bedste af kultur, historie og caribisk charme.

eksotiske øer, Paradisstrande og SYDAMERIKANSKE PERLER

Krydstogtet bringer jer fra Fort Lauderdale i Florida til de skønneste steder i Det Caribiske Hav. I lægger bl.a. til i Cartagena i Columbia, som regnes blandt de flotteste kolonitidsbyer i hele Latinamerika. I Mexico venter Maya-templer, jungle og svømning med havskildpadder, med mindre I foretrækker at svømme blandt farverige fisk og koralrev ved Honduras?

Tropisk skønhed omfavner jer på St. Lucia, på Antigua og på koraløen Bonaire. Caribisk stemning finder I på Curaçao og Barbados. Junglen i Costa Rica lokker med et spændende dyreliv, og i Floridas berømte Key West kan I lægge vejen forbi Ernest Hemingways bolig.

Er I i shoppehumør, kan I nyde godt af, at priserne ligger langt under de danske i Colon, da Panama er toldfri zone. Det samme gælder for Aruba, men øens lækre strande og smukke nationalpark er også ganske fristende.

Nogle af verdens bedste strande ligger og venter på jer på Grand Cayman og ikke mindst på St. Maarten. Det bliver svært at finde en favorit!

Forlæng krydstogtet med ferie i Florida

Mange vælger at forlænge rejsen med et par ekstra dage enten før eller efter krydstogtet. Ring og tal med vores krydstogteksperter om jeres rejseønsker.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
12.04.20 Vis ruteFort Lauderdale1420.000-22.00021.000-23.00023.000-25.000
DatoStedAnkomstAfgang
13.04.20Fort Lauderdale, Florida16.00
14.04.20Til søs
15.04.20Til søs
16.04.20Cartagena, Colombia16.00
17.04.20Oranjestad, Aruba
18.04.20Til søs
19.04.20Willemstad, Curacao19.00
20.04.20Kralendijk, Bonaire15.00
21.04.20Til søs
22.04.20George Town, Grand Cayman19.00
23.04.20Til søs
24.04.20Fort Lauderdale, Florida

Rejser du alene?

Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Miami eller Fort Lauderdale t/r
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • 1 nat på hotel i Fort Lauderdale eller Miami
 • 10-14  nætter på Celebrity Reflection i valgte kahyttype
 • Alle måltider om bord
 • Classic drikkepakke om bord
 • Drikkepenge om bord på skibet
 • Underholdning og aktiviteter om bord

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport mellem lufthavn, hotel og skib, vi anbefaler en taxa
 • Tillæg for specialrestauranter og benyttelse af spa
 • Udflugter kan bestilles hjemmefra eller købes og afregnes om bord
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA

Bemærk

 • Direkte fly
  SAS flyver direkte til Miami 3 gange om ugen. Desuden yderligere 4 gange ugentligt med skift i Oslo. Norwegian flyver direkte til Fort Lauderdale flere gange ugentligt.
 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.
 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.