• Spejlsøer og smukke farver ved Milford Sound på New Zealand
  • Sydney havn
  • Wai-o-tapu, det geotermiske område ved Rotorua på nordøen af New Zealand
  • Pingvin nær Dunedin i New Zealand

Celebrity krydstogt - New Zealand og Sydney

Fordelagtig pris på krydstogt rundt om New Zealand, byen Auckland og storbyferie i Sydney, 22 dage

Glæd jer til:

Pingviner, albatrosser og vilde delfiner

4+* krydstogtskib med alle måltider og drikkepakke om bord

Charmerende byer, unikke seværdigheder og fantastisk natur

Storbyferie i både Auckland og i Sydney

2 udflugter i Sydney: Byrundtur samt besøg i Sydney Opera House

Læs mere

En fantastisk krydstogtsrejse med ekstra dage i både skønne Auckland og smukke Sydney. I sejler bl.a. rundt til New Zealands unikke natur og seværdigheder med elegante Celebrity Solstice, hvor I har helpension og Classic drikkepakke om bord.

ELEGANT, førsteklasses KRYDSTOGTSKIB

Celebrity Solstice er i sig selv er en vigtig del af rejseoplevelsen, og undervejs på krydstogtet vil der være en række dage til søs. Heldigvis. Nyd den lækre indretning, de mange dejlige faciliteter om bord og tanken om, at dette vil være jeres base på hele sørejsen.

Form dagene til søs, som det lige præcis passer jer: Læs en god bog, gå en tur i teateret, besøg spaen, nyd en gang livemusik, og ikke mindst – lad jer forkæle med masser af lækker mad, enten i a la carte-restauranterne, buffeten eller måske en gang roomservice?

start i new zealand eller start i Australien?

Nogle afgange starter i Auckland i New Zealand, andre i Sydney i Australien. Uanset valg, vil I på alle afgange få glæde af 3 nætter i Auckland og 3 nætter i Sydney (eller omvendt) - begge steder på et skønt 4* & 5* hotel.

Auckland - NEW ZEALANDs city of sails

Auckland byder på maritim stemning, shopping og victorianske bygninger. Den største Auckland seværdighed er Sky Tower på 328 m. Oplev at se ud over Auckland fra toppen!

Bydelen Devonport er præget af gallerier og victorianske bygninger, mens Parnell ud over gallerier også har butikker med mærkevarer og kunsthåndværk. Gå også over broen ved lystbådehavnen til Wynyard Quarters med funky spisesteder. 

Nordøen

På Nordøen kan I endvidere opleve gejsere og maorikultur i Rotorua (Tauranga), snorkling og strande i Bay of Islands, spændende art deco-arkitektur i Napier og besøg i landets skønne hovedstad, Wellington.

Sydøen

På Sydøen ligger den lille charmerende fiskerlandsby Akaroa samt guldgraverbyen Dunedin, hvor I kan hilse på albatrosser og pingviner, inden I når frem til én af New Zealands mange store naturoplevelser, nemlig Fiordland National Park med de dybe fjorde Milford Sound, Doubtful Sound og Dusky Sound, der i deres skønhed tager alle med storm.

Hobart i Tasmanien

På enkelte afgange er kursen også sat mod Tasmanien og hovedbyen Hobart. Hobart er en af Australiens ældste byer og af mange også kendt som kronprinsesse Marys fødeby. Naturen i området er uovertruffen!

Australien

Melbourne er hovedsæde for mode, kunst og kultur. Her er brede anlagte boulevarder, et net af sporvogne, grønne parker, europæiske modehuse, store bygningsværker og et trendy strandmiljø. En by fuld af overraskelser! Gamle majestætiske bygninger blander sig fint med de moderne skyskrabere. Floden Yarra slynger sig gennem centrum, og der er stemningsfulde små sidegader med udendørs restauranter og cafeer.

SYDNEY - australiens smukke hovedstad

Har I valgt Sydney som sidste havn, så stå tidligt op og se den smukke indsejling. I forlader skibet og tjekker ind på jeres 5* hotel, som skal være jeres hjem de næste dage. 

Sydney er  omgivet af vand og med et behageligt klima året rundt. Her er et væld af spændende steder og en ualmindelig afslappet stemning. Ikke underligt at de fleste der har oplevet Sydney vender tilbage.

2 udflugter i Sydney

I skal på en byrundtur, hvor I skal se nogle af Sydney's største seværdigheder. Bl.a. Sydney Opera House med sine sejllignende buer, der udgør Sydneys vartegn og Sydney Harbour Bridge, hvis store stålkonstruktion blev opført som et beskæftigelsesprojekt under depressionen i 1930’erne. I kommer også forbi The Rocks, bydelen der anses for at være Sydney's "fødested", den berømte Bondi Beach, Chinatown, Botanisk Have, rådhuset, parlamentet og meget andre seværdigheder. Varighed 4 timer.

Selvfølgelig skal I også se Sydney Opera House indvendig. Vi har derfor inkluderet en rundvisning i den berømte bygning, så I kan nyde Utzons mesterværk indefra.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT OG HOTELVÆRELSE

Klik på den enkelte rute ovenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype. 

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
10.04.20 Vis ruteAuckland2032.000-34.00034.000-36.00035.000-37.000
DatoStedAnkomstAfgang
14.04.20Auckland, New Zealand18.00
15.04.20Tauranga, New Zealand18.30
16.04.20Til søs
17.04.20Wellington, New Zealand18.00
18.04.20Akaroa, New Zealand19.00
19.04.20Dunedin, New Zealand17.00
20.04.20Fjordland National Park, New Zealand18.00
21.04.20Til søs
22.04.20Til søs
23.04.20Melbourne, Australien20.00
24.04.20Til søs
25.04.20Sydney, Australien

Rejser du alene?

Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

 

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestilling- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Udflugter på krydstogtet, som kan bestilles hjemmefra eller købes om bord, afregnes direkte med rederiet
  • Transport mellem hotel og skib. Vi anbefaler taxa
  • Andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet