• Den smukke bugt Calanques d'En Vau ligger ved Cassis i Sydfrankrig
 • Solnedgang fra pooldækket, SeaDream Yacht Club
 • Man spiser særdeles godt om bord på SeaDream Yacht Club
 • Udendørs biograf om bord på SeaDream Yacht Club
 • Krydstogtskibene SeaDream I og SeaDream II fra SeaDream Yacht Club i Nice

Cruise rundt i det vestlige Middelhav på en luksus yacht

Krydstogt med SeaDream til unikke destinationer, 4-11 dage

Glæd jer til:

Unikke destinationer, pittoriske byer, små havne og smukke strande

Gastronomisk all inclusive med udsøgte vine

Dyrk vandsport direkte fra yachten

SeaDream lægger til, hvor de store skibe må sejle forbi

Luksus yacht med 112 passagerer og 95 ansatte!

Læs mere

Med SeaDream er I garanteret det ypperste om bord lige fra gastronomi og udsøgte vine til den sublime service. Luksuriøst, men afslappet og hyggeligt. Nyd besøg til charmerende byer, bugter og øer i det vestlige Middelhav.

seadream - YACHT MED KLASSE, STIL OG LUKSUS

SeaDream Yacht Club er et rederi for det kræsne publikum, som vægter service, gastronomi og forkælelse højt. Selvom omgivelserne er stilfulde og eksklusive, er atmosfæren om bord hyggelig, uformel og ganske afslappende. At sejle med SeaDream er som at være på en privat yacht, hvor værten hele tiden er opmærksom og nærværende.

I har en rummelig og dejlig kahyt på dæk 2, 3 eller 4. Balkon? Nej, det er en yacht  - alle kahytter er udvendige, men det udendørs liv leves i loungen, i restauranten og på soldækket.

SeaDream kommer steder, hvor andre ikke gør

Skibene bringer jer helt tæt på de store oplevelser, når de besøger selv de mindste og mest idylliske havne, bugter og strande. Ofte steder, hvor de store må sejle forbi eller ligge ud på havet.

Kendte - og mindre kendte steder i middelhavet

Ruterne er vidt forskellig - nogle starter ud fra Barcelona, Malta eller Malaga. Andre fra Rom, Lissabon eller Nice. Flyrejsen skal I ikke tænke på, den sørger vi også for.

Spanske byer, strande og øer

I Spanien lægger SeaDream bl.a. vejen forbi de smukke byer Sevilla, Malaga, Denia, Roses og Palamos. I Cadiz i Andalusien, kan I beundre den smukke katedral. I Barcelona Gaudis berømte mesterværker, Ramblaen og gyldne strande.

Nyd Cartagenas spændende historisk bycentrum og det imponerende romerske amfiteater. SeaDream sejler også ind til mondæne Puerto Banus – Marbellas mondæne marina. De skønne spanske øer Ibiza, Menorca og Mallorca besøges også på flere ruter.

Den franske riviera og korsika

Oplev stederne, hvor berømte og kendte ynder at holde ferie, når SeaDream besøger bl.a. Cannes, Cassis, Port Vendres, Sanary sur Mer, Nice og Saint-Tropez.

På Korsika kan I opleve de imponerende kalkstensklipper i Bonifacio. Calvi er den livligste by på Korsika med en stor lystbådehavn, brostensbelagte gader og et flot Citadel.

Italien, Portugal, Monaco, england og malta

Vælger I en rute, hvor skibet sejler til eller fra Civitavecchia, så er I nær Rom. Har I lyst, kan vi sagtens arrangere et par ekstra nætter i byen, så har I tid til at opleve de prægtige springvand og fontæner, Peterskirken, Colosseum, de mange idylliske pladser og de pragtfulde restauranter i "Den evige stad".

La Spezia, Sardinien, Portofino, San Remo, Rapallo, Porto Ercole og mange, hører til blandt andre smukke italienske perler. Fra engelske Gibraltar kan I nyde udsigten til Afrika, stifte bekendtskab med de frække berberaber og besøge den berømte drypstenshule.

Lissabon og Portimao er de to eneste - men absolut mindeværdige besøg i Portugal. I Monaco venter eksklusive butikker, lystbådehavn, luksusbiler, kasino og Kongepaladset. Og på Malta kan I nyde de fantastiske bygninger fra Johanitterriddernes tid i Valletta eller oplevelser på eller nær naboøen Gozo.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

SeaDream I

DatoAfrejsehavnDageYacht Club Kahyt
10.10.20 Vis rute839.000-41.000
DatoStedAnkomstAfgang

SEADREAM II

DatoAfrejsehavnDageYacht Club Kahyt
17.10.20 Vis rute837.000-39.000
DatoStedAnkomstAfgang

Rejser du alene?
Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-valgte lufthavn i Europa t/r
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • 4-10 nætters krydstogt i en Yacht Club kahyt, dæk 2-4 på SeaDream
 • Gastronomisk all inclusive
 • Alle drikkevarer om bord (kvalitetsmærker i vin, øl og spiritus)
 • Alle faciliteter om bord, ekskl. spa
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • Drikkepenge om bord
 • 24-timers roomservice
 • Fri adgang til skibet kajakker, vandski, snorkeludstyr m.m.
 • Mountainbikes til brug på land

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Udflugter, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Ekstra dage i land før eller efter krydstogtet