XL Uniworld Aria Amazon Cruise Exterior 4

Ekspedition til Amazonas med Uniworld River Cruises

Ekspedition til Amazonas med Uniworld River Cruises

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

5-stjernet flodkrydstogt gennem Amazonas i Peru, all-inclusive, 4-8 dage

Det lille skib sejler stilfærdigt op ad floden. Det er morgengry og regnskoven er ved at vågne op hele vejen omkring. I kan høre et plask i vandet og trækker de store gardiner fra. Nu er I midt Amazonas. I hjertet af et ukendt land. I kan mærke den dragende følelse af et eventyr, der lige er begyndt. Tilsat egen suite, gourmetkøkken, jacuzzi og bar på topdækket, naturligvis. Velkommen til Amazon Aria.  

Glæd jer til

  • Det ultimative eventyr i Amazonas med dygtige naturguider
  • Det intime skib Aria Amazon 5* med gourmet, bar og jacuzzi på topdækket
  • Vandreture, kajakture, fisketure og meget mere
  • Enestående dyreliv og berigende kulturmøder
  • Høj service og 16 skønne suiter, all-inclusive

På dette krydstogt sejler I med:

Rederi: Uniworld River Cruises
Skib: Aria Amazon

Det kan I se frem til

Den ultimative ekspedition dybt inde i Amazonas

Flodkrydstogt med Aria Amazon

At rejse dybt ind i Amazonas er som at rejse tilbage i tiden. Langt tilbage. Til en tid, hvor naturens rige herskede frit og vildt. Hvor træerne voksede højere op i himlen og blomster, som ingen mennesker endnu havde set, foldede sig ud i alle verdens farver. På dette flodkrydstogt begiver I jer helt ind i hjertet af den peruvianske del af Amazonas langs floderne Marañón, Ucayali and Amazonas. Området hører til den mest artsrige del af Amazonas og gemmer på et væld af dyrearter, samt et rigt og mangfoldigt planteliv, som I har god til at udforske til vands og til lands – i selskab med de ypperste naturguider – mens I nyder eventyret ombord det luksuriøse lille skib Aria Amazon.

Et flydende boutique-hotel skabt til eventyr

Aria Amazon er designet til at opleve Amazonas til fulde – det intime og stilfulde skib har blot 16 suiter, der alle har fabelagtige gulv-til-loft vinduer, så I har uhindret udsigt til hele den eventyrlige verden, som er Amazonas. Skibet medbringer højest 32 gæster med 1:1 i personale, som betyder at I kan forvente høj og nærværende service samtidig med, at der er god plads til både at være jer selv og socialisere med de øvrige gæster, når og hvis I har lyst til det. På skibet øverste dæk finder I en jacuzzi, udendørs og indendørs lounge med bar, og et åbent observationsdæk med kikkerter.

Peruviansk gastronomi med inspiration fra Amazonas

På andet dæk inviterer skibets restaurant på innovativ gastronomi (og et fortrinlig vinkort) skabt af den berømte peruvianske kok Pedro Miguel Schiaffino, der også er kendt som ”jungle-kokken” - Schiaffino har været en af de store skikkelser i Perus moderne madrevolution og er særlig kendt for en gastronomi, der promoverer og nyfortolker ingredienser, madhåndværk og kulinariske traditioner fra Amazonas og regnskovens oprindelige befolkninger.

Daglige udflugter og aktiviteter med kyndige guider

På dette flodkrydstogt sejler I på Marañón, Ucayali and Amazonfloden (sidstnævnte kun i højvande, læs næste afsnit), mens I dagligt kan vælge at deltage i flere udflugter og aktiviteter – fra fuglesafari ved morgengry til junglevandringer på sporet af hemmelige søer, dovendyr, aber, giftige frø, helbredende planter og meget mere i junglens dyb. Er det i dag, at I vil fiske efter piratfisk eller sejle en tur i kajak på udkig efter lyserøde delfiner? Undervejs bliver der også mulighed for enestående nattevandringer, mens dagene også byder på besøg til lokale landsbyer og markeder. Sidst, men ikke mindst skal I naturligvis opleve Amazonflodens kilde!

To sæsoner – vælg mellem højvande og lavvande

Aria Amazon sejler året rundt, men sæsonen i Amazonas er opdelt i to:  Højvande (november til maj) og lavvande (juni til oktober). Begge sæsoner er gode, men vi anbefaler, at I vælger et flodkrydstogt i højvande-sæsonen, hvor der er mere liv langs floderne og mulighed for at udforske større områder til vands. Vær opmærksom på, at flodkrydstogter i lavvande-sæson ikke sejler på Amazonfloden, men alene på bifloderne Marañón og Ucayali.

Alle måltider, drikkevarer og udflugter er inkluderet

Alle måltider og drikkevarer er inkluderet om bord, herunder udvalgte vine, øl og spiritus. Hør med jeres rejserådgiver om eventuelle tilkøb af eksempelvis store årgangsvine og andet. Underholdning og foredrag om bord er ligeledes inkluderet – samt alle udflugter og aktiviteter med guider under flodkrydstogtet, herunder adgangsgebyrer til reservater og nationalparker undervejs.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.