• Shwedagon-pagoden ved solnedgang
 • Smuk strand på Phuket i Thailand
 • Kimonoklædte kvinder i smuk tempelhave i efteråret i Japan
 • Kinabalu bjerget ved Gaya Island resort, Borneo, Malaysia
 • Den Forbudte By i Beijing, Kina
 • Natmarked i Temple Street, Kowloon, Hong Kong
 • Mount Fuji, Japan

Eventyrlige krydstogter i Østen med Silversea

Luksuriøst krydstogt til unikke destinationer i Østen. Kontakt os for priser.

Glæd jer til:

Gastronomisk all inclusive og udsøgt service

9-16 nætters krydstogt til unik natur, kultur og storbyer

Luksuriøse krydstogtskibe og stilfulde suiter

Besøg i bl.a. Japan, Sydkorea, Burma og Borneo

Forlæng med storbyferie før eller efter krydstogtet

Læs mere

Oplev Østens mystik på krydstogtrejse med de luksuriøse krydstogtskibe Silver Shadow og Silver Spirit fra Silversea Cruises. Kultur, historie og unik natur i bl.a. Vietnam, Japan, Sydkorea, Kina og Burma. Vælg ophold i storbyerne før eller efter - I bestemmer selv hvor længe.

LUKSUSKRYDSTOGT MED SILVERsea cruises

Sejl med et af Silversea Cruises mindste skibe, Silver Shadow med plads til kun 382 passagerer eller den lidt større og nyrenoverede Silver Spirit med plads til 608 passagerer. Glæd jer til den høje standard, ekstraordinære service og gastronomiske all inclusive med udvalgte vine, champagne mm. om bord på de atmosfærefyldte krydstogtskibe.

Storbyferie i hong kong, singapore, mumbai eller tokyo?

I kan vælge at opleve de spændende metropoler Hong Kong, Singapore, Mumbai og Tokyo enten før eller efter krydstogtet. I bestemmer selv antal nætter og hotelkategori. Kontakt os for en samlet pris.

Østen rundt på forskellige ruter

Silver Shadow og Silver Spirit stævner ud fra både Hong Kong, Singapore, Mumbai og Tokyo, men både ruter og antal dage til søs er vidt forskellige. Det er blot et spørgsmål om, hvilke lande I ønsker at besøge og hvor længe I vil være af sted.

magiske Japan, Sydkorea og Kina

På krydstogtet vil Japan bl.a. byde på det imponerende Fujii-bjerg og historiske Hiroshima. I Kobe kan I smage på verdens dyreste kød, og I Tokyo venter ældgamle templer, kejserpalads samt shopping og natteliv i særklasse.

Busan er Sydkoreas næststørste by. Her kan I besøge det store fiskemarked eller se verdens største skibsværft. Den subtropiske Jeju-øen (Cheju) byder på skønne strande, vandfald, parker og pragtfuld natur. I Seoul ligger store indkøbsområder - fra de traditionelle til de moderne.

Hong Kong og Shanghai i Kina er to pulserende og moderne storbyer med unikke attraktioner. Og Tianjin ligger blot 200 km. fra Beijing, hvor I bl.a. bør opleve Den Himmelske Fredsplads, Den Forbudte By og Maos Mausoleum.

Vietnam, Thailand og Filippinerne - natur og kultur

I Halong-bugten i Vietnam skyder magiske kalkstensøer op af havet - dem sejler Silver Shadow behændigt rundt om. Da Nang byder på gamle templer, pagoder, paladser og skønne strande. Badebyen Nahn Trang hører til Vietnams mest populære og i Saigon (Ho Chi Minh City), kan I glæde jer til store seværdigheder, gamle franske koloni-bygninger, spændende arkitektur, gadekøkkener og de berømte Cu Chi-tunneller.

I Thailand lægger Silver Shadow til i hovedstaden Bangkok, som har alt, hvad hjertet begærer. Smukke badestrande, natur og thailandsk venlighed møder I på Phuket og Koh Samui.

Krydstogtet besøger også Manila i Filippinerne, hvor I kan nyde stemningen i den gamle spanske bydel. Besøg spændende museer og den smukke Rizal Park. Busuanga Island byder på eventyrlig natur og smukke strande. På Pawalan lægger I til i Puerto Princesca, hvor I kan tage på dykker- og jungletur, shoppe eller udforske underjordiske floder.

strande, dyreliv og byer i Malaysia, Burma og Brunei

Malaysias hovedstad Kuala Lumpur er et betagende kaos af øst og vest, traditionalisme og futurisme. Her er gademarkeder, gadekøkkener, shoppingcentre og de ikoniske Petronas Towers. Ved Kuching kan I opleve regnskov og orangutanger. Bintulu og Kota Kinabalu i Borneos Sabah-provins er kulørte byer med lokalt liv, og I kan opleve fantastiske nationalparker i området.

Nær Sandakan kan I snorkle blandt farverige koraller og endda møde en havskildpadde. I Mallaca finder I tydelige tegn fra både portugisisk og hollandsk kolonitid, og på de malaysiske øer Penang og Langkawi kan I bade fra paradisiske strande.

Palæer og markante bygninger fra kolonitiden præger Yangon (Rangoon) i Burma. Men mest af alt er byen kendt for den gyldne Shwedagon-pagode. Ikke bare guldet, men hele stemningen og livet omkring pagoden, skaber en magisk oplevelse.

Bandar Seri Begawan er hovedstaden i sultanatet Brunei. I har det meste af dagen til at besøge både de imponerende moskeer, verdens største flydende by, shoppingcentre og de livlige markeder.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

storbyferie i hong kong, singapore, mumbai eller tokyo?

Forlæng ferien med ophold i land - enten før eller efter krydstogtet. I bestemmer selv, hvor mange dage I behøver og hvilken hotelkategori I foretrækker. Kontakt os, og vi udregner en pris, der giver et samlet beløb inkl. krydstogtet.

Silver shadow

DatoAfrejsehavnDageVISTA SUITEVERANDA SUITE
21.03.19 Vis ruteSingapore1353.000-55.00053.000-55.000
DatoStedAnkomstAfgang
21.03.19Singapore, 18.00
22.03.19Klang (Kuala Lumpur), Malaysia09.0018.00
23.03.19Til søs
24.03.19Til søs
25.03.19Rangoon, Myanmar
26.03.19Rangoon, Myanmar

Silver Spirit

DatoAfrejsehavnDageVISTA SUITEVERANDA SUITE
29.02.20 Vis ruteSingapore1672.000-74.00072.000-74.000
DatoStedAnkomstAfgang
29.02.20Singapore, 18.00
01.03.20Til søs
02.03.20Phuket, Thailand08.0019.00
03.03.20Til søs
04.03.20Rangoon, Myanmar12.00
05.03.20Rangoon, Myanmar
06.03.20Rangoon, Myanmar
07.03.20Rangoon, Myanmar13.00
08.03.20Til søs
09.03.20Til søs
10.03.20Colombo, Sri Lanka14.00

Rejser du alene?
Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder

Ændringer som følge af COVID-19 I Kontakt os
Flere rederier har ændret deres ruter, priser og rejseplaner grundet COVID-19. Vi arbejder på at opdatere hjemmesiden. Ring til os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-og valgte destination t/r
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • Transport fra lufthavn til skibet
 • 9-16 nætters krydstogt i valgte suite på Silver Shadow eller Silver Spirit
 • Gastronomisk all inclusive om bord 
 • Udvalgte vine, champagne og spiritus om bord 
 • WiFi om bord
 • Drikkepenge om bord
 • Transport fra krydstogtskib til lufthavnen

Ikke inkluderet

 • Afbestilling- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Flytillæg fra Billund, Aalborg eller Aarhus samt evt. opkøb til Business Class
 • Behandlinger i spa (massage) og i skønhedssalon om bord
 • Tillæg i specialrestauranter på 60 USD pr. person om bord
 • Andre ydelser, der ikke er nævnt 
 • Hotelophold og transport fra hotel til skib t/r

Bemærk

Hvis I forlænger med en storbyferie

 • Transport fra lufthavn til hotel i valgte storby
 • Antal ønskede dage
 • Antal ønskede overnatninger i valgte hotelkategori (fra 3* til 5+*)
 • Transport fra hotel til skibet