• Den Forbudte By i Beijing, Kina
 • Solopgang og solnedgang er helt specielt smukke fra et krydstogtskib
 • Shoppinggaden Nanjing Road i Shanghai, Kina
 • Kejserplaladset i Tokyo

Fra Shanghai til Tokyo med Celebrity Millennium

Shanghai, Beijing, Japan og Tokyo krydstogt med helpension, 19 - 20 dage

Glæd jer til:

Fly til Shanghai og retur fra Japan med SAS

Det japanske ørige, Fuji-bjerget, Sydkorea og livlige Tokyo

2 nætter på 5* hotel i Shanghai og i Tokyo

Nyd livet om bord på det luksuriøse Celebrity Millennium

Heldagsudflugt i millionbyen Shanghai

Læs mere

Fantastisk krydstogtrejse med Celebrity Millennium, der tager jer med til berømte seværdigheder og mindeværdige oplevelser i Beijing, Sydkorea og Japan. I starter med 2 nætter og heldagsudflugt i millionbyen Shanghai og slutter i metropolen Tokyo.

2 nætter i shanghai

Velkommen til Shanghai, Kinas største by med over 25 millioner indbyggere! I bliver kørt fra lufthavnen til jeres 5* hotel i centrum af byen. Shanghai er et fascinerende miks af franske kolonitidsbygninger, hektiske shoppinggader, futuristiske højhuse, kæmpe neonskilte og travle forretningsfolk.

HELDAGSUDFLUGT I SHANGHAI

Dagen efter ankomst, skal I på heldagsudflugt i Shanghai, hvor I bl.a. besøger Pudong-området med de mange nybyggede højhuse. I skal op i det høje TV-tårn Oriental Pearl Tower, kommer forbi den prangende promenade The Bund og ind i Shanghais store shoppinggade, Nanjing Road.

livet om bord på celebrity millennium

I skal sejle med det førsteklasses krydstogtskib Celebrity Millennium, hvor komfort og god service går op i en højere enhed. I kan se frem til masser af spændende faciliteter og aktiviteter om bord og ikke mindst den inkluderede helpension og Classic drikkepakke.

Sydkorea

I sejler fra Shanghai om aftenen, og har kurs mod Sydkorea. I kan blive i Incheon og udforske byen, men de fleste vælger at tage til  Seoul. Dele af Seoul fremstår måske som et lidt skæmmende eksempel på den globale industrialisering, men i byen kan I stadig finde den traditionelle sjæl. Se byens skønne seværdigheder og læg vejen forbi en af de mange indkøbscentre.

Jeju-øen, Sydkoreas største ø, subtropisk og af vulkansk oprindelse byder på skønne strande, det brusende Cheonjeyeon-vandfald, lavagrotte, parker, Sangumburi-krateret og det 1.950 meter høje bjerg Halla-san. Her er masser af naturoplevelser, mulighed for vandreture eller afslapning og solbadning.

KINA

Celebrity Millennium lægger til i Tianjin i Kina, hvor I har hele 3 dage til at udforske området og ikke mindst Beijing. Se de store gamle underværker som Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By, Den Himmelske Freds Plads, Sommerpaladset, de gamle bydele og alt andet, som Beijing byder på. Celebrity Millennium tilbyder mange forskellige udflugter i land

japan

Kobe ligger på øen Honshu, og er en af Japans største havnebyer. Kobe har lagt navn til verdens dyreste kød, men er også kendt for de berømte varme kilder, Arima Onsen. Oplev Chinatown, Ikuta templet, den smukke Nunobiki Herb Garden, nattelivet og de mange indkøbsgader. I har 2 dage i Kobe.

Shimizu er indgangsporten til Fuji-bjerget. "Fujiyama" ligger i Hakone National Park, med søer, kirsebærtræer, utallige varme kilder, templer, græssletter, skulptur park og meget mere. I kommer nemt rundt i parken med bus, tog og svævebaner. I kan naturligvis også vælge at tage med på skibets udflugter.

2 nætter i TOKYO

I er nu fremme i Tokyo. Fra havnen i Yokohamas bliver I kørt til Tokyos centrum, hvor I skal bo i 2 nætter på et skønt 5* hotel. 

Tokyo byder på et enormt udvalg af museer, ældgamle templer, der oser af fred, ro og værdighed, især et besøg i Asakusa Kannon templet og Meiji Shrine kan anbefales. Centrum domineres af det store kejserpalads, og ikke langt herfra ligger Ginza bydelen med eksklusive butikker, stormagasiner, gallerier og små caféer og restauranter. Vest for Kejserpaladset finder I bydelen Shibuya/Harajuku, med niche butikker, gågader, cafeliv og piger, der er farverigt udklædt efter japanske mangategneserie figurer.

Efter at have nydt dagene i Tokyo bliver I kørt til Tokyos lufthavn, hvor der er afgang med flyet til Danmark.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
25.03.20 Vis ruteShanghai2030.000-32.00035.000-37.00037.000-39.000
DatoStedAnkomstAfgang
28.03.20Shanghai, Kina18.00
29.03.20Til søs
30.03.20Incheon, Sydkorea19.00
31.03.20Til søs
01.04.20Tianjin, Kina
02.04.20Til søs
03.04.20Til søs
04.04.20Til søs
05.04.20Cheju, Sydkorea18.00
06.04.20Til søs
07.04.20Kobe, Japan
08.04.20Til søs
09.04.20Shimizu, Japan20.00
10.04.20Yokohama, Japan

Rejser du alene?
Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder

Ændringer som følge af COVID-19 I Kontakt os
Flere rederier har ændret deres ruter, priser og rejseplaner grundet COVID-19. Vi arbejder på at opdatere hjemmesiden. Ring til os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Shanghai  / Tokyo-København med SAS
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • Transport fra lufthavn til hotel i Shanghai
 • 2 nætter på 5* hotel i Shanghai med morgenmad
 • Heldagsudflugt i Shanghai
 • Transport fra hotel til skib i Shanghai
 • 13 - 14 nætter på Celebrity Millennium i valgte kahyt 
 • Alle måltider om bord
 • Classic drikkepakke om bord
 • Drikkepenge om bord på skibet 
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • Transport fra skib til hotel i Tokyo
 • 2 nætter på 5* hotel i Tokyo med morgenmad
 • Transport fra hotel til Tokyo lufthavn

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Udflugter, måltider, tillæg for specialrestauranter om bord og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Visum til Kina

Bemærk

 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.
 • Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på udrejsedatoen, samt hvilke værelseskatagorier, der er ledige.

VISUM TIL KINA

 • Visum søges gennem Chinese Visa Application Service Center via hjemmesiden: www.visaforchina.org eller gennem www.visumservice.dk. Bemærk venligst, at oplysninger omkring gyldigt pas, visa, vaccinationer mm. er på eget ansvar.  ( kan tidligst søges 1 - 2 måned inden afrejse)

Hvor ligger kahytten?

 • Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.