• Det imponerende Godafoss vandfald nær Akureyri, Island
 • Hyggehjørne for hummerfiskere i Peggy's Cove nær Halifax, Nova Scotia
 • Museum, kirke og natur i Nanortalik i Grønland
 • Isbjerge i en fjord i Sydgrønland

København-Boston via Norge, Island, Grønland og Canada

Krydstogt med Holland America Line fra København, inkl. 2 nætter i Boston 23 dage fra fra 39.000 kr.

Glæd jer til:

Følg i vikingernes fodspor på vej til Amerika

3 dages unikke naturoplevelser på Island

Tid til oplevelser i Nanortalik på Grønland

Tidløs elegance, god service og helpension om bord

2 nætter på hyggeligt 3+* hotel i Boston

Læs mere

Oplev norske byer og fjelde, Islands vilde natur, grønlandske fjorde og canadiske provinser med M/S Zuiderdam fra Holland America Line. I sejler ud fra København og flyver hjem fra Boston. Et enestående krydstogt med store naturoplevelser og spændende storbyferie.

med holland america line til boston

I sejler med det 4-stjernede krydstogtskib M/S Zuiderdam fra rederiet Holland America Line. Det er et mellemstort skib fra 2002 med plads til 1.964 passagerer og 817 ansatte, som yder deres bedste for, at I kan nyde krydstogtet fuldt ud.

Det er et klassisk krydstogtskib med bl.a. 2 pools, biograf, spa, kasino mm. Teatret byder på shows, der er natklub, barer og flere restauranter. Til de elegante kahytter hører en kahytssteward, som sørger for isterninger, pudser sko og gør sengene klar for natten.

krydstogt fra København

Krydstogtet starter i København. Og at sejle fra København er ikke bare nemt, det er også fascinerende at se byens tårne forsvinde i horisonten alt i mens I sejler op langs strandvejen og forbi Kronborg. 

By- og naturoplevelser i norge

Velkommen til de første stop i Norge, hvor I kan glæde jer til besøg til naturskønne Flåm og den charmerende by Ålesund.

island og grønland

Island er for mange en drøm at besøge - og her går drømmen i opfyldelse med hele tre stop på øen. I besøger Akureyri. Et vulkansk eventyrland med nordligste botaniske have. Her finder I også termiske bade og det imponerende vandfald Godhafoss. Isafjord er omringet af dramatiske bjerge på hele tre sider. Her er et væld af naturoplevelser, idylliske gamle træhuse, små butikker og lokale museer.

Isafjord byder på dramatiske bjerge, idylliske træhuse, smukke vandreture og en vidunderlig fjord.

I hovedstaden Reykjavik er Gejseren Stokkur og det smukke vandfald Gullfoss et besøg værd. Trænger I til at få varmet kroppen, kan I tage til ”Den blå lagune” eller undersøge byens udbud af museer, gallerier, butikker og restauranter.

I har 2 dage til søs og tid til at slappe af og nyde M/S Zuiderdams skønne faciliteter, inden I når frem til Julianehåb (Qaqortoq), der er Sydgrønlands største by. Oplev byens 40 naturstenskulpturer og den omkringliggende fantastiske natur. Der er nok at give sig til.

Nanortalik, der er Grønlands sydligste by, er omgivet af dramatiske klippeformationer, blomsterenge og et virvar af små fjorde. Besøg byens smukke kirke, køb souvenir, tag på vandretur eller få en snak med de lokale.

canada - newfoundland og nova scotia

I skal nu til Newfoundland og Nova Scotia. Et hjørne af Canada, som de færreste får mulighed for at besøge. Indbyggerne i St. John's på Newfoundland levede engang af fiskeri og hvalfangst. I dag er det olie og naturgas. Nyd panoramaudsigten fra Signal Hill, byens victorianske og farverige huse, den livlige havn og charmerende butikker.

På Saint Pierre et Miquelon træder I ind i Frankrig! Denne skønne, lille ø syd for Newfoundland er fransk - til fingerspidserne. Arkitekturen er en blanding af canadisk og fransk. Maden er fransk, beboerne taler fransk og valutaen er euro! Nyd de charmerende gader med de farverige huse, hyggelige butikker, pragtfulde cafeer og restauranter.

Halifax - Nova Scotias hovedstad, byder på en livlig blanding af historie, imponerende fæstninger, kuriøse seværdigheder og moderne arkitektur. I kan svælge i friske skaldyr, besøge pubber, trave gennem gamle bydele eller udforske fyrtårne.

Boston

Krydstogtet slutter i Boston, hvor I har 2 nætter på det stemningsfulde Boston Park Plaza 3+*. I bor I tæt på de store byparker, og overalt kan I nyde den historiske atmosfære. Besøg Boston Commons med de charmerende byhuse og smalle stræder, Harvard University og de mange gode shoppingsteder.

Ønsker I ekstra dage i Boston - kontakt vores krydstogteksperter, som gerne hjælper med dette.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
19.08.20 Vis rute2338.000-40.00048.000-50.00048.000-50.000
DatoStedAnkomstAfgang

Rejser du alene?
Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • 19 nætters krydstogt fra København med M/S Zuidendam fra Holland America Line i valgte kahytstype
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • Alle måltider samt te, kaffe og isvand om bord
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • 2 nætter på Boston Park Plaza 3+*, Boston
 • Transport fra hotel til lufthavn i Boston
 • Fly Boston-København

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkepenge, som automatisk afregnes om bord (14,50 USD per person per nat)
 • Drikkevarer, udflugter, transporter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Transport fra skibet - hotel - lufthavn

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.