• Hubbard Glacier i Alaska
  • 12-timers togtur fra Anchorage til Fairbanks gennem Alaskas betagende landskab
  • Juneau, pukkelhvalernes spisekammer

Krydstogt fra Canada og oplevelser i Alaska

Smag på Vancouver, bliv forkælet til søs og kom tæt på naturen i Sydalaska. 20 dage fra fra 59.000 kr.

Glæd jer til:

Postflyver og foodietur i Vancouver

8 dages krydstogt med Celebrity Cruises

Gletsjere og hvaler i Kenai Fjords National Park

Denali National Park med bus og fra luften

Alaska Railroad på Goldstar Class

Læs mere

Oplev Vancouver fra luften og på kulinarisk vandring. Nyd så 8 dage til søs med gourmet, forkælelse og flot natur. Og afslut med oplevelsesrige dage i Sydalaska, der bringer jer langt fra alfarvej – men tæt på natur og dyreliv.

Start rejsen med stil i Vancouver

I starter rejsen i en af verdens smukkeste byer, Vancouver i Canada. Her skal I bo på det femstjernede Rosewood Hotel Georgia, der huser en anerkendt gourmetrestaurant, eksklusiv spa og en ligeså eksklusiv 20’er-stil. Selv om hotellet lokker, skal I også opleve området, og hvilken bedre måde at gøre det på end med postfly til Salt Spring Island. Og senere på foodietur med lokal guide, der viser jer vej til de bedste specialiteter på Granville Market!

8 dages krydstogt med Celebrity Cruises

I går nu om bord på Celebrity Cruises krydstogtskib Millennium, der sejler jer fra Vancouver til Seward på Kenai-halvøen i Sydalaska. Om bord på skibet er dagene og tiden helt jeres egen, og der er masser af mulighed for forkælelse med spa og gourmet såvel som aktiviteter og underholdning. 

I bor i en balkonhytte, og kan glæde jer til at få de første glimt af Alaskas storslåede natur direkte fra skibet. Dramatiske kyster med fjorde, gletsjere og mulighed for at se pukkelhvaler er blot noget af det, der venter jer.

Alaska til lands og fra luften

Vel fremme i Alaska venter de helt store natureventyr, og vi garanterer, at I kommer tættere på naturen end forventet. I skal eksempelvis på et seks-timers cruise i Kenai Fjords National Park med en mellemstor båd, der kan tage jer helt tæt på de knagende og kælvende gletsjere. Så tæt, at I mærker vanddråberne i ansigtet, når isstykker knækker af og brager ned i det isblå hav. 

Senere oplever I Denali National Park, der et syn for guder med tundra, bjerge og skove, og hjem for bjørne, elge m.m. Der må kun kører shuttlebusser i nationalparken, så I har god tid til at læne jer tilbage, tage oplevelsen ind og glæde jer til at flyve retur med udsigt til sneklædte bjergtoppe og kridhvide gletsjere. Wow!

Oplev Alaska med tog

I Alaska kommer I let rundt med Alaska Railroads Denali Star Train, og I skal naturligvis køre på første klasse (Goldstar Class). Vognen har panoramavinduer, så I er sikret en udsigt, der gør jeres transport til en oplevelse mellem oplevelserne. Og så har I all inclusive om bord.

Skræddersyet rejse til Alaska

Alle rejser til Alaska kan skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Forlæng eksempelvis rejsen med flere dage i Canada, hvor I tager Rocky Mountaineer fra Banff til Vancouver og kommer endnu tættere på den storslåede natur her. 

Tal med vores Alaska-eksperter om en skræddersyet rejse.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
I rejser fra København til Vancouver

Poolen på Rosewood Hotel Georgia i VancouverI rejser fra København til Vancouver i Canada. Vel fremme bliver I hentet af Nyhavn Rejsers repræsentant, som kører jer til Rosewood Hotel Georgia 5*, der er et af de absolut bedste hoteller i byen. Anerkendt for gourmet, spa og en eksklusiv 20’er stil – så I kan godt glæde jer. Her har I tre overnatninger med masser af tid til at udforske Canadas tredjestørste og multikulturelle by, Vancouver.

Dag 2
Med postfly til Salt Spring Island

Vancouver, CanadaJeres første hele dag i Vancouver byder på store eventyr, når I skal se byen fra luften. I går om bord på et af de små, historiske postfly og kan glæde jer til at flyve over hav, fjorde og klipper på vej over Gulf Islands til Salt Spring Island.

Efter et kort stop på charmerende Salt Spring Island, letter postflyet med kurs mod Maple Bay og til sidst landing ved havnen i Vancouver.

Capilano Suspension Bridge ligger kun 9 km. fra Vancouver centrumOplev Vancouver på egen hånd

Tilbage på landjorden er resten af dagen jeres, og der er masser af tage sig til i Vancouver. Gå eksempelvis en tur over hængebroen ved Capilano-kløften, tag en tur med svævebane til toppen af Grouse Mountain eller sejl ud på spækhuggersafari. Chinatown og den restaurerede, gamle bydel Gastown er også et besøg værd!

Dag 3
Foodietur til Granville Island

Granville Island Public Market, VancouverI nyder formiddagen i jeres eget tempo og mødes så med en lokal guide, der over to timer viser jer vej til de bedste og meste originale specialiteter på Granville Market. Markedet er Canadas mest besøgte attraktion (efter Niagara Falls), og I kan opleve Vancouvers multikulturelle sjæl med egne øjne. 

Et virvar af farverige og originale boder står side om side, og I finder alt fra eksotiske råvarer til håndfangede skaldyr. Smag også konfekt og nyd en kop friskbrygget kaffe! Her er der vitterligt noget for enhver smag – også den smag, I ikke vidste, at I havde.

Et indblik i Granvilles delikatesser og historierne bag.Dagen byder på 20 prøvesmagninger, som giver et godt indblik i både bredden og dybden af Granvilles delikatesser og historierne bag. Jeres guide er en ægte madelsker, så I kommer både klogere og mætte herfra.

Dag 4-11
Krydstogt med Milennium fra Celebrity Cruises

Krydstogtskib fra Celebrity Cruises Millennium-klassen

Uanset om I har prøvet krydstogt før, eller dette er jeres første krydstogt, så vil de næste otte dage til søs være et af de helt store højdepunkter på rejsen! 

I bliver hentet på jeres hotel i Vancouver og køres til havnen, hvor Celebrity Cruises' stilfulde skib lægger til kaj. I bliver budt velkommen om bord og kan glæde jer til oplevelsesrige dage til søs. Der er plads til 2100 passagerer, men med cirka en ansat om bord til hver gæst, er I sikret top service i øjenhøjde.

Oplev service i verdensklasse på Celebrity Cruises Millennium-klassen

Pool, afternoon sea og shows

Tiden om bord er helt jeres egen. Stå tidligt op for at opleve den smukke solopgang på havet. Gå sent i seng for at nyde den uberørte stjernehimmel. Eller sov lige så længe, I har lyst. 

Hver dag kan I deltage i forskellige aktiviteter som malerkursus, pyjamasparty eller sportsarrangementer. Men I kan selvfølgelig også bare nyde livet ved poolen, læse en god bog eller forkæle jer selv med besøg i spaen. Om aftenen kan I danse, lytte til jazzmusik eller prøve lykken i kasinoet. Husk også at se et eller flere af de fantastiske shows om bord! 

På Celebrity Cruises Millenniume klasse er der et stort udbud af restauranter, cafeer og barer

Stilfulde restauranter

Fra morgen til aften har I et stort udvalg af restauranter om bord, som I kan vælge mellem. Lad jer inspirerer af de forskellige menukort med retter fra hele verden og nyd den dertil stilfulde indretning og ikke mindst den gode service.

På hvalsafari ved Juneau i AlaskaUdsigt for alle pengene

I sejler langs Canadas kyst mod Alaska. Glæd jer til at se de maleriske fjorde med forrevne klipper, gletsjere og mulighed for at se hvaler, der boltrer sig i det isblå Stillehav. Tilsat The Inside Passage ved Alaskas vestkyst og de mange klippeøer, er I garanteret uforglemmelige naturoplevelser fra jeres første møde med Alaska.

I Kenai Fjords nationalpark i Alaska findes den enorme gletsjer Exit GlacierVelkommen til Seward

Efter oplevelsesrige dage til søs ankommer I til Seward, hvor I tjekker ind på Harbor 360 Hotel 3* i Seward og har to overnatninger.

 
Dag 12
Seks timers cruise i Kenai Fjords National Park

Tag på fjordcruise i Kenai, Alaska og oplev hvaler, søløver og gletsjere på tæt holdKenai Fjords National Park er et mekka af uberørt, smuk natur med skovklædte bjerge og knagende gletsjere. Det skal I naturligvis opleve.

I sejler ud fra Seward på et seks timers cruise, der går til den sydlige del af nationalparken. Glæd jer bl.a. til at komme helt tæt på den kendte gletsjer, Holgate. Gletsjeren kælver ofte, og det er på alle måder fantastisk at opleve. Chancerne for at se hvaler og andet vildt fuldender dagen. Husk kamera!

Dag 13
Med bus fra Seward til Denali

Seward Highway byder på det ene panorama efter det andet. Her strækningen på Turnagain Arm

I har allerede oplevet, hvor storslået Alaskas natur er langs fjorden, og i dag kan I glæde jer til at opleve nye perspektiver på såvel natur som byliv. Sæt jer til rette og nyd landskabet, der glider forbi med mulighed for at få glimt af de kendte Cook Inlet, Turnagain Arm og Mt. McKinley.

I strækker kort benene i Anchorage, før bussen fortsætter til Denali National Park. Det sidste stykke går ad George Parks Highway langs nationalparken, mens jeres chauffør deler ud af et par guldkorn om områdets historie

Vel fremme i Denali skal I bo to nætter på Grande Denali Lodge 3*.

Dag 14
Denali National Park til lands og fra luften

148km af variende, nordamerikansk landskab tilbagelægges på Denali Backcountry Adventure Tour i AlaskaDen UNESCO-beskyttede Denali National Park er mål for dagens oplevelser. Der må ikke kører biler i nationalparken, så turen går med bus. Langt de fleste kører også ud herfra med bus – men I kan se frem til at flyve! 

Busturen strækker sig 148 kilometer med udsigt til tundra, bjerge, skove og søer samt udsigt til at spotte Big Five: Bjørne, elge, Dall-får, ulve og rensdyr. Sæt jer godt til rette og nyd turen, men sig endelig til, hvis I ser et dyr. Så stopper bussen, så alle kan få glæde af oplevelsen. 

Stræk jeres ben undervejs på turen ved udkigspunkter til f.eks. Denali-bjerget (6190m) i AlaskaDer er altid tre fastlagte stop undervejs, hvor I kan glæde jer til at komme ud for at strække benene og smage den friske bjergluft. Dybt, dybt inde i nationalparken ligger Denali Backcountry Lodge, hvor I også nyder dagens frokost og har tid på egen hånd, før et bushfly tager jeres oplevelse til nye højder. Glæd jer til at se Denali National Park fra luften, hvor bjerge åbenbarer gletsjere for jer og meget mere.

Dag 15
Alaska Railroad til Talkteetna

På Goldstar Class fortæller en guide undervejs om naturen, Alaska RailroadFormiddagen er helt jeres egen. Brug den enten på at slappe af eller udforsk mere af Denali med rafting på Nenana-floden, en fisketur eller andet. 

Senere går I om bord på Alaska Railroads Denali Star Train, hvor vi har reserveret sæder til jer på den bedste klasse; Goldstar Class. Togturen fra Denali til Talkeetna tager omkring 4,5 time. De fleste oplever dog, at tiden går som en leg, fordi I har 360 graders udsigt fra vognen, kan gå udenfor på en lille terrasse og har frokost, snacks og drikkevarer inkluderet om bord.

Lobbyen med pejs på Talkeetna Alaskan Lodge i Alaska, USAAnkomst i Talkeetna

Den gamle guldgraverby Talkeetna er i dag kendt som stedet, hvor klatre-entusiaster mødes for at bestige Mount McKinley. Med 850 indbyggere er det bestemt ingen storby, I ankommer til. Stemningen er da også derefter, og igen oplever I, at det er naturen, der fylder mest i Alaska! Her er I omgivet af rå natur med brussende floder og bjerge med sneklædte tæpper.

I Talkeetna har i to nætter på Talkeetna Alaskan Lodge 3*.

Dag 16
Udforsk Talkeetna
Talkeetna Alaskan Lodge i Alaska, USAI har hele dagen fri til at gøre, hvad I har lyst til. Besøg de små hyggelige gader med finurlige butikker, sæt jer på en af caféerne og nyd udsigten ved floden. Eller tag på fisketur? Vandring? Eller … I bestemmer. Tal med vores Alaska-eksperter, hvis I har specifikke ønsker til dagen.  
Dag 17
Alaska Railroad til Anchorage

Nyd den friske luft på togturen med Alaska Railroads Denali Star TrainSov længe, nyd en god morgenmad og tjek ud af hotellet i jeres tempo. Senere på dagen går turen sydpå ad Alaska Railroad med Denali Star Train til Anchorage. Og I skal naturligvis køre på Goldstar Class! Igen er I garanteret fuldt udsyn fra panoramavinduer, kan trække luft på en lille terrasse og nyde, at måltider, snacks og drikkevarer er inkluderet.

I Anchorage tjekker I ind på Hotel Captain Cook 4* for to nætter.

Dag 18
Udforsk Anchorage på egen hånd

Anchorage, AlaskaHele dag 18 er jeres egen. Hvad har I lyst til at lave? Anchorage er Alaskas største by, men bjergene, der troner mod himlen som byens lærred, er langt større. I hjertet af byen finder I stemningsfulde gader med souvenier butikker, museer, bryggerier, cafeer og restauranter. Så her er noget for enhver smag … Og I skal ikke blive overraskede, hvis en elg spankulerer forbi på gaden. Der bor nemlig op mod 2000 elge i Anchorage!

Dag 19-20
Tid til afrejse

Byen Anchorage i AlaskaJeres rundrejse fra Vancouver til Alaska er ved at være ved vejs ende. Nyd et sidste glimt af den storslåede natur, stig om bord på jeres fly i Anchorage Lufthavn og sæt kurs mod Danmark.

Ankomst til København på dag 20.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og anden kahytstype.

Celebrity Millennium

DatoAfrejsehavnDageBalkon
11.05.21 Vis ruteVancouver2058.000-60.000
DatoStedAnkomstAfgang
14.05.21Vancouver, Canada16.30
15.05.21Til søs
16.05.21Ketchikan, Alaska07.0015.00
17.05.21Icy Strait Point, Alaska09.0019.00
18.05.21Juneau, Alaska07.0021.30
19.05.21Skagway, Alaska07.0016.00
20.05.21Hubbard Glacier, Alaska07.0011.00
21.05.21Seward, Alaska05.00
25.05.21 Vis ruteVancouver2060.000-62.000
DatoStedAnkomstAfgang
28.05.21Vancouver, Canada16.30
29.05.21Til søs
30.05.21Ketchikan, Alaska07.0015.00
31.05.21Icy Strait Point, Alaska09.0019.00
01.06.21Juneau, Alaska07.0021.30
02.06.21Skagway, Alaska07.0016.00
03.06.21Hubbard Glacier, Alaska07.0011.00
04.06.21Seward, Alaska05.00
08.06.21 Vis ruteVancouver2061.000-63.000
DatoStedAnkomstAfgang
11.06.21Vancouver, Canada16.30
12.06.21Til søs
13.06.21Ketchikan, Alaska07.0015.00
14.06.21Icy Strait Point, Alaska09.0019.00
15.06.21Juneau, Alaska07.0021.30
16.06.21Skagway, Alaska07.0016.00
17.06.21Hubbard Glacier, Alaska07.0011.00
18.06.21Seward, Alaska05.00
22.06.21 Vis ruteVancouver2061.000-63.000
DatoStedAnkomstAfgang
25.06.21Vancouver, Canada16.30
26.06.21Til søs
27.06.21Ketchikan, Alaska07.0015.00
28.06.21Icy Strait Point, Alaska09.0019.00
29.06.21Juneau, Alaska07.0021.30
30.06.21Skagway, Alaska07.0016.00
01.07.21Hubbard Glacier, Alaska07.0011.00
02.07.21Seward, Alaska05.00
06.07.21 Vis ruteVancouver2060.000-62.000
DatoStedAnkomstAfgang
09.07.21Vancouver, Canada16.30
10.07.21Til søs
11.07.21Ketchikan, Alaska07.0015.00
12.07.21Icy Strait Point, Alaska09.0019.00
13.07.21Juneau, Alaska07.0021.30
14.07.21Skagway, Alaska07.0016.00
15.07.21Hubbard Glacier, Alaska07.0011.00
16.07.21Seward, Alaska05.00
03.08.21 Vis ruteVancouver2062.000-64.000
DatoStedAnkomstAfgang
06.08.21Vancouver, Canada16.30
07.08.21Til søs
08.08.21Ketchikan, Alaska07.0015.00
09.08.21Icy Strait Point, Alaska09.0019.00
10.08.21Juneau, Alaska07.0021.30
11.08.21Skagway, Alaska07.0016.00
12.08.21Hubbard Glacier, Alaska07.0011.00
13.08.21Seward, Alaska05.00
17.08.21 Vis ruteVancouver2061.000-63.000
DatoStedAnkomstAfgang
20.08.21Vancouver, Canada16.30
21.08.21Til søs
22.08.21Ketchikan, Alaska07.0015.00
23.08.21Icy Strait Point, Alaska09.0019.00
24.08.21Juneau, Alaska07.0021.30
25.08.21Skagway, Alaska07.0016.00
26.08.21Hubbard Glacier, Alaska07.0011.00
27.08.21Seward, Alaska05.00

Rejser du alene?
Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada og ESTA for indrejse i USA