• Livreddertårn i Miami
  • Cartagena i Colombia
  • Santiago, Chile
  • Med krydstogtskib gennem Panamakanalen
  • Butikker med kunst i Santiago de Chile
  • Katedral kirken og tovet i Lima, Peru
  • South Beach i Miami Beach, Florida

Krydstogt fra Sydamerika gennem Panamakanalen til Florida

24 dages krydstogt fra Sydamerika til Florida med Holland America fra 35.500 kr.

Glæd jer til:

Smukke, UNESCO-fredede kolonitidsbyer

Unik oplevelse gennem Panamakanalen

2 nætter på lækkert hotel samt udflugt i Chile og Florida

4* krydstogtskib fra Holland America Line

Alle måltider, underholdning og aktiviteter om bord

Læs mere

Førsteklasses krydstogt til sydamerikanske lande og gennem Panamakanalen. Med start i Chile og slut i Miami med 2 nætter på hotel og en udflugt hvert sted. Glæd jer til fantastiske oplevelser i bl.a. Peru, Panama og Caribien.

Krydstogt til SYDAMERIKANSKE LANDE og caribiske øer

Krydstogtet med Holland America Line er en fantastisk mulighed for på én og samme rejse at opleve flere sydamerikanske lande - og ærkeamerikanske Miami i Florida. Både Chile, Peru, Ecuador, Panama og caribiske øer står på programmet.

2 NÆTTER I CHILE OG 2 NÆTTER I MIAMI

I  Chiles fantastiske hovedstad, Santiago de Chile, bor I 2 nætter på et 4* hotel. Udover oplevelser i den smukke by, skal I på udflugt i vinlandet til den legendarisk vingård Concha y Toro Winery. I Miami kan I nyde solen, strandene og den unikke arkitektur. Og måske shoppe lidt til amerikanske priser? Glæd jer til et 2 nætters ophold på et eksklusivt 4+* hotel samt en udflugt i airboat til alligatorerne i Miami's legendariske Everglades.

Nyd livet om bord på krydstogtet

Når I sejler fra kajen med M/S Westerdam i Chile, er det om bord på et førsteklasses krydstogtsskib, der i sig selv byder på en verden af oplevelser. Glæd jer til underholdning i verdensklasse – fra storslåede teatershows til små, hyggelige koncerter. Gå til foredrag, tag en tur i fitnesscenteret eller slap af med en god bog, mens I sejler videre mod det næste højdepunkt. Mulighederne om bord er mange – vælg til og fra, som det passer jer! 

Der er kræset for maden om bord - fra saftige bøffer til sunde salater og syndige desserter. Velbekomme!

kolonitidsbyer og smukke strande

Blandt rejsens mange højdepunkter er nogle af Sydamerikas smukkeste kolonitidsbyer. Bl.a. er Santiago de Chile og den gamle bydel i Lima på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Og I får tid til at udforske Panama City, idet skibet ligger natten over inden sejladset gennem Panamakanalen.

De smukke strande finder I bl.a. i Ecuador og på den caribiske ø Aruba. I det hele taget er der rig lejlighed til at få et spændende indblik i både fortidens og nutidens kulturer, krydret med smukke naturscenerier.

Spændende sejlads gennem Panamakanalen

Et af de store naturmæssige højdepunkter venter jer den dag, hvor I sejler gennem den hundrede år gamle Panamakanal. En stor del af kanalen løber gennem Panamas frodige regnskov – nyd en dag på dækket med første parket til både regnskovslandskaberne og de gigantiske slusekamre på henholdsvis Stillehavs- og Atlanterhavssiden.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
16.03.21 Vis rute2435.000-37.00042.000-44.00042.000-44.000
DatoStedAnkomstAfgang

REJSER DU ALENE?

Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50-80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

Flere rederier har ændret deres ruter, priser og rejseplaner grundet COVID-19.
Vi arbejder på at opdatere hjemmesiden.
Ring til os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Drikkepenge 
  • Drikkevarer, øvrige udflugter, transport i Miami og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA

Bemærk

EKSTRA UDFLUGTER?

I denne rejse indgår to udflugter. Et vingårdsbesøg i Chile samt en tur i Everglades i airboat i Miami. Ønsker I at opleve og høre mere om de steder skibet lægger til, kan I tilkøbe udflugter hos rederiet hjemmefra eller om bord på skibet. Afregning foretages direkte til rederiet.

Hvor ligger kahytten?
Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.