• Nyd ferietid med børnene på en smuk sandstrand i Mexico
 • Vandrutsjebanerne på krydstogtskibene i Norwegian Epic-klassen
 • Strand på Roatán i Honduras
 • Dykning og snorkling blandt skildpadder, koralrev og smukke fisk ved Cozumel øen, Mexico

Krydstogt i det vestlige Caribien

10 dages krydstogt med NCL, inkl. fly og alle måltider om bord

Tropiske paradisøer, caribiske strande, koralrev og mexicanske templer

Familievenlige priser på børnevenligt krydstogtskib

Alle måltider, drikkevarer og masser af underholdning om bord

Nyere krydstogtskib med et stort udbud af faciliteter

Forlæng ferien i Florida, hvor krydstogtet starter og slutter

Læs mere

Tag på krydstogt med hele familien til det vestlige Caribien med 4-stjernede Norwegian Breakaway fra Norwegian Cruise Line. Glæd jer til paradisøer, hvide palmestrande, koralrev, templer og regnskov, når skibet lægger til i Honduras, Belize og Mexico. I starter og slutter i farverige Miami.

FØRSTE NAT I florida

I flyver direkte til Florida, hvor I har en overnatning i Fort Lauderdale eller Miami. Så har I tid til at få et lille indtryk af byerne, og kan møde udhvilede op, når krydstogtet til det vestlige Caribien med Norwegian Breakaway starter.

SKIBET ER EN STOR DEL AF OPLEVELSEN

Om bord på Norwegian Breakaway er I i de bedst tænkelige hænder og kan se frem til udsøgt service, masser af lækker mad og moderne, fleksible kahytter. Der er et stort udvalg af underholdning, aktiviteter, restauranter og ikke mindst  en icebar hvor temperaturen ligger på -8 grader! Her er også en Aqua Park, et sportskompleks, klatrevæg, fitnesscenter, en verdensklasse-spa, to bowlingbaner og 2-etagers Wii™.

Børnefamilierne kan nyde godt af de særlige aktiviteter for børn og unge i alderen fra 3-17 år om bord.

CARIBISK CHARME, RUINER, STRANDE OG SMUKKE KORALREV

Første stop på sørejsen er paradisøen Roatán i Honduras, hvor I kan teste det caribiske vand for første gang. Roatán er lang men smal, og fyldt med de skønneste kridhvide palmestrande. Vil I dykke eller snorkle, så er dette et sandt paradis med kulørte fisk og flotte søjlekoraller.

I kan også udforske øens skove, besøg Botanisk Have eller en leguan-farm!

Belize er et lille land med smukke koralrev, regnskov, bjerge og verdens største koncentration af levn fra Mayariget. Norwegian Getaway lægger til ved den smukke ø Harvest Cay, hvor skønne laguner indbyder til afslapning eller vandsportsaktiviteter.

Costa Maya og Cozumel i Mexico

I Costa Maya findes utallige faciliteter - lige fra hyggelige strandcafeer til store pools, som frit kan benyttes. Eventyrere kan tage til Maya ruiner, svømme i ferskvandsgrotte eller udforske junglen. Familier med børn vil nyde den børnevenlige strand i den nærliggende landsby Mahahual.

Sidste stop på ruten i det vestlige Caribien er på Mexicos caribiske ø Cozumel, hvor I kan svømme rundt blandt papegøjefisk og skildpadder i verdens næststørste koralrev. Her er fine strande, Maya ruiner, skønne restauranter og god shopping til lave priser.

FORLÆNG EVENTUELT REJSEN

Tilbage i Florida kan I vælge at flyve direkte hjem, hvor I lander dagen efter. Eller I kan forlænge jeres rejse og få endnu flere oplevelser i USA's solskinsstat.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

FAMILIEPAKKE/BØRNEPRISER 2-11 ÅR

Kontakt vores krydstogtspecialister, hvis I rejser 2 voksne og 2 børn. Vi kan lave en familiepakke, hvor I bor i samme kahyt. Kontakt vores krydstogtteam og hør mere.

NORWEGIAN GETAWAY

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
15.08.20 Vis rute1025.000-27.00028.000-30.00029.000-31.000
DatoStedAnkomstAfgang

Rejser du alene?
Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Florida t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 1 nat på Kimpton EPIC hotel i Miami før krydstogtet
 • 7 nætter i valgte kahyttype om bord på Norwegian Breakaway fra Norwegian Cruise Line
 • Alle måltider om bord
 • Drikkevarepakke om bord
 • Drikkepenge om bord
 • Masser af aktiviteter og underholdning om bord

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport i land, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Drikkevarepakke: Dækker for alle drikkevarer op til 15 dollar. Ved køb af vin på flaske opnås 20 % rabat.

Bemærk

 • Direkte fly:
  SAS flyver direkte til Miami 3 gange om ugen. Desuden yderligere 4 gange ugentligt med skift i Oslo. Norwegian flyver direkte til Fort Lauderdale flere gange ugentligt.
 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.
 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.

 • Det er muligt at forlænge med ekstra feriedage i Florida