• Tag ned og oplev det flotte, sjove og helt fantastiske karneval i Brasilien
  • Smukke bygninger i La Boca området i Buenos Aires
  • Rio De Janeiro, Brasilien

Krydstogt med Celebrity og karneval i Rio

Fra Buenos Aires til Rio de Janeiro og Uruguay, inkl. helpension og drikkevarer om bord, 19 dage fra

Glæd jer til:

Karneval og livsglæde i Rio de Janeiro

4+* krydstogtskib med fantastisk service og elegante kahytter

Eksklusive badebyer med fantastiske strande

Lækker helpension og Classic drikkepakke om bord på Celebrity Eclipse

2 nætter på 4* hotel i skønne Buenos Aires

Læs mere

Enestående krydstogt med hele tre dages ophold i Rio de Janeiro under karnevallet. Skønne strandbyer, Buenos Aires og kaffebyen Santos. Inkl. helpension om bord på førsteklasses Celebrity Eclipse.

Rio: verdens mest spektakulære karneval

Det er intet mindre end en oplevelse for livet at være i Rio i Brasilien, når verdens mest spektakulære karneval løber af stablen. Derfor er vi rigtig glade for at kunne tilbyde dette krydstogt med Celebrity Eclipse på netop dette tidspunkt, så I kan se frem til tre dage i Rio de Janeiro under karnevallet.

BUENOS AIRES - KOSMOPOLITISK OG BEMÆRKELSESVÆRDIG BY

Rejsen tager sit udgangspunkt i Buenos Aires i Argentina, hvor I fra lufthavnen bliver kørt til Hotel NH Buenos Aires Crillon 4*, hvor I har 2 overnatninger. Buenos Aires er ligeså dynamisk som New York og barok som Paris – en stor del af arkitekturen er som taget ud af Paris’ gadebillede – og kendt for sin musik, dans, store møre bøffer og gode vine. Tag ud på egen hånd eller vælg ét af skibets mange udflugtsmuligheder.

uruguay, Sukkertoppen, skønne strandbyer og karneval

Første stop efter Buenos Aires bliver i Uruguay, hvor hovedstaden Montevideo byder på pragtfulde historiske bygninger, skyggefulde pladser med caféer, museer og dejlige sandstrande ved havnefronten. 

Vidunderlige Rio ligger smukt mellem strande og frodige bjergskråninger. Her er en fantastisk stemning, og livet leves på solsiden med samba, fodbold og strandliv. Tag ud og oplev de klassiske Rio-oplevelser som Sukkertoppen og Corcovado-bjerget, og nyd livet på både Brasiliens skønne strande – bestemt ikke et dårligt alternativ til det hjemlige vintervejr! Begge krydstogtskibe tilbyder naturligvis også udflugtsmuligheder i Rio.

I har 2 nætter på skibet i byen og en hel dag, hvor I kan opleve karnevallet. Ønsker I at se det fantastiske optog, tilbyder Celebrity salg af siddepladser på tribunen ved optoget. Vi anbefaler bestilling i god tid.

KRYDSTOGT TIL kaffebyen Santos og Brigitte Bardos "badeby"

Efter de fantastiske dage i Rio, sejler I til den skønne badeby Buzios i Brasilien. Den blev opdaget af Brigitte Bardos, og har udviklet sig fra fiskerby til eksklusiv badeby. I skal også opleve "kaffebyen" Santos nær São Paulo.

Tilbage i Buenos Aires

Krydstogtet med Celebrity Eclipse slutter i Buenos Aires, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Førsteklasses Celebrity-standard

Fra start til slut nyder I godt af den udsøgte service, de mange tilbud samt den lækre mad og drikke på Celebrity Eclipse. Dagene til søs er en god anledning til at slappe af og nyde livet og de sydamerikanske sommertemperaturer.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

Celebrity Eclipse

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
13.02.20 Vis ruteBuenos Aires1930.000-32.00030.000-32.00030.000-32.000
DatoStedAnkomstAfgang
16.02.20Buenos Aires, Argentina
17.02.20Buenos Aires, Argentina18.45
18.02.20Til søs
19.02.20Til søs
20.02.20Santos (São Paulo), Brasilien19.00
21.02.20Ilhabela, Brasilien17.00
22.02.20Buzios, Brasilien22.00
23.02.20Rio De Janeiro, Brasilien
24.02.20Til søs
25.02.20Til søs
26.02.20Til søs
27.02.20Til søs
28.02.20Punta Del Este, Uruguay22.00
29.02.20Montevideo, Uruguay16.30
01.03.20Buenos Aires, Argentina

Rejser du alene?
Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

  • Måltider, drikkevarer, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Udflugter kan bestilles hjemmefra eller direkte om bord på Celebrity Infinity. Betaling foretages til rederiet
  • Hvor ligger kahytten?
    Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.