• Landskab med blomster og klippekyst på Shetlandsøerne i Skotland
 • Gullfoss vandfaldet nær Reykjavik, Island
 • Highlander kvæg blandt blomstrende lyng, Skotland
 • Udsigt over Bergen i Norge på en sommerdag

Krydstogt til Norge, Island og Skotland

Sommerkrydstogt direkte fra København med Holland America Line, 15 dage

Glæd jer til:

Island med vulkansk eventyrland, gejsere og brusende vandfald

Sejl direkte fra København

Klassisk service med 4-stjernede Holland America Line

Shetlandsøerne og højdepunkter i Skotland og i Norge

2 dage i smukke islandske Reykjavik

Læs mere

Tag på sommerkrydstogt fra København til Islands unikke attraktioner og storslåede natur. Oplev Shetlandsøerne med en afstikker til Norge og Skotland. Om bord på Nieuw Statendam fra Holland America Line skal I nyde service og mad af høj kvalitet.

elegante rammer til søs

I sejler med det 4-stjernede krydstogtskib Nieuw Statendam fra rederiet Holland America Line. Det er et mellemstort skib med plads til 2.666 passagerer og 1025 ansatte, som yder deres bedste for, at I kan nyde krydstogtet fuldt ud.

Det er et klassisk krydstogtskib med  bl.a. 2 pools, biograf, spa, kasino mm. Teatret byder på shows, der er natklub, barer og flere restauranter. Skibets husorkester hører til blandt rederiets bedste, og det samme kan siges om specialrestauranten The Pinnacle Grill.

Til de elegante kahytter hører en kahytssteward, som sørger for isterninger, pudser sko og gør sengene klar for natten.

SEJL DIREKTE FRA KØBENHAVN

Krydstogtet starter og slutter i København. Og at sejle fra København er ikke bare nemt, det er også fascinerende at se byens tårne forsvinde i horisonten alt i mens I sejler op langs strandvejen og forbi Kronborg. 

besøg i norge og Island rundt

Oplev i Norge Eidfjord, Skjolden, og Aalesund. Det er vidunderlige byer og dybe fjorde, der byder på spektakulære naturomgivelser.

På turen til Akureyri sejler i blandt andet på Eyjafjörður, som er Islands længste fjord. Akureyri byder på en smuk kirke, vulkansk eventyrland, termiske bade og det fantastiske vandfald Godhafoss.

Isafjord er omgivet af dramatiske bjerge på tre sider. Gå en tur i den lille by med de idylliske gamle træhuse, besøg de lokale museer, tag på vandretur eller udforsk naturhavnen og fjordene i en kajak.

2 dage i Reykjavik

Islands pulserende hovedstad Reykjavik har et stort udbud af restauranter, butikker, museer, gallerier og et livligt natteliv. Besøg gejseren Stokkur og det smukke vandfald Gullfoss. Trænger I til at få varmet kroppen, kan I tage til ”Den blå lagune”, hvor der er mulighed for at nyde det 35-39 grader varme og mineralholdige vand. Skibet ligge natten over, så I har tid til at udforske byen og omgivelserne.

SHETLANDSØERNE og Skotland

Naturens skønhed fortsætter på Shetlandsøerne, hvor skibet lægger til i hovedstaden Lerwich. I Skotland lægger skibet til i Invergordon i det skotske højland.

Fra Skotland bliver kursen atter lagt mod Danmark og København.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

Forventer nye tur i 2022 & 2023

 

Rejser du alene?

Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder

Flere rederier har ændret deres ruter, priser og rejseplaner grundet COVID-19.
Vi arbejder på at opdatere hjemmesiden.
Ring til os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Krydstogtekspert Cassandra Frederiksen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • 14 nætters krydstogt København t/r med M/S Nieuw Statendam fra Holland America Line i valgte kahytstype
 • Alle måltider om bord
 • Drikkepakke : Signature Beverage Package op til 15 drikke om dagen
 • Middag i restaurant Canaletto 
 • Middag i restaurant Pinnacle Grill
 • Drikkepenge 
 • Havneafgifter og skatter
 • Underholdning og aktiviteter om bord

Ikke inkluderet

 • Øvrige drikkevarer ud over Signature Beverage Package op til 15 drikke om dagen
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Udflugter, ved bestilling hjemmefra eller om bord, afregnes direkte med rederiet

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.