• Nyd sol og udsigt fra jeres balkonkahyt om bord på M/S Paul Gauguin
 • Bora Bora i Fransk polynesien set fra oven
 • M/S Paul Gauguin ved Moorea i Fransk Polynesien
 • Tag på krydstogt i Fransk Polynesien med M/S Paul Gauguin

Krydstogteventyr i Fransk Polynesien

Balkonkahyt og all inclusive på M/S Paul Gauguin samt badeferie på Tahiti og Moorea, 18 dage fra 69.990 kr.

Glæd jer til:

Krydstogt til Huahine, Bora Bora, Moorea og Taha’a

Eksklusive M/S Paul Gauguin - all inclusive og balkonkahyt

Barbecue på privat paradisø i lagunen ved Taha’a

Badeferie i bungalow på Moorea

Læs mere

Oplev et krydstogt i Fransk Polynesien, hvor I ikke bare kommer til en perlerække af polynesiske øer inkl. Bora Bora, men også gør det med stil på skønne M/S Paul Gauguin. Afslut med badeferie i en lækker bungalow ved lagunen på Moorea.

Dette krydstogt i Fransk Polynesien er til jer, der drømmer om at opleve Stillehavsøerne med højeste komfort og som samtidig vil have god tid til at opleve og nyde de polynesiske øer. 

Krydstogt med skønne M/S Paul Gauguin – mindre skib, høj service

Jeres krydstogtskib er opkaldt efter den franske maler Paul Gauguin. På samme måde som kunstneren formår M/S Paul Gauguin på unik vis at formidle skønheden ved Fransk Polynesien. 

M/S Paul Gauguin er et mindre skib, der kan sejle ind i mindre havne og tættere på land end de store skibe. Der er en dejlig stemning om bord og gastronomisk all inclusive. Også fyldt minibar i kahytten og drikkevarer er inkluderet. Her er maks. 332 passagerer, og to ansatte for hver tre gæster sikrer højeste service. 

Krydstogt i Fransk Polynesien bør ske i balkonkahyt

Lagunerne lyser turkisblåt. De frodige vulkaner rejser sig mod himlen. Solopgange og -nedgange får stemningen til at stige, mens I nyder et glas vin og havets brise. Var det en delfin, der sprang dér? Og se det stjernetæppe, der rulles ud, når natten falder på.  

Behøver vi sige mere? Vi anbefaler klart en balkonkahyt på krydstogter i Fransk Polynesien, så det er vores udgangspunkt i prisen. Selvfølgelig er det muligt at skære lidt af udgiften med en kahyt uden balkon. 

Længere ophold i havn

I kommer på en odysse i øgruppen Selskabsøerne efter to overnatninger på InterContinental Tahiti Resort & Spa 4* beliggende ud til lagunen på Tahiti. M/S Paul Gauguin bringer jer til Huahine, Bora Bora, Moorea og Taha’a. Både på Bora Bora og Moorea ligger i to dage, så I har tid til at udforske både laguner og de frodige øer. 

Badeferie på Moorea  

Når jeres krydstogt er slut, fortsætter jeres eventyr i Fransk Polynesien. I tager nemlig tilbage til Mooreas lagune for at opleve nye sider af den skønne ø med base i en bungalow ud til stranden på Sofitel Moorea Ia Ora Resort 4*. Eventyret er komplet.

Program

Dag 1-2
I rejser til Tahiti

Tahiti, Fransk PolynesienJeres krydstogtrejse til Fransk Polynesien starter med en flyvetur via Los Angeles til Papeete på Tahiti. Det er ikke den korteste flyrejse, så hvis I ønsker det, kan I lavet et stop i Los Angeles på vejen. 

Under alle omstændigheder vil I samme øjeblik, I sætter fødderne på Tahitis vulkanske jord, føle, at det var hele indsatsen værd. Vulkanerne rejser sig frodigt mod himlen, og lagunen kalder diskret på jer. Kom og tag en dukkert. 

I første omgang bliver I dog budt velkommen i lufthavnen og kørt til jeres hotel, få minutters kørsel fra lufthavnen – og fra havnen, hvor krydstogtet starter inden længe. 

Bo lige ud til det skønne hav på Intercontinental Tahiti Resort & Spa, Fransk Polynesien

InterContinental Tahiti Resort & Spa 4*, Papeete

I skal bo 3 nætter på InterContinental Tahiti Resort & Spa, der ligger i en stor tropisk have ud til lagunen på Tahiti. Her kan I nyde et dejligt værelse, gode restauranter og to store pools. I kan også få jeres første snorkeloplevelser lige ved hotellet. 

Når I skuer ud over lagunen, kan I se Moorea i det fjerne. Det er her, jeres rejse til Fransk Polynesien slutter, men I skal opleve så utroligt meget inden da.

Dag 3-4
Afslapning på Tahiti

Fantastiske naturomgivelser i Tahitis højland i Fransk PolynesienDagen er til at lufte badebukserne og ryste pelsen efter flyveturen. Papeete er den eneste storby i Fransk Polynesien. Her er spændende markeder og butikker med bl.a. de lækreste vaniljestænger og sorte perler, som dyrkes i lagunerne. Om aftenen åbner et utal af food trucks for madmarkedet ved havnen. I bor på et hotel med gode restauranter, men I kunne jo også spise med de lokale. 

Der er også masser af udflugtsmuligheder - det er blot et spørgsmål om at vælge.

Dag 5
På krydstogt i Fransk Polynesien med balkonkahyt

Sejl rundt i Fransk Polynesien med Paul Gauguin CruisesUd på eftermiddagen siger I farvel til InterContinental Tahiti Resort & Spa. I bliver kørt til havnen få minutter væk, hvor det gode skib Paul Gauguin venter på jer. I kan tjekke ind fra kl. 15.00, men skibet afgår først ved midnatstid. I har altså god tid til at udforske skibet, og I kan selvfølgelig også gå i land igen. 

Paul Gauguin og Fransk Polynesien

Navnet på jeres krydstogtskib er på ingen måde tilfældigt. Den franske maler Paul Gauguin boede på Tahiti og i øgruppen Marquesas ad to omgange, 1891-93 og 1895-1903.  Han evnede at fange den lokale skønhed i både mennesker og natur som ingen anden. Han rejste til Fransk Polynesien, da livet som sælger af franske presenninger i København ikke længere var så attraktivt.

Dag 6
Frodighed, charme og historie på Huahine

Lagune ved Huahine i Fransk PolynesienNår man taler om rejser til Fransk Polynesien, tænker man straks på hvide strande, grønne vulkaner og smukke laguner med koralrev og farverige fisk. Det er den drøm, I nu skal opleve på øen Huahine. 

Huahine består i virkeligheden af to øer, Huahine Nui mod nord og Huahine Iti mod syd. Øernes frodighed og charme er baggrunden for de mange kælenavne som The Secret Island, The Authentic Island, The Secluded Island og The Garden Island. 

Huahine huser samtidig nogle af Fransk Polynesiens bedst bevarede arkæologiske levn fra den oprindelige polynesiske kultur. Glæd jer til at udforske dette paradis. Snorkle? Dykke? Picnic på stranden? Udflugt til regnskoven? Der er masser af muligheder.

I ankommer til Huahine kl. 8 om morgenen og sejler kl. 17.

Dag 7
Vaniljens og perlernes ø Taha’a

Oplev de smukke sorte perler i Fransk PolynesienJeres krydstogt i Fransk Polynesien bringer jer fra den ene perle til den næste. Også I bogstavelig forstand. I ankommer til Taha’a, hvor nogle af Fransk Polynesiens smukkeste sorte perler dyrkes i lagunen. 

De polynesiske migrationer

Taha’a er blot er 90 km2. I lagunen ved Taha’a ligger også øen Raiatea Det var herfra, de store polynesiske migrationer mod bl.a. Hawaii udgik. I vil nok undre jer lidt over, hvad de ville væk fra. I er omgivet af naturens skønhed og rigdomme fra lagunens og havets fisk til den store frodighed på land med duftende vaniljeplantager.

M/S Paul Gauguin lægger til en dag på deres privat ø Motu i Fransk PolynesienEn dag på koralø i lagunen?

I kan vælge at blive sejlet i land til udflugter eller oplevelser på egen hånd, eller I kan tage med til rederiets private ø, Motu Mahana. En motu er en af de små koraløer, der danner den beskyttende krans om lagunen. I kan solbade, svømme, snorkle, sejle i kajak og slappe af i loungen. Der vil være BBQ i sandet. 

I ankommer til Taha’a kl. 8 om morgenen og sejler kl. 17.

Dag 8-9
Underskønne Bora Bora

M/S Paul Gauguin i havet ved Bora Bora i Fransk PolynesienBora Bora er en livsdrøm for mange. Den store lagune, farverige koralrev og grønne vulkantoppe. Naturen er så smuk, at man skal se det, for at tro det. Derfor er I her to dage. 

Bora Bora har noget af verdens bedste snorkling, og der er mulighed for flotte vandreture og ture i 4WD i højlandet. Måske en sejltur i lagunen, når solen siger godnat? Eller en tur i helikopter for at komme i øjenhøjde med vulkanerne? I flyver over Mt Otemanu, der er ikonet for rejser til Bora Bora.

Rederiet har sin egen private strand på Bora Bora. Her kan I også vælge at spendere en dag med fødderne i det silkebløde sand, evt. afbrudt med en pause i skyggen og en eksotisk cocktail fra baren eller en svalende snorkeltur blandt de farvestrålende fisk?

Bestil kahyt eller suite med balkon og nyd udsigten fra M/S Paul Gauguin Nyd jeres balkonkahyt

Der er en ekstra ting, I ganske givet vil nyde under jeres ophold på Bora Bora, ja, på hele jeres krydstogt i Fransk Polynesien: At I har balkonkahyt. At kunne sidde for sig selv og nyde udsigten til hav, paradisøer og laguner. Tage et glas kølig vin, mærke brisen, læse en bog, slappe af … Det er livet.  

I ankommer til Bora Bora kl. 8 om morgenen og sejler næste dag kl. 17.

Dag 10-11
Velkommen til Moorea

M/S Paul Gauguin ved Moorea i Fransk PolynesienVulkanerne rækker mod himlen og inviterer til udflugter i naturen, og lagunen forkæler jer med hvide strande, smukke sejlture og fantastisk snorkling. Velkommen til Moorea. 

Når I ser den smukke ø, vil I nyde tanken om, at I er tilbage igen om nogle dage. Det giver ro på, når I skal vælge, hvad disse første dage skal indeholde med base på skibet. Samtidig lægger I til med udsigt til en helt anden del af Moorea end dér, hvor I senere skal bo. Mangfoldighed er en god ting.  

Med truck op i Mooreas højland i Fransk PolynesienAfslapning eller udflugter på Moorea? 

Der er tid til at slappe af, til vandreture eller ture i 4WD i højlandet og til at udforske livet i de små landsbyer. Inde på land spreder de mange ananasplantager en duft af den herlige frugt – eller af Pina Colada, hvis man er mere til det festlige hjørne.

I ankommer til Moorea kl. 8 om morgenen og sejler næste dag kl. 17.

Dag 12
Tahiti og tilbage til lagunen på Moorea

Udsigt over Sofitel Moorea i Fransk PolynesienDen første cirkel på jeres krydstogtrejse i Fransk Polynesien er ved at være sluttet. I lægger til kaj i Papeete, hvor jeres krydstogt startede.

I siger farvel til Paul Gauguin og bliver modtaget i havnen af vores lokale samarbejdspartner, der hjælper jer over til den lokale katamaranfærge til Moorea. En sejltur på 35-40 minutter bringer jer fra ø til ø, og fremme på Moorea bliver I kørt til jeres hotel.

Utroligt mange drømmer om at opleve Moorea i Fransk Polynesien. Få opnår at gøre det. Og endnu færre kan sige til sig selv ”Nå, nu tager jeg lige til Moorea igen”. Det er helt ok, hvis I føler jer lidt udvalgte og privilegerede på denne dag.

Sofitel Moorea Ia Ora Resort 4*

De næste 4 nætter skal I nyde romantik og afslappet stemning ud til en af Mooreas bedste strande. I bor i en lækker bungalow på Sofitel Moorea Ia Ora Resort. Nyd alt fra spa og vandsport til restauranter og barer. Sandet er kridhvidt, og når I ser ud over lagunen, fornemmer I korallerne, som inviterer til snorkelture.

Dag 13-15
Hvad laver man I paradis?

Spa behandling på Sofitel Moorea Ia Ora Resort, Fransk PolynesienPå jeres krydstogt rundt i Fransk Polynesien fik I jo et første indtryk af Moorea. Måske var I ”bare” ved lagunen. Måske tog I en udflugt ind i højlandet med ananasplantagerne, så I ikke føler behov for at opleve mere ud over bare at slappe af og nyde at være til.  

Vi har derfor ikke arrangeret noget på forhånd til disse dage i paradis, men gør det gerne. Der er skønne vandreture, udflugter i 4WD og selvfølgelig snorkelture i lagunen. Men I kan jo også bare vælge at nyde jeres bungalow og hotellet, solen og vandet, en drink i solnedgangen og tankerne om alt det, I har oplevet sammen på denne rejse.

Dag 16-18
Hjem fra rejse til Fransk Polynesien

Fransk Polynesien set fra luftenDet er tid at vende hjem. Måske drømmer I allerede om at komme tilbage en anden god gang. I har været vidt omkring i Fransk Polynesien, men der er så meget mere at se, hvis I vil. 

I tager tilbage til Papeete, hvor I bliver hjulpet i lufthavnen. Turen går via Los Angeles hjem til Danmark, hvor I lander dag 18. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker et stop med hotel i Los Angeles på vejen hjem.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Flere rederier har ændret deres ruter, priser og rejseplaner grundet COVID-19.
Vi arbejder på at opdatere hjemmesiden.
Ring til os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Krydstogtekspert Cassandra Frederiksen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Flyrejse København-Papeete t/r
 • Modtagelse ved ankomst i Papeete og transport til InterContinental Hotel
 • 3 nætter på InterContinental Tahiti Resort & Spa 4*, Papeete i et Lagoon View Room, inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel til havnen i Papeete.
 • 8 dages krydstogt i balkonkahyt om bord på M/S Paul Gauguin
 • Gastronomisk all inclusive om bord
 • Alle drikkevarer om bord (tillæg for premium drikkevarer)
 • Drikkepenge om bord
 • 24-timers roomservice om bord
 • Underholdning, foredrag og aktiviteter om bord
 • Gratis brug af kajak, windsurfing og paddleboard om bord
 • Transport fra skib til hurtigfærge i Papeete
 • Transport med hurtigfærge fra Papeete til Moorea t/r
 • Transport fra havn på Moorea til hotel t/r
 • 4 nætter på Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort 4*, Moorea i en Superior Bungalow Ocean View inkl. morgenmad
 • Transport fra hurtigfærge i Papeete til lufthavnen
 • Alle p.t. kendte skatter og afgifter

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Spabehandlinger om bord
 • Måltider, udflugter, aktiviteter mm., der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for gennemrejse i USA