• Skildpadde på Galapagos i Ecuador
 • Floreana Island landskab på Galapagos i Ecuador
 • Glæd jer til butlerservice i suiten om bord på krydstogtskibene fra Silversea Cruises

Luksuskrydstogt rundt om Galápagos

Krydstogt med Silversea, all inclusive og 2 nætter i Quito, 11 dage. Priser fra 77.000 kr. per person

2 nætter på 5* hotel i UNESCO-beskyttede Quito

Spritnyt luksus krydstogtskib med all inclusive

Alle udflugter og oplevelser inkluderet

Mød leguaner, kæmpeskildpaddder, søløver, suler, pelikaner ...

Oplev det bedste af Galápagos med erfarne naturguider

Vælg nordlig- eller vestlig rute

Læs mere

Oplev det mageløse dyreliv på Galápagos fra det luksuriøse Silver Origin fra Silversea Cruises. Glæd jer til  gourmet all inclusive og fantastisk service. Skibet bringer jer helt tæt på de unikke øer og dyreliv sammen med erfarne naturguider.

Unikt Galápagos krydstogtskib

Små, eksklusive krydstogtskibe som Silver Origin fra Silversea Cruises er særligt attraktive på rejser til Galápagos. Skibets størrelse gør, at det kan komme ind til alle interessante områder og stemningen om bord er både afslappende og hyggelig.

Naturligvis kan Galápagos' mageløse dyreliv og forunderlige landskaber opleves om bord på mange forskellige typer skibe.

Men netop spritnye Silver Origin vinder på den helt fantastiske  kombination af unik atmosfære, gastronomi, alle drikkevarer inkl. rigtig gode vine, eksklusive omgivelser og den høje kvalitet på service og de yderst erfarne naturguider.

VÆLG NORDLIG- ELLER VESTLIG RUTE

På jeres krydstogtrejse i Galápagos besøger I forskellige øer. Hvilke øer der besøges afhænger af hvilken rute I vælger. Uagtet valg, vil I få et spændende indtryk af mangfoldigheden inden for både flora, fauna og geologi. Undervejs vil der også dagligt være tid til at slappe af på båden, svømme og snorkle med f.eks. søløver.

darwin og dyreliv på GALÁPAGOS-øerne

Galápagos-øerne ligger 1.000 km fra Sydamerika og består af 13 større øer samt et væld af mindre klippeskær, der fremstår som et levende vidnesbyrd for Charles Darwin "evolutionsteori", der kort fortalt består i at naturen selv udvælger de arter, der er mest egnede til overlevelse.

Galápagos er en nationalpark på næsten 5.000 km2, der drives og vedligeholdes ved opkrævelse af en nationalparkskat. Øerne er fredet, og turismen er underlagt strikse retningslinier for at sikre bevarelsen af øernes enestående økosystem. 

Øerne er kendt for blåfodede suler, de godt 50.000 søløver, den fredsommelige havleguan og verdens største landlevende skildpadder.

REJSER TIL GALÁPAGOS ER EN OPLEVELSE FOR LIVET

Det er en oplevelse for livet at rejse til Galápagos, bevæge sig omkring i den forunderlige natur og komme helt tæt på de mange dyr og fugle. Så tæt, at I som besøgende bliver husket på "nok se, men ikke røre!".

På grund af Galápagos-øernes isolerede beliggenhed har dyr og fugle aldrig haft naturlige fjender, så de forekommer derfor helt tamme.

Hver ø har sit særpræg og unikke arter, som nøje har tilpasset sig de lokale livsbetingelser.

Forlæng rejsen i Ecuador

Ønsker I at forlænge rejsen efter krydstogtet og udforske mere af Ecuador? Kontakt os venligst og vi hjælper gerne med at arrangere dette.

Program

Dag 1-3
Afrejse fra Danmark og ankomst til Quito, Ecuador

Monumentet ved Ækvator nær Quito i EcuadorDer er tidlig afrejse fra Danmark. Efter flyskifte i Amsterdam sætter I kursen mod Ecuador, hvor I kan forvente at lande i Quito sidst på eftermiddagen på dag 1. I checker ind på 5* hotel og kan slappe af resten af aftenen.

Quito er den næsthøjest beliggende hovedstad i verden med 2.850 moh. i den nordlige del af Andesbjergene. Det er også det eneste sted i verden, hvor ækvator går gennem en by.

Betragt livet på San Francisco-pladsen i QuitoHeldagsudflugt i Quito

Og netop ækvator står blandt de første besøg på programmet på dag 2, hvor I skal på en spændende og oplevelsesrig heldagsudflugt i Quito.

Turen går bl.a. til Mitad del Mundu (midten af verden), hvor en gul streg tydeligt markerer den ækvatoriale linje. Få taget et foto når I står med en fod på hver halvdel af jordkloden! Tilbage i Quito skal I med Teleférico svævebanen, som tager jer op til ca. 4.000 meters højde. Udsigen over byen og bjergene er helt fantastisk. 

I skal også opleve den historiske bydel, der er erklæret verdens kulturarv af UNESCO pga. den velbevarede arkitektur fra den spanske kolonitid. Her er masser af atmosfære med brostensgader og stræder, små og store pladser, et farverigt folkeliv og små markedsboder. I ser nogle af de imponerende kirker og introduceres til de vigtigste historiske bygninger.

I får tid på egen hånd til at spise frokost. Udflugten varer fra ca. kl. 09.30 til kl. 17.30.

Overnatning på 5* hotel i Quito.

Dag 3-9
Galápagos - nordlig rute

Nyd den fantastiske udsigt fra Observation Lounge om bord på Silver Origin, Silversea Cruises (computertegning)Dag 3: Fly til Baltra og afsejling

Efter morgenmad er der tidlig afgang fra Quito med fly til Baltra i Galápagos, hvor I bliver indkvarteret på det eksklusive Silver Origin. Skibet har kun plads til 100 gæster, som alle kan se frem til førsteklasses service fra de 99 ansatte, gourmet all inclusive og egen butler.

De næste dage byder ikke bare på udflugter og oplevelser på land, men også på små foredrag og præsentationer om bord af dygtige naturguider, så alle har mulighed for at lære mere om disse unikke øer.

Genovesa Island på Galapagos, Ecuador

Dag 4: Genovesa island

Første stop på jeres krydstogtrejse i Galápagos er på øen Genovesa. En imponerende skjoldvulkan, der fuldt ud lever op til tilnavnet "fugleøen". Her lever mere end 30 forskellige fuglearter og stedet er et paradis for ornitologer.

Naturguiden tager jer med til kolonier med bl.a. fregatfugle, nathejrer, nazcasuler, rødfodede suler og, hvis heldet er med jer, ser I den sky mosehornsugle. Resten af dagen er der tid til at snorkle blandt tropiske fisk eller sejle i kajak i Darwin Bays krystalklare vand.

Fregatfugle på Galapagos i EcuadorDag 5: North Seymour

Øen bugner af dyreliv - lige fra søløver og Galápagos' største koloni af de enorme fregatfugle til havleguaner og blåfodede sluler. Øens natur er som nat og dag - I sejler ind til en hvid sandstrand for dernæst at gå på størknet lava.

Dagens udflugt går først til øens flydende lava, inden der er tid til at svømme og snorkle. På stranden kan I være heldige at møde en skildpadde, der er på vej op for at lægge æg.

Søløve på Rabida, GalápagosDag 6: Santa Cruz

Krydstogskibet er ankommet til Rabida, hvor de vulkanske klipper er dækket med opuntia-kaktusser, palo santo-træer og lave buske. Efter en kort vandretur er der tid til en velfortjent pause på stranden side om side med søløverne.

Bagefter skal I ud og snorkle i et koralrev med farverige papegøjefisk, søløver og den fredelige hvidtippede revhaj. Eller I kan vælge at tage kajakken og sejle langs med Rabidas smukke kyst.

Vejret afhænger af, om der i stedet bliver landgang på Bahia Ballena, som gemmer på levn fra de gamle hvalfangere eller på Eden Islet, hvor dyreliv kan beundres både på land eller under havoverfladen.

Skildpadde på Galapagos i EcuadorDag 7: San Cristobal

Det mest symbolske dyr for Galápagos-øerne er uden tvivl den store Galápagos-landskildpadde. Den har været tæt på udryddelse, men siden slutningen af 1950'er har Galápagos National Park og "Charles Darwin Institute" kæmpet for at genetablere bestandene. I skal besøge disse kæmper i den fri natur og høre mere om avlsprogrammet på Galapaguera Cerro Colorado besøgscenter.

San Cristobal hører til blandt de ældste øer, og landskabet er barsk og dramatisk. Vi kigger efter søløver og forskellige suler, og nyder den imponerende udsigt ud over øhavet.

Albatrosser på Espanola Island, GalapagosDag 8: Española Island

Nyd solen, spot leguaner eller svøm med søløver, djævlerokker og stimer af troopiske fisk ved den fantastiske strand i Gardner Bay. Om eftermiddagen går turen til øens vestlige side, hvor kollosale bølger brydes mod de forrevne vulkanske klipper på de dramatiske, lodrette kyster.

I den utæmmede natur findes store mængder suler og rødnæbbede topikfugle, der piler gennem luften. I perioden fra april til december har ca. 12.000 par af den store albatros redeplads på øen.

Familie på Galapagos i EcuadorDag 9: Santa Cruz

Efter en nats sejlads ankommer I til  Santa Cruz, hvor I besøger den internationale forskningsstation, Charles Darwin Research Station. Her møder I de store Galápagos-landskildpadder, der kan blive 150-200 år gamle. På centeret kan I se dem i forskellige aldre, størrelser og skjoldforme. Der sker opdræt af skildpaddeunger, som opbevares under beskyttede former til de sættes tilbage i naturen, når de er fem år gamle.

I kan også tage en bus ud og se skildpadderne i den fri natur eller besøge en gård med sukker- og kaffeproduktion. I vil i så fald ikke have tid til at se nærmere på byens butikker og små caféer, inden I sejler videre.

Sidste stop i Galápagos er på den lille ø South Plaza, hvis hovedattraktion er kolonien af landleguaner, de kæmpe figenkaktusser og krybeplanten Sesuvium, der lyser op som et rødt tæppe.

I sejler mod Baltra, hvor skibet lægger til i løbet af natten.

Dag 3-9
Galápagos - vestlig rute

Explorer Lounge om bord på Silver Origin fra Silversea Cruises (computertegning)DAG 3: FLY TIL BALTRA OG AFSEJLING

Efter morgenmad er der tidlig afgang med fly fra Quito til Baltra i Galápagos, hvor I bliver indkvarteret på det eksklusive Silver Origin. Skibet har kun plads til 100 gæster, som alle kan se frem til førsteklasses service fra de 99 ansatte, gourmet all inclusive og egen butler.

De næste dage byder ikke bare på udflugter og oplevelser på land, men også på små foredrag og præsentationer om bord af dygtige naturguider, så alle har mulighed for at lære mere om disse unikke øer.

Øen Bartolomeo med udsigt over Pinnacle rock, Galapagos

Dag 4: Bartholomé

Landskabet på øen Bartholomé er unikt. Store lavamarker, grotter og imponerende klippeformationer, bl.a.. den berømte Pinnacle Rock, der knejser som en obelix på kanten af havet. I vandrer gennem naturen ud til den smukke Espumilla Beach, hvor I kan snorkle eller kigge efter den sjældne Galápagospingvin, som der kun er 800 par tilbage af.

Afhængig af vejret, går turen i stedet til den gamle piratbugt Buccaneer Cove. Her kan man snorkle med tropiske fisk, pelssæler og ørnerokker eller udforske området i kajak eller til fods.

Flyveløse Galapagosskarver og en havleguan på Fernandina Island, GalapagosDag 5: Isabela - Punta Vicente Roca

I løbet af natten er I sejlet videre til Isabela, øgruppens største ø, der er skabt af lavamasserne fra fem forskellige vulkaner. Punta Vicente Roca ligger ved foden af den eneste ikke-aktive vulkan, Ecuador Volcano. Glæd jer til den spektakulære udsigt ud over krateret.

Skibets gummibåd tager jer bl.a. til øen Fernandina, hvor I møder pingvinger, pelikaner, søløver og den ejendommelige flyveløse Galápagosskarv, der ikke ses andre steder i Galápagos.

Cordia træ med duftende orange blomsterDag 6: Isabela - Caleta Tagus

Efter en kort sejltur over Bolivar Strædet ankommer I til Tagus Cove. Tag med på dagens vandretur, hvor I kan nyde synet af blomstrende Cordia, "duftende" Palo Santo træer og kratersøen Darwin Lake. I kan også vælge at snorkle eller udforske området i kajak. Senere på dagen kan I sejle med gummibåd gennem mangrover med havskildpadder, pelikaner, hejrer, søløver og pingviner. 

Den berømte tøndepostkasse i Post Office Bay på øen Floreana, GalapagosDag 7: Floreana

Ankomst om morgenen til Floreana Island og stop ved Post Office Bay. Her finder I den berømte "posttønde", som siden1800-tallet har fungeret som postkontor. Den blev etableret af sømænd og hvalfangere og fungerer den dag i dag. Udforsk området og besøg kolonien af søløver, hvor især søløveungerne er særdeles nysgerrige overfor besøgende. I kajak kan I sejle gennem mangroven alt imens I betragter det rige dyreliv.

Om eftermiddagen sejler I til Punta Cormorant, hvor I går i land på en grønlig strand. I følger en sti, som fører forbi en lagune af flamingoer og andre kystfugle, og videre til en flot hvidkornet sandstrand, der er udklækningssted for havskildpadder. Der er rigtig gode snorklingforhold på Floreana, da havet er rigt med farverige fisk og legesyge søløver, som er glade for menneskelig selskab.

Den smukke koralstrand Cerro Brujo på San Cristobal Island, GalapagosDag 8: San Cristobal

Det mest symbolske dyr for Galápagos-øerne er uden tvivl den store Galápagos-skildpadde. Den har været tæt på udryddelse, men siden slutningen af 1950'er har Galapagos National Park og "Charles Darwin Institute" kæmpet for at genetablere bestandene. I skal besøge disse kæmper i den fri natur og høre mere om avlsprogrammet på Galapaguera Cerro Colorado besøgscenter.

Denne eftermiddag kan I svømme , snorkle eller sejle i kajak med søløver og havleguaner fra den hvide koralstrand Cerro Brujo.

Skildpadde på Galapagos i EcuadorDag 9: Santa Cruz

På Santa Cruz lever de næststørste landskildpadder på Galápagos. På Fausto Llerena Breeding Center skal I se dem i forskellige aldre, størrelser og skjoldforme.

Forinden går turen dog først til de to imponerende kraterhuller Los Gemelos, som ligger midt i en skov af høje Solsikketræer (Scalesia). Undervejs kan I være heldige at se den sjældne Galápagos Martin (svaleart).

I sejler mod Baltra, hvor skibet lægger til i løbet af natten.

Dag 10-11
Hjemrejse

Ecuadors største by, havnebyen GuayaquilNyd et glas champagne sammen med den sidste morgenmad om bord på Silver Origin i Baltra, for kort efter morgenmaden bliver I kørt til lufthavnen, hvor I flyver til Guayaquil.

Her skifter I fly og ankommer til København via Amsterdam på dag 11.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Afgang fra København hver torsdag

kontakt os for pris - ring 78 792 269

 

Flere rederier har ændret deres ruter, priser og rejseplaner grundet COVID-19.
Vi arbejder på at opdatere hjemmesiden.
Ring til os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Quito (via Amsterdam) t/r
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • 2 nætter i Quito på 5* hotel, inkl. morgenmad
 • Heldagsudflugt i Quito
 • Transport til og fra lufthavnen i Quito
 • Fly Quito - Galapagos (Baltra) - Guayaquil
 • Transport til og fra lufthavnen på Galapagos
 • 7 nætters krydstogt i valgte Suite på Silver Origin
 • Butlerservice i suiten og 24 timers roomservice
 • Gastronomisk all inclusive om bord
 • Udvalgte vine, bobler og spiritus om bord
 • Underholdning og foredrag om bord
 • Gratis WiFi om bord
 • Alle udflugter og oplevelser med erfarne naturguider
 • Drikkepenge om bord samt på inkluderede udflugter

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Flytillæg fra Billund, Aalborg eller Aarhus
 • Behandlinger i spa (massage) og i Beauty Salon
 • Andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Afgang fra København hver torsdag