• Solopgang over Halong Bay i Vietnam
 • Oplev det flydende marked i Bangkok, Thailand
 • Den 4 km lange kridhvide White Beach på øen Boracay på Filippinerne
 • Traditionelle fiskerbåde en tidlig morgen på en strand i Da Nang i Vietnam
 • Solopgang og solnedgang er helt specielt smukke fra et krydstogtskib

Luksuskrydstogt til Østens Mystik og Metropoler

Oplev Østen med Celebrity Millennium, 17-18 dage

Nyd livet om bord på det luksuriøse Celebrity Millennium

Besøg i Hong Kong, Singapore, Saigon, Bangkok og Beijing

Sejlads i det japanske ørige, besøg på Filippinerne og i Sydkorea

Livlige Taipei, Shanghai og den smukke Halong-bugt

Inklusiv alle måltider samt classic drikkepakke om bord

Læs mere

Sejl med Celebrity Millennium til Østen og oplev kultur og kontraster på forskellige krydstogtruter, med forskelligt indhold. Kom tæt på fascinerende kultur, natur, metropoler og antikke perler på et 4* krydstogtskib med helpension og drikkepakke om bord.

forskellige krydstogtruter i østen

Stig om bord på Celebrity Millennium og bliv sejlet til nogle af verdens største seværdigheder. Natur, der imponerer med buldrende vandfald, dramatiske kyststrækninger, kridhvide sandstrande og smukke bugter. Millionbyer, hvor moderne arkitektur ligger side om side med små, gamle vakkelvorne tehuse.

Gadekøkkener, multikulturelle byer, særpræget kultur, spektakulære underværker og utallige andre oplevelser venter jer under krydstogtet til Østens mysterier og metropoler.

Celebrity Millennium - 4* komfort til søs

På Celebrity Millennium går komfort og god service op i en højere enhed. Om bord findes et væld af adspredelser, bl.a. saltvandspool, teater, natklub, fitness, spa, casino og et stort udvalg af restauranter og barer. Kahytten er smagfuldt og elegant. Vi anbefaler balkonkahyt, så I kan nyde den friske havduft undervejs.

Hvilke fantastiske oplevelser vælger I?

Sejl Fra Hong Kong til Singapore

En rute går f.eks. fra Hong Kong til Singapore med stop i Taipei i Taiwan, Vietnam og 2 dage i Bangkok. Under dette krydstogt venter bl.a. shopping og Victoriabjerget i Hong Kong. Det 508 meter høje tårn Taipei 101 og verdens største samling af kinesiske kunstskatte i Taiwan. Skulpturelle kalkstensøer i Halong-bugten og templer i Da Nang i Vietnam.

Bangkok byder på livlige vandveje, forskellige markeder og Det Kongelige Palads. Og Singapore med en charmerende blanding af øst og vest.

Fra Hong Kong til Shanghai med 3 dage i Beijing

I sejler til Taipei i Taiwan, Busan, Seoul og Jeju i Sydkorea og får hele 3 dage i Tianjin (Beijing). En populær krydstogtrute for jer, der ønsker at se Den Kinesiske Mur, Den forbudte By og alt andet, som Beijing byder på. I Sydkorea kan I besøge fiskemarked, vulkanø og den topmoderne by Seoul, hvor I stadig finder den traditionelle sjæl. Både i Taipei og Shanghai venter uendelige shoppingmuligheder.

Cruise fra Singapore til Hong Kong

Under dette krydstogt besøges bl.a. Saigon, Nha Trang og Da Nang i Vietnam, Taipei i Taiwan og Kagoshima samt Naha i Japan. Det er en festlig blanding af metropoler, gudesmukke sandstrande, vulkan og nationalpark, soba-nudler og et japansk slot fra ældgammelt kongerige.

Andre krydstogtruter der kan friste?

Vi har ikke nævnt alle ruter for ende til anden, men nogle stop på øvrige ruter bør nok nævnes. Det er bl.a. Borneo, Nagasaki i Japan, Boracay og Manila på Filippinerne samt ikke mindst den fantastiske natur ved Puerto Princesa. 

en ekstra nat i singapore, hong kong eller shanghai

Nogle ruter har en ekstra nat i ovenstående storbyer, enkelte har både på ud- og hjemrejsen. På andre ruter har vi inkluderet en nat på hotel. Har I lyst til at udforske de fascinerende storbyer lidt mere, kan I forlænge med ekstra dage - enten før eller efter krydstogtet. Kontakt os og hør hvordan.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

 

klik på afrejsehavn og se ruten

DatoAfrejsehavnDageUdvendigBalkon
26.02.21 Vis rute1726.000-28.00029.000-31.000
DatoStedAnkomstAfgang

REJSER DU ALENE?

Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

 

Flere rederier har ændret deres ruter, priser og rejseplaner grundet COVID-19.
Vi arbejder på at opdatere hjemmesiden.
Ring til os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Flyrejse t/r  
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • 1 nat på hotel i Hong Kong eller Singapore, på de ruter, hvor der ikke er inkluderet overnatning på skibet
 • 13-14 nætter på Celebrity Millennium i valgte kahyt 
 • Alle måltider om bord
 • Classic drikkepakke om bord
 • Drikkepenge om bord
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • Alle faciliteter om bord, ekskl. f.eks. spa

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Transport, udflugter, måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Tillæg for specialrestauranter og benyttelse af spa
 • Visum til Kina (kan tidligst søges 1-2 måned inden afrejse)

Bemærk

VISUM TIL KINA

Visum søges gennem Chinese Visa Application Service Center via hjemmesiden: www.visaforchina.org eller gennem www.visumservice.dk. Bemærk venligst, at oplysninger omkring gyldigt pas, visa, vaccinationer mm. er på eget ansvar. (Kan tidligst søges 1-2 måned inden afrejse)

Hvor ligger kahytten?

Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.