• Pukkelhval, Antarktis
  • Krydstogtskibet Celebrity Eclipse
  • Søløveunge på en strand i Patagonien, Argentina
  • Balkonkahyt om bord på et skib i Celebrity Solstice-klassen

Med Celebrity i Sydamerika og Antarktis

Sydamerikansk krydstogt med Celebrity Cruises på forskellige ruter i 20-21 dage

Glæd jer til:

3 nætter i Buenos Aires og spændende udflugter eller 3 nætter i Santiago de Chile

Nyd livet om bord på nogle af Celebritys bedste skibe

Dyrelivet i Argentinas nationalparker

Rundt om Kap Horn og besøg på Falklandsøerne

Gerlache-strædet og Paradise Bay: isbjerge, sæler, pingviner og hvaler

Læs mere

Fantastiske krydstogtrejser i Sydamerika og Antarktis. Fra oplevelser i det livlige Buenos Aires og barske Kap Horn til isbjerge, hvaler og pingviner i Antarktis, Falklandsøerne og nationalparker på Valdés-halvøen i Patagonien.

På ruterne i Sydamerika vil I opleve vild og utæmmet natur, fascinerende dyreliv, ægte latinamerikansk charme og sanselig kultur. Glæd jer også til at lade andre om opvartningen og nyd gastronomien og faciliteterne om bord på det stilfulde Celebrity Silhouette.

Krydstogt i Sydamerika - med eller uden sejlads i Antarktis

Jeres rejse starter med 3 nætter i Buenos Aires eller i Santiago de Chile, men herefter er det helt op til jer selv, om I ønsker et kort krydstogt op langs kysten til Rio de Janerio eller et længere, der går rundt om det sagnomspundne Kap Horn og slutter i Chile.

Sidst, men ikke mindst, kan I også vælge den fascinerende rute, der bringer jer på nært hold af nogle af verdens mest enestående naturscenerier omkring Antarktis, Elephant Island, Gerlache- strædet, Drakestrædet og Paradise Island. Se de forskellige ruter under Priser og datoer.

Eventyret starter i land

Vælger I ruten, hvor I lander i Buenos Aires, bliver I kørt til Patios de San Telmo, hvor I skal bo de næste 3 nætter. Hotellet er 4-stjernet og ligger centralt i byen. De næste tre dage byder på tre spændende udflugter. I besøger en autentisk tangosalon (milonga), hvor I kan danse tango med de lokale. I skal på en privat byrundtur i Buenos Aires og på udflugt til kolonibyen Colonia.

Få afgange tager udgangspunkt fra Santiago de Chile, hvor I har 3 nætter på Hotel Fundador 3+*, der ligger midt i Santiagos historiske centrum.

argentina, brasilien, uruguay og chile

Celebrity Eclipse sejler jer bl.a. til argentinske Ushuaia, rundt om Kap Horn, til Punta Arenas ved Magallanstrædet, verdens sydligste by og til pingvinerne i Puerto Madryn. I Uruguay kan I nyde den livlige hovedstad Montevideo og feriebyen Punta Del Este.

krydstogt Med kurs mod Antarktis

Vælger I ruten, der tager en afstikker til Antarktis, starter I med argentinske Ushuaia og runder Kap Horn. Dernæst går turen gennem Drakestrædet ned mod Antarktis, hvor I fra skibet kan følge de kæmpestore havfugle. Er I heldige, ser I også hvaler.

I sejler mellem Den Antarktiske Halvø og South Shetland Islands gennem Schollart Kanalen, før I når frem til Gerlache-strædet og de enorme isbjerge. I Paradise Bay åbenbares den ene spektakulære udsigt efter den anden. Kig efter sæler, hvaler, pingviner og store havfugle. I sejler dernæst rundt ved den ugæstfrie, men smukke Elephant Island. 

Kursen er sat mod Falklandsøerne, hvor skibet lægger til i Port Stanley. Udforsk selv området, eller deltag i skibets arrangerede udflugter. Dyrelivet er særdeles omfangsrigt og byder på alt lige fra delfiner og spækhuggere til pelssæler og den sjældne kongepingvin. I forlader Falklandsøerne og sejler mod Argentina og Uruguay.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

Celebrity Silhouette

DatoAfrejsehavnDageUdvendigBalkon
10.03.21 Vis rute2045.000-47.00047.000-49.000
DatoStedAnkomstAfgang

Rejser du alene?
Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogteksperter om dine muligheder.

Flere rederier har ændret deres ruter, priser og rejseplaner grundet COVID-19.
Vi arbejder på at opdatere hjemmesiden.
Ring til os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Hvor ligger kahytten?
    Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.