• Garden by the Bay i Singapore
 • På Langkawi kan I møde aber og meget mere
 • Oplev krydderi markeder i Jordan
 • Olympia ved Elis, Grækenland

Med Costa Cruises fra Singapore til Italien

Eventyrligt krydstogt med mad og drikke samt 1 nat i Singapore, 24 dage

Glæd jer til:

At opleve østens mangfoldighed

Forkælelse om bord på Costa Fortuna

Inkl. alle måltider og drikkepakken Più Gusto

Krydstogt i Premium kahyt

Unikke oplevelser på den 24 dage lange rejse

Læs mere

Tag med Nyhavn Rejser og Costa Cruises fra Singapore til Savona. 24 dage med oplevelser i 2 verdensdele. Nyd jeres balkonkahyt, underholdning og alle måltider om bord samt drikkevarer til maden. Glæd jer ydermere til en overnatning i metropolen Singapore.

paradisstrande, metropoler og suez-kanalen

I sejler og lægger til nogle af verdens mest spændende steder. I skal opleve Østens mystik, kultur og historie, krydse Det Indiske Ocean og udforske Den Arabiske Halvø.

I sejler gennem Suez-kanalen, en milepæl for alle, der elsker livet til søs, inden I når frem til Olympia i Grækenland og ikke mindst Napoli i Italien.

Krydstogt i valgt Premium kahyt

I er om bord i 22 dage, hvorfor vi har inkluderet en Premium Kahyt. Det er muligt at vælge en Premium Balkon Kahyt, så I får det hele med, når skibet lægger til og fra i havnene, og havudsigten kan nydes undervejs. Vælger I en Premium Kahyt, inkluderes Premium service. Det betyder 24 timers roomservice, frit valg mellem første og anden servering i restauranten og ekstra bonuspoint, hvis I er medlem af Costa Cruises bonusprogram.

Kontakt vores krydstogteksperter og hør om skibet og de mange oplevelserne undervejs.

Program

Dag 1-10
Asien

Singapore skylinevelkommen til Singapore

Singapore er en pulserende og hypermoderne storby - en spændende blanding af øst og vest. Her ligger smukke kinesiske haver side om side med høje skyskrabere, små vakkelvorne huse, templer, forlystelsesgader og store skyggefyldte parker.

I lander i Singapore dag 2, hvor I har en overnatning på eksklusive The Warehouse Hotel 5* inden krydstogtet starter dagen efter. Glæd jer til at udforske byen.

De indbydende strande på Langkawi, MalaysiaKUALA LUMPUR og langkawi, MALAYSIA

I sejler først til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, hvor de lokale markeder og gadekøkkener gemmer sig mellem skyskraberne. Udforsk Kuala Lumpur iført gode sko og med spisepindene i baglommen - sulten kan I passende oparbejde i et af byens 66 shoppingcentre. I sejler om natten og når frem til tropeøen Langkawi om formiddagen. Øen byder både på smukke sandstrande, jungle, dyreliv, vandfald og rismarker. Så den kan måske være svært at vælge dagens oplevelser.

Det berømte Seema Malaka tempel i Colombo, Sri LankaCOLOMBO, SRI LANKA

På Sri Lanka kan I gå på opdagelse i Colombo, der er en travl multikulturel og moderne storby med tydelige spor fra hollandsk, portugisisk og senest britisk indflydelse med smukke gamle koloniale bygninger. Her er flere frodige kanaler, palmeklædte promenader og midt i det hele ligger den store Beira sø.

mangalore, INDIEN

Fra Sri Lanka går turen til den indiske delstat Karnataka, hvor Costa Fortuna lægger til i Mangalore. Byen er kendt for de lange gyldne strande, den livlige havn og mange smukke templer.

Dag 11-21
Mellemøsten og Suez-kanalen

Oplev krydderi markeder i JordanJordan i MELLEMØSTEN

Nu forvandles jeres 24 dages krydstogt til 1001 nats eventyr. I skal besøge den gamle jordanske sultanby, Salalah, ligger ud til det Indiske Ocean. Byen er kendt for dets røgelsestræ og smukke lange sandstrande. Med sommerregnen forvandles det tørre ørkenlandskab til grønne dale og flotte vandfald. Besøg gamle forter i området og byens souk, hvor I kan købe krydderier, røgelse, guld- og sølvsmykker.

Suez-kanalen, EgyptenGENNEM SUEZ-KANALEN TIL MIDDELHAVET

I nyder nu 7 dage til søs, hvor der er rig mulighed for at slappe af om bord og afprøve skibets mange faciliteter. Undervejs mod Europa vil I opleve en af milepælene til søs. At sejle gennem Suez-kanalen! 

Dag 22-24
Europa

Olympia ved Elis, Grækenlandkatakolon (olympia), Grækenland

Inde i Middelhavet, der nu er ved at være forårsklar, lægger I til i fiskerlandsbyen Katakolon. Den helt store attraktion her er selvfølgelig Olympia, et af antikkens store vidundere, hvor de første olympiske lege blev afholdt i 776 f.Kr.  I kan se resterne af de store Hera- og Zeus-templer, badeanstalt, stadion mm, og selv om mange søjler er væltet som dominobrikker under jordskælv, er det en imponerende oplevelse. Der er også mulighed for at se nærmere på den hyggelige by.

I har en sidste hel dag på havet. Der er så meget på skibet, man har lyst til at nyde en sidste gang. Der er sikkert også nye bekendtskaber, der skal siges farvel eller på gensyn til.

Pompeji med Vesuv i baggrundenNapoli og Savona, ITALIEN

I er nu fremme i Syditaliens smukke kulturby Napoli, hvor I kan nyde en drink eller en cappuccino på en café i byens hjerte, se den gamle græsk-romerske bydel Spaccanapoli. Besøge den underjordiske by, Napoli Sotterranea, gå på shopping eller tag toget til det imponerende Pompeji.

Costa Fortuna når frem til Savona i Italien om morgenen. Flyet afgår fra Milano og I er tilbage i Danmark dag 24, hvor mange ganske givet venter på at høre om jeres tur. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageIndvendig PremiumUdvendig PremiumBalkon Premium
17.03.20 Vis ruteSingapore2422.000-24.00028.000-30.00033.000-35.000
DatoStedAnkomstAfgang
19.03.20Singapore, 20.00
20.03.20Klang (Kuala Lumpur), Malaysia10.0018.00
21.03.20Langkawi, Malaysia10.0018.00
22.03.20Til søs
23.03.20Til søs
24.03.20Colombo, Sri Lanka09.0020.00
25.03.20Til søs
26.03.20Mangalore, Indien08.0020.00
27.03.20Til søs
28.03.20Til søs
29.03.20Salalah, Oman13.0023.59
30.03.20Til søs
31.03.20Til søs
01.04.20Til søs
02.04.20Til søs
03.04.20Til søs
04.04.20Til søs
05.04.20Til søs
06.04.20Katakolon (Olympia), Grækenland08.0018.00
07.04.20Til søs
08.04.20Napoli, Italien07.0013.00
09.04.20Savona, Italien09.00

REJSER DU ALENE?

Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Singapore med 1 stop / Milano-København
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • 1 overnatning på The Warehouse Hotel 5* i Singapore inden afsejling
 • 21 nætters krydstogt med Costa Fortuna i valgte kahyttype
 • Drikkepenge om bord
 • Alle måltider om bord
 • Drikkepakken Più Gusto (indeholder sodavand, vin, øl og kaffe, og et udvalg af hele 34 forskellige typer af alkoholholdige og alkoholfrie cocktails)
 • Shows og underholdning om bord
 • Stort udvalg af aktiviteter

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer, der ikke er inkluderet i drikkepakken Più Gusto, udflugter, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Visum til de lande som kræver det. Vi anbefaler at kontakte og købe visum hos Visumservice

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.
 • Alle priser er oplyst pr person i delt kahyt med forbehold for, at der er plads. Der er stor efterspørgsel på krydstogtet, så priser ændres løbende.