• Solnedgang over Charlotte Amalie på St. Thomas i Dansk Vestindien
 • Coco Cay - Royal Caribbean Cruise Lines egen ø i Bahamas
 • Farverige San Juan, Puerto Rico
 • Drenge der spiller trommer på St. Maarten i Caribien
 • Krydstogt med Harmony of the Seas fra Royal Caribbean Cruise Line

Med Harmony of the Seas fra Florida til Caribien

10 dage med RCCL inkl. fly, alle måltider og meget mere fra 18.500 kr.

Harmony of the Seas - et af verdens største

Underholdning og et overflødighedshorn af aktiviteter for hele familien

Fra Florida til bl.a. Dansk Vestindien, St. Maarten og Bahamas

Få tips til valg af den bedste kahyt og hør om evt. ekstra dage i Florida

Inkl. fly, hotel i Fort Lauderdale og alle måltider om bord

Læs mere

Om bord på Harmony of the Seas kan I glæde jer til et overdådigt udvalg af faciliteter og aktiviteter for hele familien. Lige fra klatrevæg og jazzklub til vandrutsjebaner og Central Park, skibets rolige oase. Undervejs besøger I skønne caribiske øer, der byder på både kultur, smukke strande og leg!

på cruise i Caribien på ÉT AF verdens største krydstogtskibe

Glæd jer til imponerende underholdning, både indendørs og udendørs teateroplevelser, brede shoppinggader, en tropisk park, hyggelige bytorve, spa, fitness, vandpark, skøjtebane, alverdens sport, pool, surfsimulator, strandbassin, boblebade, et overvældende gastronomisk udvalg og meget meget mere. Velkommen ombord på Harmony of the Seas fra Royal Caribbean Cruise Line.

Kahyt med udsigt på harmony of the Seas

Der er hele 37 forskellige typer kahytter omb ord -  i alle størrelser og prislejer at vælge mellem. Vi vil til hver en tid anbefale en med udsigt, og de kan både vende mod havet og mod skibets indre gader og bytorve. Helt specielle er de overdådige Loft Suites i 2 etager på dæk 17 og 18, hvor de største har flere badeværelser, jacuzzi på balkonen, flygel og meget mere.

Lækre strande, kulturhistorie og leg ...

I Charlotte Amalie på St. Thomas kan I gå på opdagelse i et stykke dansk kulturhistorie og nyde udsigten fra svævebanen over bugten eller stranden i billedskønne Magens Bay. Phillipsburg på St. Maarten er et ægte tropestemning og en skøn blanding af fransk og hollandsk histore.

På de fleste afgange sejler skibet til kolonitidsbyen San Juan på Puerto Rico og til Coco Cay, som er Royal Caribbeans ø i Bahamas. Rejsemål, hvor I finder skønne strande og et væld af aktiviteter og faciliteter, der indbyder til en dag med masser af leg.

Hvad indgår i prisen?

På dette cruise kan I se frem til en samlet krydstogtpakke. Dvs. fly, skatter og afgifter og en overnatning på hotel inden afsejling er inkluderet. Ombord indgår kahyt, alle måltider, drikkepenge og mange forskellige aktiviteter og underholdning også i jeres pris. Kontakt os, hvis I vil høre mere.

krydstogter i Det vestlige caribien?

I kan også sejle med søsterskibet Oasis of the Seas på en vestlig rute i Caribien - læs mere her.

Forlæng rejsen med ekstra dage i Florida

Mange vælger at forlænge rejsen og kombinere krydstogtet med f.eks ophold i Miami, Orlando, Naples eller andre steder. Det kan vi varmt anbefale, når I alligevel er på de kanter.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
13.03.21 Vis rute1018.000-20.00018.000-20.00020.000-22.000
DatoStedAnkomstAfgang

Rejser du alene?

Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

BØRNEPRISER 2-11 ÅR

Prisen pr. barn (max 2 børn) t.o.m. 11 år i samme kahyt som 2 fuldt betalende voksne er ca. kr. 3.000 mindre end voksenprisen. Det kan forekomme at der på nogle afgange ikke er rabatter.

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Florida t/r
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • 1 nat på Lago Mar Resort and Club 4*, Fort Lauderdale
 • 7 nætters krydstogt med Harmony of the Seas i valgte kahyt
 • Alle måltider om bord
 • Drikkepenge om bord
 • Mange forskellige aktiviteter og underholdning om bord

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Udflugter, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
 • Drikkevarer (dog er vand, the og kaffe inkluderet om bord) 

Bemærk

 • Direkte fly
  SAS flyver direkte til Miami 3 gange om ugen. Desuden yderligere 4 gange ugentligt med skift i Oslo. Norwegian flyver direkte til Fort Lauderdale flere gange ugentligt.
 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.
 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.