• Tag på krydstogt i Middelhavet og oplev det græske øhav
 • Afslapning ved poolen på SeaDream Yacht Club
 • Solopgang over Gibraltar - britisk oversøisk territorium i spanske Andalusien
 • Den smukke by Amalfi, Italien
 • Kotor og Boka Kotorska bugten i Montenegro
 • Oia på Santorini i Grækenland

Med luksus yacht rundt i det østlige Middelhav

Krydstogt med SeaDream til unikke destinationer, 5-12 dage

Glæd jer til

Luksus yacht med 112 passagerer og 95 ansatte!

Gastronomisk all inclusive med udsøgte vine

Kroatiens skærgård, skønne græske øer, farverige italienske byer m.m.

Dyrk vandsport direkte fra yachten

SeaDream lægger til, hvor de store skibe må sejle forbi

Læs mere

Luksuriøst, men afslappet og hyggeligt. Sådan er det at sejle med SeaDream, hvor I bliver forkælet med gastronomiske retter, udsøgte vine og sublim service om bord. Tag med på krydstogt til skønne øer og unikke byer i det østlige Middelhav.

SEADREAM - YACHT MED KLASSE, STIL OG LUKSUS

SeaDream Yacht Club er et rederi for det kræsne publikum, som vægter service, gastronomi og forkælelse højt. Selvom omgivelserne er stilfulde og eksklusive, er atmosfæren om bord hyggelig, uformel og ganske afslappende. At sejle med SeaDream er som at være på en privat yacht, hvor værten hele tiden er opmærksom og nærværende.

I har en rummelig og dejlig kahyt på dæk 2, 3 eller 4. Balkon? Nej, det er en yacht  - alle kahytter er udvendige, men det udendørs liv leves i loungen, i restauranten og på soldækket.

SEADREAM KOMMER STEDER, HVOR ANDRE IKKE GØR

Skibene bringer jer helt tæt på de store oplevelser, når de besøger selv de mindste og mest idylliske havne, bugter og strande. Ofte steder, hvor de store må sejle forbi eller ligge ud på havet.

forskellig ruter

Ruterne er vidt forskellig - nogle starter ud fra Venedig eller Dubrovnik. Andre fra Athen, Malta eller Rom. Og nogle slutter i en anden by end den, krydstogtet startede fra. Flyrejsen skal I ikke tænke på, den sørger vi også for.

Uanset hvilken rute I vælger får I en kombination af oplevelser med antikke seværdigheder og masser af historie til en perlerække af skønne steder og kan samtidig se frem til god tid til at nyde livet og romantikken undervejs.

korinthkanalen og grækenlands skønhed

Korinthkanalen skærer gennem den smalle Korinthtange, og heldigvis er SeaDreams skibe så små, at de kan sejle gennem den blot 25 meter brede kanal. Stå på dækket og kig op ad de, til tider, 80 meter høje sider. 

I sejler også ind til nogle af de smukkeste græske øer og byer i det østlige Middelhav. Mykonos, der byder på nogle af de bedste strande i Grækenland. Den bilfrie ø Hydra, hvor stilheden er markant! Den hellige ø Patmos med pragtfuld natur. Den smukke fæstningsby Monemvasia på Poleponnes og Santorini, der nok er et af det mest fotograferede steder i Grækenland. På Mykonos kan I udforske de smukke smalle gader eller nyde en ouzo på en taverna ved havnen.

SeaDream besøger også Kamares, Itea, Nafphlion, Elafonisos på Kreta og andre postkort smukke steder i Grækenland.

Den kroatiske skærgård

Kroatiens kystlinje er berømmet for dets skønhed. Vælg en rute, hvor SeaDream f.eks. sejler til den mondæne ferieby Hvar med imponerende bygninger, havnepromenade og fashionable butikker. Øen Korcula skulle efter sigende være Marco Polo’s fødested, og byder på små laguner og isolerede strande. Rovinj er kendt for et historiske centrum med smalle gader, smalle huse og små torve. Øen Mljet og den smukke nationalpark.

Og så skal I ikke snydes for den charmerende og naturskønne Dubrovnik, som var et vigtigt kulturcentrum i middelalderen.

Montenegro, italien og frankrig

Kotor i Montenegro er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Den ligger helt unikt i bunden af en fjord, omkranset af bjerge. Udnyt dagen med at besøge byens attraktioner. I Italien kan I glæde jer til uendeligt smukke og farverige huse i Amalfi og Positano, dramatiske kystlinjer ved Capri, stranden ved Sorrento og i Giardini-Naxos på Sicilien og sidst, men ikke mindst, eksklusive Porto Cervo og fæstningsbyen Gallipoli.

Frankrig hører nok mest under krydstogter i det vestlige Middelhav. Men på en enkelt afgang sejler SeaDream til St. Tropez og slutter i Nice. Udnyt muligheden, og forlæng med ekstra dage ved den franske riviera.

FORLÆNG REJSEN I VENEDIG, dubrovnik eller athen

Ikke mange byer kan sammenlignes med Venedig. Byens charmerende kanaler, Dogepaladset, Markuspladsen, romantik og karnevalsmasker er i en klasse for sig. Athen kan til gengæld byde på Akropolis, templet Panthenon og Plaka, der er Athens gamle idylliske bydel med smalle gader, hyggelige taverner og små butikker.

Dubrovnik består ikke kun af gamle tykke mure og fæstningsværker. Her er stemningsfulde torve, små idylliske gader og hyggelige cafeer. Og tag endelig svævebanen til Srdj bjerget, hvor der er en enestående smuk udsigt over Dubrovnik og Elafitiøerne.

Bliv lidt længere eller kom nogle dage før skibet sejler og oplev lidt mere. Tal med vores rejsekonsulenter om at forlænge rejsen.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

SeaDream I

DatoAfrejsehavnDageYacht Club Kahyt
01.09.20 Vis rute1260.000-62.000
DatoStedAnkomstAfgang

SeaDream II

DatoAfrejsehavnDageYacht Club Kahyt
30.09.20 Vis rute1156.000-58.000
DatoStedAnkomstAfgang

Rejser du alene?
Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-valgte lufthavn i Europa t/r
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • 4-11 nætters krydstogt i en Yacht Club kahyt, dæk 2-4 på SeaDream Yacht Club
 • Gastronomisk all inclusive
 • Alle drikkevarer om bord (kvalitetsmærker i vin, øl og spiritus)
 • Alle faciliteter om bord, ekskl. spa
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • Drikkepenge om bord
 • 24-timers roomservice
 • Fri adgang til skibet kajakker, vandski, snorkeludstyr m.m.
 • Mountainbikes til brug på land

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Udflugter, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Ekstra dage i land før eller efter krydstogtet