• Nytårsaften i Perth - fyrværkeri ved Swan River
  • Strand på Mystery Island, Vanuatu
  • Sydney Operahouse - Opera Bar

Nytår i Perth og krydstogt til bountyøer i Stillehavet fra Sydney

Nytår i Perth, oplevelser i Sydney og paradisøer med Royal Caribbean, 19 dage fra 30.500 kr.

Glæd jer til:

3 nætter og festlig nytårsaften i Perth

Udflugt til skønne Rottnes Island

3 nætter på 3+* hotel i smukke Sydney

Operahuset og historisk byvandring i Sydney

Krydstogt til eksotiske bountyøer i Stillehavet

Læs mere

Glæd dig til nytårsaften i Perth og udflugt til Rottnest Island. Nyd 4 dage i Sydney med to spændende udflugter, og slut med 11 dages krydstogt til de smukkest paradisøer i Stillehavet og Auckland i New Zealand med Royal Caribbean.

Perth og nytårsaften

I er ankommet til Perth og kan se frem til 4 dage i én af Australiens skønneste byer. I skal bo på Alex Hotel 3+*, der ligger i et smørhul i Perth. Hotellet har bl.a. en hyggelig tagterrasse, hvor I kan opleve fyrværkeriet nytårsaften.

1 udflugt i Perth

I skal opleve hvide strande, rå kyst og smukke bugter på Rottnest Island. Turen inkl. flodsejlads, sightseeing og frokost. Der bliver tid på egen hånd til badning og snorkling.

Vidunderlige SYDNEY

Sydney er en af verdens smukkeste byer, og I har 3 nætter i byen på Cambridge Hotel 3+*.  Sydney har så meget at byde på, som Sydney Harbour Bridge og Jørn Utzons mesterværk, Sydney Opera House.

2 UDFLUGTER I SYDNEY

Vi inkluderer 2 udflugter under jeres ophold i Sydney. I skal I på rundvisning i Sydney Opera House og en Historisk byvandring i Sydney i mindre gruppe, så I har rig mulighed for at få alle de historiske serverdigheder med i oplevelsen.

10 DAGES KRYDSTOGT I STILLEHAVET I BALKONKAHYT

Nu venter et krydstogt til paradisøer med Ovation Of The Seas fra Royal Caribbean Cruise Line. I har flere forskellige kahyts katagorier at vælge imellem, så måske det skal være en balkonkahyt ? I skal nyde udsigten til de smukke øer, og på dage til søs, skal I kunne sidde på jeres balkon og slappe af, når I ikke gør brug af skibets mange tilbud. 

STILLEHAVØER med SKØNHED og KORALREV

Det kommer hurtigt til at lyde som klicheer, når man beskriver øerne i Stillehavet. Hvide strande, turkisblåt vand, skøn stemning … men sådan er der! Uendeligt smukt. Det franske Ny Kaledonien, hvor I besøger hovedstaden Nouméa, byder bl.a. på verdens største lagune, næststørste koralrev og et fabelagtigt køkken!

På den lille ø Mystery Island i Vanuatu bliver I omringet af skønhed. Her læner palmerne sig dovent ud over det hvide sand og en farvestrålende verden venter under vandet. Glæd jer.

Forbi Auckland i New Zealand

Auckland er New Zealands største by med en skøn maritim stemning, og hvor sejlture på fjorden er en af hovedattraktionerne. Det samme er Skytower på 328 m, hvorfra I har en forrygende udsigt i klart vejr. 

VIL I GERNE BLIVE LIDT LÆNGERE?

Australien har meget mere at byde på. Forlæng opholdet i Australien og tal med vores rejserådgivere, der kan anbefale mange spændende steder.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTen OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
29.12.19 Vis ruteSydney1830.000-32.00031.000-33.00032.000-34.000
DatoStedAnkomstAfgang
05.01.20Sydney, Australien17.00
06.01.20Til søs
07.01.20Til søs
08.01.20Nouméa, Ny Caledonien08.0017.00
09.01.20Mystery Island, Vanuatu08.0017.00
10.01.20Til søs
11.01.20Til søs
12.01.20Auckland, New Zealand07.0016.00
13.01.20Til søs
14.01.20Til søs
15.01.20Sydney, Australien06.30

Rejser du alene?
Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, udflugter, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Særlige drikkevarepakker kan tilkøbes om bord . Afregnes direkte med rederiet 

Bemærk

  • Hvor ligger kahytten?
    Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.
  • Ekstra dage i Perth eller Sydney før- eller efter krydstogtet. Kontakt os for mere information