• Den smukke Champagne Beach nær Luganville på Espiritu Santo Island, Vanuatu
  • Fyrværkeri nytårsaften i Sydney, Australien
  • Fantastiske Fiordland National Park, New Zealand
  • Celebrity Solstice i Sydney havn

Nytår i Sydney og krydstogt med Celebrity Cruises

Paradisøer i Stillehavet eller vidunderlige New Zealand. Ophold i Sydney - 19 dage

Glæd jer til:

6 oplevelsesrige dage i smukke Sydney på 5* hotel

Alle måltider og Classic drikkepakke om bord

Sightseeing i Sydney og udflugt til Operahuset

2021 cruise til paradisøer i Stillehavet

2022 cruise til enestående New Zealand

Læs mere

Rejs til Sydney og nyd 6 dage med nytår, seværdigheder og udflugt til Sydney Opera House og byrundtur. Vælg et 11 dages krydstogt med Celebrity Solstice til smukke paradisøer i Stillehavet eller oplev unik natur, dyreliv og kultur i New Zealand.

sydney og nytårsaften

I er ankommet til Sydney og kan se frem til 6 dage i én af verdens smukkeste storbyer. I skal bo på Amora Hotel Jamison 5*, som ligger 5  -10 min. gang fra den hippe bydel The Rocks med Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge.

Vil I supplere aftenen med en ekstra stor oplevelse, kan I overvære Bohéme eller Gala Opera Concert i Sydney Opera House. Efter forestillingerne er der champagne og canapéer på balkonen med udsigt til Sydney Harbour Bridge og det imponerende fyrværkeri.

2 UDFLUGTER I SYDNEY

Vi inkluderer 2 udflugter under jeres ophold i Sydney. I skal på rundvisning i Sydney Opera House og dagen efter skal I på en halvdags udflugt i mindre gruppe, så I kan komme rundt til alle de store attraktioner og nyde udsigten til byens liv undervejs.

11 dages krydstogt til paradisøer eller New Zealand

Vælger I afgangen til Sydney i 2020 venter et krydstogt i Stillehavet med Celebrity Solstice. Har I bestilt balkonkahyt, kan I se frem til fascinerende udsigter, når skibet sejler rundt til de fantastiske paradisøer. I Ny Kaledonien, der er under fransk herredømme ligger Maré og Lifou med vild natur og smukke strande. Nouméa er hovedstaden på Ny Kaledoniens tredjestørste ø, som i øvrigt også har verdens største lagune og næststørste koralrev. 

I den eksotiske øgruppe Vanuatu finder I fantastisk koralrev, frodig jungle, vulkanske landskaber, smukke laguner og eksotisk livsstil. I bliver ganske enkelt omringet af naturens skønhed på øerne Vila og Mystery Island.

I fejrer nytåret I 2021 i Sydney og sejler med Celebrity Solstice i det nye år til enestående natur, kultur, strande og spændende byer i New Zealand. I oplever badebyer med afslappet atmosfære, maorikultur, gejsere, pittoriske byer og natur, der indbyder til vandreture og panoramaudsigter. I får også mulighed for at hilse på albatrosser og pingviner, beundre art deco-arkitektur og ikke mindst nyde skønheden i New Zealands Fiordland National Park.

I Bay of Islands venter strande og snorkling, inden I når frem til Auckland, New Zealands største by.

DEJLIGE DAGE TIL SØS

I kan glæde jer til en række dage til søs om bord på Celebrity Solstice  fra Celebrity Cruises. Det er et krydstogt skib med en overflod af aktiviteter, faciliteter og mange restauranter. I finder hurtigt ud af, at det faktisk er en stor fordel, at Stillehavsøerne og New Zealand ligger med en pæn afstand!

VIL I GERNE BLIVE LIDT LÆNGERE?

Sydney og Australien er rigtig meget at byde på. Kom lidt før og oplev mere eller forlæng opholdet efter krydstogtet. Tal med vores rejserådgivere, der kan anbefale mange spændende steder.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTE OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

Celebrity Eclipse

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
28.12.21 Vis ruteSydney1942.000-44.00043.000-45.00046.000-48.000
DatoStedAnkomstAfgang
03.01.22Sydney, Australien17.00
04.01.22Eden, Australien09.0018.00
05.01.22Til søs
06.01.22Til søs
07.01.22Fjordland National Park, New Zealand08.0009.00
08.01.22Dunedin, New Zealand09.0017.00
09.01.22Christchurch, New Zealand08.0020.00
10.01.22Picton, New Zealand08.0017.00
11.01.22Napier, New Zealand08.0016.00
12.01.22Tauranga, New Zealand10.0017.00
13.01.22Bay of Islands, New Zealand08.0018.00
14.01.22Auckland, New Zealand06.00

Rejser du alene?
Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder

Flere rederier har ændret deres ruter, priser og rejseplaner grundet COVID-19.
Vi arbejder på at opdatere hjemmesiden.
Ring til os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, udflugter, transport og øvrige ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Middag og/eller opera i Sydney Opera House d. 31/12. Læs mere her.

Bemærk

  • Hvor ligger kahytten?
    Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.