• Strand på Mystery Island, Vanuatu
  • Fyrværkeri nytårsaften i Sydney, Australien
  • Celebrity Solstice i Sydney havn

Nytår i Sydney og krydstogt med Celebrity Cruises

Krydstogt til paradisøer i Stillehavet. Ophold i Sydney - 18 dage fra 36.500 kr.

Glæd jer til:

6 oplevelsesrige dage i smukke Sydney på 5* hotel

Alle måltider og Classic drikkepakke om bord

Sightseeing i Sydney og udflugt til Operahuset

Krydstogt til paradiøer i Ny Kaledonien og Vanuatu i Stillehavet

Drikkepenge, underholdning og aktiviteter på skibet

Læs mere

Rejs d. 29. december til Sydney og nyd 6 dage med nytår, seværdigheder og udflugt til Sydney Opera House og byrundtur. Dernæst venter 11 dages krydstogt til azurblå hav og kridhvide strande, når Celebrity Solstice sejler til smukke paradisøer i Stillehavet.

sydney og nytårsaften

I er ankommet til Sydney og kan se frem til 6 dage i én af verdens smukkeste storbyer. I skal bo på Amora Hotel Jamison 5*, som ligger 5  -10 min. gang fra den hippe bydel The Rocks med Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge.

Vil I supplere aftenen med en ekstra stor oplevelse, kan I overvære Bohéme eller Gala Opera Concert i Sydney Opera House. Efter forestillingerne er der champagne og canapéer på balkonen med udsigt til Sydney Harbour Bridge og det imponerende fyrværkeri.

2 UDFLUGTER I SYDNEY

Vi inkluderer 2 udflugter under jeres ophold i Sydney. D. 2/1 skal I på rundvisning i Sydney Opera House og dagen efter skal I på en halvdags udflugt i mindre gruppe, så I kan komme rundt til alle de store attraktioner og nyde udsigten til byens liv undervejs.

11 dages krydstogt til vidunderlige øer i Stillehavet

Nu venter et krydstogt i Stillehavet med Celebrity Solstice fra Celebrity Cruises. Har I bestilt balkonkahyt, kan I se frem til fascinerende udsigter, når skibet sejler rundt til de fantastiske paradisøer. I Ny Kaledonien, der er under fransk herredømme ligger Maré og Lifou med vild natur og smukke strande. Nouméa er hovedstaden på Ny Kaledoniens tredjestørste ø, som i øvrigt også har verdens største lagune og næststørste koralrev. 

I den eksotiske øgruppe Vanuatu finder I fantastisk koralrev, frodig jungle, vulkanske landskaber, smukke laguner og eksotisk livsstil. I bliver ganske enkelt omringet af naturens skønhed på øerne Vila og Mystery Island.

DEJLIGE DAGE TIL SØS

I kan også glæde jer til en række dage til søs om bord på Celebrity Solstice, der er et krydstogt skib med en overflod af aktiviteter, faciliteter og mange restauranter. I finder hurtigt ud af, at det faktisk er en stor fordel, at Stillehavsøerne ligger med en pæn afstand!

VIL I GERNE BLIVE LIDT LÆNGERE?

Sydney og Australien er rigtig meget at byde på. Kom lidt før og oplev mere eller forlæng opholdet efter krydstogtet. Tal med vores rejserådgivere, der kan anbefale mange spændende steder.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTE OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
29.12.19 Vis ruteSydney1836.000-38.00036.000-38.00037.000-39.000
DatoStedAnkomstAfgang
04.01.20Sydney, Australien17.00
05.01.20Til søs
06.01.20Til søs
07.01.20Nouméa, Ny Caledonien08.0017.00
08.01.20Mystery Island, Vanuatu08.0017.00
09.01.20Vila, Vanuatu08.0017.00
10.01.20Mare, Ny Caledonien08.0017.00
11.01.20Lifou, Ny Caledonien08.0017.00
12.01.20Til søs
13.01.20Til søs
14.01.20Sydney, Australien06.30

Rejser du alene?
Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder

Charlotte Schou

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, udflugter, transport og øvrige ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Middag og/eller opera i Sydney Opera House d. 31/12. Læs mere her.

Bemærk

  • Hvor ligger kahytten?
    Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.