• Juneau, pukkelhvalernes spisekammer
 • Tracy Arm Fjord i Alaska
 • Springende pukkelhval

Oplev Alaska på sommerkrydstogt fra Seattle

10 dage inkl. fly, alle måltider og drikkepakke om bord på Celebrity Cruises

Glæd jer til:

Se pukkelhvalerne i Juneau

Oplev Alaska på sommerkrydstogt fra Seattle

Oplev Alaskas smukke fjorde, klippeøer og kæmpe gletsjere

Masser af lækker gourmetmad – I har helpension og drikkepakke på skibet

Stop i Victoria - den smukke by fra den britiske kolonitid

Læs mere

Tag med Celebrity Solstice på en af verdens smukkeste sejlruter op langs Alaskas kyst. Nyd det betagende landskab med storslåede fjorde, klippeøer, kæmpe gletsjere og turen gennem The inside Passage til pukkelhvalernes spisekammer ved Juneau. Men først er det kaffebyen Seattle som også kaldes porten til Alaska. 

Hos Nyhavn Rejser har vi altid haft et godt øje til Alaska og de mange store oplevelser, der bare venter på at blive opdaget. Nu har I chancen for at gøre det på første klasse. Glæd jer til en helt speciel krydstogtrejse med Solstice fra Celebrity Cruises.

Oplevelser på rejsen

Først kaffebyen Seattle og dernæst Ketchikan, kendt for sin betagende beliggenhed og verdens største samling af stående totem pæle, store ørne samt laks i rigelige mængder.

Gletsjere og guldfeber

Tracy Arm Fjord (Sawyer Glacier) er et af de absolut smukkeste steder i Alaska med dramatiske gletsjere omgivet af granitvægge der rejser sig 900 meter fra det smaradgrønne hav.

Juneau der er Alaskas hovedstad der på smukkeste vis balancerer på grænsen mellem det rå og cosmoplitiske. Skagway, som ligger dybt inde i Inside Passage, er en historisk og hyggelig by omgivet af pragtfuld natur. Det var her Klondike opdagede guld i 1896 og de fleste blev grebet af guldfeberen fra saloon ejere til jægere og eventyrer.

Victoria er hovedstaden i staten British Columbia og ligger på Canadas største ø Vancouver Island. Victoria har beholdt meget af sin skønhed fra tiden under den britiske kolonitid og byen blomstrer i et væld af farver forår og sommer.

Forlæng rejsen

Mange vælger at forlænge med ekstra dage i Seattle før eller efter krydstogtet. I kan også vælge at tage videre til Hawaii! Kontakt vores rejsekonsulenter og lad dem hjælpe jer med mulighederne.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageUdvendigBalkon
26.08.21 Vis rute1021.000-23.00023.000-25.000
DatoStedAnkomstAfgang

Rejser du alene?

Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder

Flere rederier har ændret deres ruter, priser og rejseplaner grundet COVID-19.
Vi arbejder på at opdatere hjemmesiden.
Ring til os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Seattle t/r
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • 1 overnatning på The Edgewater Hotel Seattle
 • 7 nætters krydstogt med Solstice fra Celebrity Cruises i valgte kahyttype
 • Alle måltider om bord på skibet
 • Classic drikkepakke
 • Havneafgifter og skatter
 • Drikkepenge om bord
 • Underholdning og aktivtiteter om bord

Ikke inkluderet

 • Transport mellem lufthavn/hotel/skib/lufthavn. Vi anbefaler at tage en taxa
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
 • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.