• Med krydstogtskib gennem Panamakanalen
 • Solnedgang over stranden i Manta, Ecuador
 • Cartagena i Colombia

Oplev Panamakanalen fra et luksusskib

21 dage i Syd- og Mellemamerika & all inclusive på Azamara Quest fra 49.000 kr.

2 nætter på eksklusivt 5* hotel på stranden i Miami

Gastronomisk all inclusive på eksklusive Azamara Quest

Kolonitidsbyer, unikke seværdigheder og regnskove

Sejlads gennem den 82 km. lange Panamakanal

1 nat i Lima - Perus smukke hovedstad

Læs mere

Førsteklasses krydstogt gennem Panamakanalen med det luksuriøse skib Azamara Quest. I sejler fra Miami i Florida til Lima i Peru via Grand Cayman, Costa Rica, Colombia og Ecuador. Nyd gastronomisk all inclusive og topservice om bord. 

Miami - krydstogt - Lima

Denne fantastiske krydstogtrejse starter og slutter faktisk på landjorden. For inden det eksklusive krydstogtskib Azamara Quest stævner ud fra Miami i Florida med kurs mod Syd- og Mellemamerika, har I 2 nætter i byen og tid til at gå på opdagelse.

I slutter i "Kongernes by" Lima, der er Perus smukke hovedstad. Her har I en nat på skibet, så der er tid til at opleve og udforske den livlige storby.

Denne form for krydstogtrejser, hvor badeferie og storbyferie elegant kombineres med et spændende og oplevelsesrigt krydstogt, er yderst populære.

Hemingway, strand i verdensklasse og regnskov

I sejler først til Key West - det sydligste punkt i USA. Det var her den berømte forfatter Ernest Hemningway boede. Nyd stemningen og byens mange butikker. Efter Key West sætter I kurs mod Grand Cayman, hvor I finder en af verdens smukkeste strande - Seven Mile Beach. Dernæst fortsætter I til Puerto Lima i Costa Rica, hvor I kan opleve frodige regnskove.

SYDAMERIKAS SMUKKESTE BY og Panamakanalen

Azamara Quest er nu nået frem til den colombianske by Cartagena, der med sine gamle fæstningsmure, smalle kunstfærdige gader og huse med små balkoner er regnet blandt verdenskulturarv af UNESCO. Skibet ligger natten over, så I har tid til at udforske byens herligheder.

I kommer nu til rejsens højdepunkt, den mere end 80 km lange Panamakanal og de kæmpestore sluser, som I oplever på nærmeste hold.

Ecuador og peru

Første stop i Ecuador er i Manta, der er fuld af historie, kultur og skønne strande. Herefter sejler I til Guayaquil, der byder på farverige kvarterer og en charmerende og livlig bymidte.

Sidste stop på turen går til Lima i Peru, hvor I har en ekstra overnatning i den fantastike storby, inden turen atter går hjem til Danmark. 

all inclusive og udsøgt service

Undervejs kan I nyde livet i de eksklusive omgivelser om bord på luksusskibet Azamara Quest, og glæde jer over den udsøgte service, gastronomisk all inclusive og smagfulde kahytter. Gå heller ikke glip af det særlige aftenarrangement AzAmazing Evening, der afholdes i land og er gratis for Azamara gæster.

Program

Dag 1-2
Velkommen til Miami

Miami South Beach ved solopgangI er nu fremme i det solbeskinnede Florida, hvor der nu venter jer to dage med smukke sandstrande, shopping og afslapning.

I skal bo 2 nætter på The Miami Beach EDITION 5* i Miami, og har rig mulighed for at udforske området, smage på cubanske retter i Little Havana, besøge den berømte strandpromenade på Ocean Drive, beundre de mange flotte bygninger i Art Deco-stilen eller nyde solen på den 17 km. lange sandstrand!

Dag 3
Miami afsejling med Azamara

Azamara Club CruisesI har formiddagen i Miami til at snuse lidt til byen på egen hånd. Om eftermiddagen kører I til havnen, hvor Azamara Quest venter på jer, og sidst på eftermiddagen stævner I ud med kurs mod Key West.

Dag 4
Key West, Florida

Smathers Beach på Key West, FloridaPå det sydligste punkt i USA ligger det skønne ø-paradis Key West. Stemningen er dag også mere caribisk end amerikansk. Besøg Ernest Hemingways bolig, udforsk de fantastiske strande med turkisblå vand og byens mange butikker.

Dag 5
Til søs

På Azamara Club Cruises bliver dine smagsløg forkæletKrydstogtet er nu i gang. Mens skibet bevæger sig sydpå, kan I lade jer forkæle og nyde den personlige service, de lækre gastronomiske retter, de skønne kahytter og underholdningen om bord.

Under krydstogtet kan I også deltage i interessante foredrag om destinationerne, kunst eller vinsmagning.

Dag 6
George Town, Grand Cayman

Seven Mile Beach på Gran Cayman, Cayman Islands i CaribienGeorge Town på Grand Cayman byder på den vidunderlige Seven Mile Beach, der er en af verdens bedste og har utallige vandsportstilbud. Herfra kan I også tage på snorkeltur til Stingray City, hvor I kan svømme med de enorme elegante pilerokker. Eller gå blot en tur gennem byen, købe taxfree i de mange små, hyggelige butikker eller besøge markeder og caféer.

Dag 7
Til søs

Azamara Club CruisesMens I glider gennem Det Caribiske Hav med kurs mod Costa Rica, kan I nyde godt af skibets eksklusive faciliteter og den sofistikerede luksus om bord på Azamara Quest.

Skibet har bl.a. en spa-afdeling, som tilbyder massage, akupunktur, skønhedsbehandlinger og body wrap. I fitnessafdelingen kan I også booke privat instruktør.

Dag 8
Puerto Limon, Costa Rica

Tag ud og oplev jungle, floder og regnskov ved Puerto Limon, Costa RicaVelkommen til Puerto Limon, der ligger smukt ud til Det Caribiske Hav. Her kan I udforske områdets frodige regnskove, besøge naturreservater eller slendre rundt i byen.

Dag 9
Til søs

Nyd dagen om bord og glæd jer til de næste store oplevelser, der er i vente i Colombia.

Dag 10-11
Cartagena, Colombia

Kolonial bygninger i Cartagena i ColombiaCartagena er en moderne og travl storby med en større havn, og den er et vigtigt handelscentrum. Byen har på trods af denne udvikling formået at bevare sin originale spanske charme og kolonitidsarkitektur. Den gamle kolonitidsby blev grundlagt i 1533 som en vigtig bastion og mellemstation for transport af guld og andre ædle metaller til Spanien.

Cartagena i ColombiaDen gamle bydel, Ciudad Vieja, er med på UNESCO’s liste for verdenskulturarv, og Cartagena regnes blandt de flotteste kolonitidsbyer i hele Latinamerika. Der findes et utal af klostre, små torve og noble herskabsvillaer, som vidner om regionens tidligere storhedstid.

Skibet ligger natten over, så I har tid til at opleve den smukke by og seværdighederne omkring.

Dag 12
Panamakanalen

Med krydstogtskib gennem PanamakanalenSå er den store dag kommet! I er nu fremme ved Panamakanalen, et af de absolutte højdepunkter på dette krydstogt og et af de væsentligste ingeniørværker i nyere tid. Tre gigantiske sluser hæver skibet ca. 28 meter over havet. I sejler igennem den snævre kanal, alt imens de frodige landskaber flyder forbi.

Centennial Bridge - en af de vigtigste broer over Panama-kanalenKanalen er ca. 80 km lang og forbinder Stillehavet med Atlanterhavet. Ved Panamakanalens indvielse i 1914 blev sejlafstanden mellem New York og San Francisco næsten halveret, da man tidligere var tvunget til at sejle hele vejen rundt om Sydamerika.

I dag er trafikken gennem Panamakanalen intens, og man er i gang med en større udvidelse, som vil fordoble kapaciteten og også give plads til en række af de nyere containerskibe, som i dag er for store til at gå gennem Panamakanalen.

Sejlads gennem Panamakanalen fra kl. 05.30 til kl. 17.00.

Dag 13
Til søs

Broadway show på Azamara Club Cruises I har en dag på havet, hvor skibet har kurs mod Manta i Ecuador.

Sidst på eftermiddagen kan I eventuelt nyde en afternoon tea eller en udsøgt cocktail og slutte aftenen med et show.

Dag 14
Manta, Ecuador

Solnedgang over stranden i Manta, EcuadorManta har gennem århundreder inden spaniernes ankomst været handelsplads for områdets indianersamfund. I dag har byen en driftig fiskerihavn med bl.a. tunfiskeri. Byen er fuld af historie, kultur, skønne strande og en dejlig havnepromenade.

Machalilla National Park set fra Tortuga Beach, EcuadorLidt over 2 timers kørsel fra byen ligger nationalparken Machalilla med smukke strande, mangroveskove og et unikt plante- og dyreliv med over 200 forskellige fuglearter. I kan besøge Machalilla Nationalpark eller tage til den gamle kolonitidsby Montecristi, der ligger små 10 km fra Manta.

Køb en Panamahat i Montecristi i Ecuador

Montecristi er ud over sin gamle arkitektur kendt for sit kunsthåndværk. Her væver man sisaltråde til hatte, der er bedre kendt som Panamahatte. Hvis man vil anskaffe sig nogle af de lokale produkter, kan dette med fordel gøres på nogle af de små markeder, I kommer forbi undervejs.

 
Dag 15
Guayaquil, Ecuador

Tag op til Santa Ana Hill i Las Penas kvarteret i Guayaquil, EcuadorGuayaquil i Ecuador, også kaldet chokoladebyen, er en farverig havneby med knap 2.7 millioner indbyggere. Nyd byens charmerende og livlige bymidte, besøg museer eller tag ud i naturen.

Dag 16
Til søs

Azamara krydstogtskibI har en enkelt dag på søen under sejladset fra Ecuador til Peru.

Dag 17
Trujillo, Peru

Chan Chan ruiner i PeruTrujillo (Salaverry) er både en stor, moderne by og samtidig indgangen til to store arkæologiske seværdigheder fra Moche-kulturen. Besøg Chan Chan ruinerne og templerne eller nyd byens flotte torv, arkitektur, smukke kirker og farverige byhuse med flot udskårne balkoner.

Dag 18-19
Lima, Peru

Torvet med domkirken i Lima i PeruI dag lægger Azamara Quest til i Perus hovedstad Lima. Byen er kendt som kongernes by og blev grundlagt helt tilbage i 1535.

I har en nat om bord på skibet, så det er muligt, at opleve byen. Men der skal prioriteres, for Lima har meget at byde på.

Udforsk den gamle bydel omkring Plaza de Armas. ”Kongernes By” byder på flot arkitektur fra den spanske epoke og hovedpladsen er grundlagt af Francisco Pizarro, der erobrede Peru for den spanske konge på jagt efter El Dorado, et sagnland med guld og store rigdomme.

Den gamle bydel Barranco i Lima, PeruI bør også se regeringspaladset, rådhuset, katedralen og San Francisco-klosteret fra 1600-tallet med de berømte katakombere (underjordiske gravkamre). Undervejs ser I desuden flere prangende herskabsboliger og bygningsværker, der er dekoreret med mange flotte udskæringer og detaljer.

 
 
Dag 20-21
Hjemkomst

Udsigt over Miraflores i Lima, PeruI flyver fra Lima dag 20 med kurs mod Danmark, hvor der er forventet ankomst dagen efter.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
05.01.22 Vis ruteMiami2248.000-50.00051.000-53.00058.000-60.000
DatoStedAnkomstAfgang
07.01.22Miami, Florida17.00
08.01.22Key West, Florida08.0017.00
09.01.22Til søs
10.01.22George Town, Grand Cayman08.0018.00
11.01.22Til søs
12.01.22Puerto Limon, Costa Rica08.0020.00
13.01.22Til søs
14.01.22Cartagena, Colombia08.00
15.01.22Cartagena, Colombia12.00
16.01.22Panama Canal (Cruising Canal), 05.3017.00
17.01.22Til søs
18.01.22Manta, Ecuador08.0014.00
19.01.22Guayaquil, Ecuador08.0022.00
20.01.22Til søs
21.01.22Salaverry (Trujillo), Peru08.0017.00
22.01.22Callao (Lima), Peru
23.01.22Callao (Lima), Peru

REJSER DU ALENE?

Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50-80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

Flere rederier har ændret deres ruter, priser og rejseplaner grundet COVID-19.
Vi arbejder på at opdatere hjemmesiden.
Ring til os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Miami / Lima-København
 • Lufthavnsskatter og havneafgifter
 • 2 nætter på The Miami Beach Edition 5* i Miami, Florida
 • 16 nætters krydstogt om bord på Azamara Quest i valgte kahytstype
 • Gastronomisk a la carte helpension i to restauranter om bord
 • Alle drikkevarer om bord, kvalitetsmærker i vin, øl og spiritus
 • AzAmazing Evening - aftenevent i land
 • Drikkepenge om bord
 • Fri afbenyttelse af alle faciliteter om bord ekskl. spa
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • 1 nat om bord på skibet i Lima

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Tillæg i 2 specialrestauranter om bord på $ 30 per person

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.