• Med krydstogtskib gennem Panamakanalen
 • Klassisk amerikansk bil i South Beach, Miami, Florida, USA
 • Den flotte strand Lovers Beach i Cabo San Lucas, Mexico

Oplev Panamakanalen fra et luksusskib

23 dage i Syd- og Mellemamerika & all inclusive på Azamara Journey fra 66.500 kr.

2 nætter på 5* hotel i Miami og Los Angeles

Gastronomisk all inclusive på eksklusive Azamara Journey

Kolonitidsbyer, vulkaner, maya-ruiner og regnskove

Sejlads gennem den 82 km. lange Panamakanal

Læs mere

Førsteklasses krydstogt gennem Panamakanalen med det luksuriøse skib Azamara Journey. I sejler fra San Diego til Florida via Mexico, Guatemala, Nicaragua, Costa Rica, Panama og Colombia. Nyd gastronomisk all inclusive og topservice om bord. 

Miami - krydstogt - los angeles

Denne fantastiske krydstogtrejse starter og slutter faktisk på landjorden. For inden det eksklusive krydstogtskib Azamara Journey stævner ud fra Miami i florida med kurs mod Syd- og Mellemamerika, har I 2 nætter i byen og tid til at gå på opdagelse.

I slutter ligeledes i USA med et par nætter i berømthedernes by, Los Angeles. Byen med Hollywood, Berverly Hills og Universal Studios.

Denne form for krydstogtrejser, hvor badeferie og storbyferie elegant kombineres med et spændende og oplevelsesrigt krydstogt, er yderst populære.

SYDAMERIKAS SMUKKESTE BY

I sejler først til den colombianske by Cartagena, der med sine gamle fæstningsmure, smalle kunstfærdige gader og huse med små balkoner er regnet blandt verdenskulturarv af UNESCO.

PANAMAKANALEN og costa rica

I kommer nu til rejsens højdepunkt, den mere end 80 km lange Panamakanal og de kæmpestore sluser, som I oplever på nærmeste hold. I fortsætter til Puntarenas i Costa Rica, der er kendt for sine nationalparker, dyreliv og frodighed.

Nicaragua, el salvador, guatemala og mexico

Første stop er i San Juan del Sur i Nicaragua, som byder på verdens 2. største Jesus statue, regnskov og smukke sandstrande. Herefter kan I frem til muligheden for at besøge maya-ruiner og frodige regnskove i El Salvador, inden turen går til Puerto Quetzal i Guatemala. Den ligger tæt på Antigua - et af områdets mest berømte byer. Glæd jer til fantastisk spansk kolonitidsarkitektur og autentisk kultur.

I Mexico besøger I badebyen Zihuatanejo, og i Cabo San Lucas kan I beundre de spektakulære strande og klippeformationer.

all inclusive og udsøgt service

Undervejs kan I nyde livet i de eksklusive omgivelser om bord på luksusskibet Azamara Quest, og glæde jer over den udsøgte service, gastronomisk all inclusive og smagfulde kahytter. Gå heller ikke glip af det særlige aftenarrangement AzAmazing Evening, der afholdes i land og er gratis for Azamara gæster.

Program

Dag 1-2
Velkommen til Miami

Miami South Beach ved solopgangI er nu fremme i det solbeskinnede Florida, hvor der nu venter jer to dage med smukke sandstrande, shopping og afslapning.

I skal bo 2 nætter på The Miami Beach EDITION 5* i Miami, og har rig mulighed for at udforske området, smage på cubanske retter i Little Havana, besøge den berømte strandpromenade på Ocean Drive, beundre de mange flotte bygninger i Art Deco-stilen eller nyde solen på den 17 km. lange sandstrand!

Dag 3
Miami afsejling med Azamara

Azamara Club CruisesI har formiddagen i Miami til at snuse lidt til byen på egen hånd. Om eftermiddagen kører I til havnen, hvor Azamara Journey  venter på jer, og sidst på eftermiddagen stævner I ud i Stillehavet.

Afsejling kl. 17.00.

Dag 4-5
Til søs

På Azamara Club Cruises bliver dine smagsløg forkæletKrydstogtet er nu i gang. Mens skibet bevæger sig sydpå, kan I lade jer forkæle og nyde den personlige service, de lækre gastronomiske retter, de skønne kahytter og underholdningen om bord.

Under krydstogtet kan I også deltage i interessante foredrag om destinationerne, kunst eller vinsmagning.

Dag 6
Cartagena, Colombia

Kolonial bygninger i Cartagena i ColombiaCartagena er en moderne og travl storby med en større havn, og den er et vigtigt handelscentrum. Byen har på trods af denne udvikling formået at bevare sin originale spanske charme og kolonitidsarkitektur. Den gamle kolonitidsby blev grundlagt i 1533 som en vigtig bastion og mellemstation for transport af guld og andre ædle metaller til Spanien.

Den gamle bydel, Ciudad Vieja, er med på UNESCO’s liste for verdenskulturarv, og Cartagena regnes blandt de flotteste kolonitidsbyer i hele Latinamerika. Der findes et utal af klostre, små torve og noble herskabsvillaer, som vidner om regionens tidligere storhedstid.

Ankomst ca. kl. 8.00 - afsejling ca. kl. 00.00.

Dag 7
Til søs

Mens I glider gennem Stillehavet med kurs mod Panamakanalen, kan I for alvor nyde godt af skibets eksklusive faciliteter og den sofistikerede luksus om bord på Azamara Quest.

Skibet har bl.a. en spa-afdeling, som tilbyder massage, akupunktur, skønhedsbehandlinger og body wrap. I fitnessafdelingen kan I også booke privat instruktør.

Dag 8
Panamakanalen

Med krydstogtskib gennem PanamakanalenSå er den store dag kommet! I er nu fremme ved Panamakanalen, et af de absolutte højdepunkter på dette krydstogt og et af de væsentligste ingeniørværker i nyere tid. Tre gigantiske sluser hæver skibet ca. 28 meter over havet. I sejler igennem den snævre kanal, alt imens de frodige landskaber flyder forbi.

Kanalen er ca. 80 km lang og forbinder Stillehavet med Atlanterhavet. Ved Panamakanalens indvielse i 1914 blev sejlafstanden mellem New York og San Francisco næsten halveret, da man tidligere var tvunget til at sejle hele vejen rundt om Sydamerika.

I dag er trafikken gennem Panamakanalen intens, og man er i gang med en større udvidelse, som vil fordoble kapaciteten og også give plads til en række af de nyere containerskibe, som i dag er for store til at gå gennem Panamakanalen.

Sejlads gennem Panamakanalen fra kl. 6.00- til kl. 18.00.

Dag 9
Til søs

Nyd dagen om bord og glæd jer til de næste store oplevelser, der er i vente.

Dag 10
Puntarenas, Costa Rica

Manuel Antonio stranden i Puntarenas, Costa RicaDenne havneby har været en af landets vigtigste udskibningshavne for eksport af kaffe og frugt til det store nordamerikanske marked. Men det er også et afslappet sted, hvor I kan nyde livet på den fine havnepromenade eller opleve en storslået natur ikke langt fra byen.

Her ligger nemlig flere naturreservater med strande, et rigt dyreliv, brusende floder og vandfald. I kan også besøge det lokale marked, udforske byen, tage på bådtur og hilse på en krokodille eller besøge en regnskov med farverigt fugleliv.

Ankomst kl. 8.00 - afsejling kl. 18.00.

Dag 11
San Juan del Sur, Nicaragua

Vulkanen Mombacho ved Lake NicaraguaVelkommen til San Juan del Sur - byen med de gyldenbrune strande, små stråstækte restauranter, butikker, betagende solnedgange, en gul kirke og bjerget med verdens 2. største Jesus statue.

Besøg også  Mombacho naturreservat på skråningerne af den sovende Mombacho-vulkan og nyd den fantastiske udsigt over Lake Nicaragua. Fra San Juan del Sur kan I også nemt få adgang til Granada, den ældste og mest charmerende koloniale by på den mellemamerikanske landtange.

Ankomst kl. 08.00. Afsejling kl. 18.00.

Dag 12
Acajutla, El Salvador

Landskab med vulkaner i El SalvadorDen lille søvnige by ved Stillehavet, blot 50 km. fra San Salvador, åbner op til en magisk verden med imponerende maya-ruiner, fascinerende kulturelle oplevelser og frodige regnskove.

Ankomst kl. 12.00. Afsejling kl. 20.00.

Dag 13
Puerto Quetzal og Antigua, Guatemala

Kvinder i Antigua, GuatemalaPuerto Quetzal er Guatemalas vigtigste havn og samtidig indgang til et væld af aktiviteter og eventyr. Tag f.eks. på fisketur i nærliggende Iztapa, besøg en kaffe- eller sukkerrørsplantage, nyd stranden i Baleario Likín eller tag på en dagstur til områdets mest berømte seværdighed, byen Antigua.

Antigua består af lave huse i fin, spansk kolonitidsarkitektur med pastelfarver og flotte udskårne træportaler. Det er uden tvivl en af kolonitidens smukkeste byer. Den blev således også i 1979 optaget på UNESCO’s liste over bevaringsværdige kulturklenodier. Nyd byens centrale plads med springvand og tropisk beplantning og besøg museer, klostre og kirker. Kunsthåndværket er desuden kendt for at være af særdeles god kvalitet.

Ankomst kl. 06.30. Afsejling kl. 17.30.

Dag 14
Til søs

Broadway show på Azamara Club Cruises I har en dag på havet, hvor skibet har kurs mod Zihuatanejo i Mexico.

Sidst på eftermiddagen kan I eventuelt nyde en afternoon tea eller en udsøgt cocktail og slutte aftenen med et show.

Dag 15
Zihuatanejo, Mexico

Zihuatanejo i MexicoZihuatanejo (også kaldet Zihua) har indtil 1970'erne været en søvnig fiskerlandsby, indtil badebyen Ixtapa blev bygget ved siden af. Området hører nu til det tredje mest besøgte i Mexico og især populært blandt lystfiskere, turister og mexicanerne selv.

Her ligger flere smukke og paradisiske strande, bl.a. de to kendte La Ropa og Las Gatas. Byen er en blanding af luksushoteller, hyggelige pensionater, brostenslagte snævre gader, skyggefulde kirker, farverige huse, lokale restauranter og små butikker.

Gå en tur langs havnepromenaden, tag båden til Las Gatas stranden, spis frokost ved lystbådehavnen og nyd udsigten til bugten og de grønne bjerge.

Ankomst kl. 13.00. Afsejling kl. 23.00.

Dag 16
Til søs

Azamara krydstogtskibI har en enkelt dag på søen under sejladet fra det ene sted i Mexico til det næste.

Dag 17
Cabo San Lucas, Mexico

Den flotte strand Lovers Beach i Cabo San Lucas, MexicoPå den yderste spids af verdens længste halvø, Baja California, ligger den populære ferieby Cabo San Lucas. Her mødes Stillehavet og Cortez-havet, og de flotte hvide sandstrande og det krystalklare vand lokker bl.a. en række af Hollywoods stjerner til.

De spektakulære klippeformationer Los Arcos er områdets vel nok mest kendte vartegn. Der er mulighed for at tage en bådtur ud til klipperne, og undervejs kan I være heldige at se søløver, pelikaner og måske en hval. 

Ankomst kl. 10.30. Afsejling kl. 22.00.

Dag 18-19
Til søs

Middag under åben himmel om bord på Azamara Club CruisesI nyder de sidste dage om bord på Azamara Journey mens I sejler fra Cabo San Lucas i Mexico op mod Los Angeles i Californien.

Dag 20-22
Los Angeles

Hollywood, Los AngelesI er nu vel fremme i Los Angeles, hvor I skal bo på det legendariske hotel Sunset Marquis 5*. Og hvis I ikke vil slænge jer ved poolen, er der nok at se og gøre i Hollywood og Los Angeles.

Ikoniske steder i Hollywood er Beverly Hills, Avenue of the Stars og Mann's Chinese Theatre, hvor berømthederne har sat aftryk af hænder og fødder i fliserne. Se Universal Studios, nyd stranden ved hotellet eller tag ud og shop løs. Og I har tiden til det med hele 2 nætter i berømthedernes by.

Dag 23
Hjemkomst

Hollywood Walk of Fame, Los AngelesI flyver fra Los Angeles dag 22 med kurs mod Danmark, hvor der er forventet ankomst dagen efter.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
17.12.19 Vis ruteMiami2366.000-68.00066.000-68.00066.000-68.000
DatoStedAnkomstAfgang
19.12.19Miami, Florida17.00
20.12.19Til søs
21.12.19Til søs
22.12.19Cartagena, Colombia14.00
23.12.19Cartagena, Colombia13.00
24.12.19Panama Canal (Cruising Canal), 06.0018.00
25.12.19Til søs
26.12.19Puntarenas, Costa Rica08.0018.00
27.12.19Til søs
28.12.19Puerto Quetzal, Guatemala06.3017.30
29.12.19Til søs
30.12.19Til søs
31.12.19Puerto Vallarta, Mexico09.0023.00
01.01.20Cabo San Lucas, Mexico19.00
02.01.20Cabo San Lucas, Mexico22.00
03.01.20Til søs
04.01.20Til søs
05.01.20Los Angeles, Californien07.00

REJSER DU ALENE?

Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50-80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-San Diego / Miami-København
 • P.t. alle kendte flyskatter og afgifter
 • 2 nætter på The Miami Beach Edition 5* i Miami, Florida
 • 17 nætters krydstogt om bord på Azamara Journey i valgte kahytstype
 • Gastronomisk a la carte helpension i to restauranter om bord
 • Alle drikkevarer om bord, kvalitetsmærker i vin, øl og spiritus
 • AzAmazing Evening - aftenevent i land
 • Drikkepenge om bord
 • Fri afbenyttelse af alle faciliteter om bord ekskl. spa
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • 2 nætter på Sunset Marquis 5* hotel i Los Angeles, Californien

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Tillæg i 2 specialrestauranter om bord på $ 25 per person
 • Transfer mellem lufthavn - hotel - skib, men kan tilkøbes.

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.