• Ayers Rock og red centre set fra luften i Australien
 • Balkonkahyt på krydstogtskibet Celebrity Solstice
 • Oplev Great Barrier Reef fra en glasbundsbåd, Australien

Oplevelser og krydstogt i Australien og New Zealand

Koralrev, Ayers Rock, storbyferie og krydstogt med Celebrity Solstice New Zealand rundt, 31 dage: 59.950 kr.

Ophold og udflugter i Port Douglas, Sydney og Auckland

Tur til Great Barrier Reef og Ayers Rock

Regnskovstur med aboriginer og middag under stjernene ved Ayers Rock

Krydstogt til New Zealands fjorde, gejsere, byer og pingviner

Balkonkahyt, helpension og drikkepakke om bord på Celebrity Solstice

Læs mere

På krydstogtet fra Sydney til Auckland, vil I opleve New Zealands smukke kystlinie og spektakulære fjorde - eller ruten, der også bringer jer forbi Tasmanien. Men inden da skal I opleve Great Barrier Reef, Ayers Rock og den smukke metropol Sydney.

Første stop på turen - Australien

Strandhotellet i Cairns er udgangspunktet for fantastiske ture til The Great Barrier Reef og en guided tur i regnskoven. På den videre tur oplever I Ayers Rock, aboriginale Anangu-folket og middag under stjernene. Attraktionerne i den smukke by, Sydney og det hippe og moderne Melbourne.

Fra Australien og videre rundt i New Zealand

Det førsteklasses krydstogtskib Celebrity Solstice bliver jeres hjem under den sidste del af rejsen. Og på New Zealand starter I ud med de dybe fjorde, stejle klipper, vandfald og høje klipper i The Fiordland.

På den videre færd langs kysten møder I albatrosser og pingviner, idylliske byer, delfiner, museer, livlige havnefronte, store kauri træer og meget mere.

MED EN AFSTIKKER TIL BAY OF ISLAND

På Nordøen i New Zealand ligger Bay of Islands med 144 små øer. Nogle med hvide strande, andre med regnskov.

Rejsen slutter med 2 nætter i Auckland, New Zealands største by, inden I flyver hjem til Danmark.

krydstogt fyldt med oplevelser!

Celebrity Cruises har en af de yngste krydstogtflåder, som sejler på havet i dag, og skibene bliver gang på gang kåret til at være blandt de bedste i verden. Skibene er stilfulde men afslappet elegance med et innovativt køkken, eksklusiv underholdning, rummelige lyse kahytter og udsøgt service.

Det er ikke uden grund, at Celebrity Cruises har figureret på det internationalt anerkendte rejsemagasin Condé Nast Traveler's årlige Top 10 "Best Cruise Ships in the world" hele syv gange.

Nyd opholdet på skibet og de utallige faciliteter og aktiviteter. Alle måltider er inkluderet samt drikkepakke om bord på Celebrity Solstice.

Metropoler og spektakulær natur

Men det er naturligvis de spændende storbyer og den smukke natur der er rejsens formål.

Det skal I opleve

Program

Dag 1-2
København til Cairns, Australien

Velkommen til Australien - et fantastisk feriested for hele familienAfrejse fra København via London og Hong Kong, hvorfra der er videre forbindelse til Cairns i Australien.

Ønsker I ophold for at knække den lange rejse, anbefaler vi to overnatninger på Hotel Icon i Hong Kong, nok det bedste hotel i Hong Kong.

Dag 3-5
Port Douglas, Australien

Luftfoto af Port Douglas Peninsula Boutique Hotel i AustralienVed ankomst til Cairns modtages I af en transferguide, der sørger for transfer til Peninsula Boutique Hotel i Port Douglas. Her kan I se frem til 5 nætter på dette hyggelige mindre hotel beliggende lige ned til vandet.

Peninsula boutique Hotel - småt og godt

Peninsula Boutique Hotel har nok den suverænt bedste beliggenhed i Port Douglas, lige ned til Four Miles Beach, og med centrum af Port Douglas med alle caféer og restauranter mindre end fem minutters gang væk. Der er tale om et mindre og meget hyggeligt hotel med kun 34 værelser.

Der er naturligvis en lækker pool, restaurant og café hvor man både kan sidde inde eller ude med direkte udsigt til vandet. Alle værelser har store altaner med udsigt til enten poolen eller vandet, der er store badeværelser, et mindre køkken ligesom der er vaskemaskine på hotellet. Nok et af de bedste hoteller i Port Douglas og helt klart blandt vores favoritter.

Port Douglas er en hyggelig ferie- og fiskerbyPort Douglas

Port Douglas er en hyggelige ferie- og fiskerby. Four Miles Beach strækker sig i hele byens længde og er en af de bedste i området - hvidt sand og venlige bølger. Port Douglas har en bred vifte af caféer, shopping og gode spisesteder.

Udover Four Miles Beach vil I i Port Douglas også finde nogle af områdets bedste golfbaner - af mange regnet for et af de bedste steder at spille golf i Australien.

Byen er også centrum for ture til Great Barrier Reef, og ligeledes perfekt som udgangspunkt for den tropiske regnskov ved Daintree og Cape York-halvøen.

Overnatning på Peninsula Boutique Hotel.

Dag 6
Port Douglas - Great Barrier Reef

På snorkeleventyr i Great Barrier Reef, AustralienLow Isle ligger ikke langt fra Port Douglas og er et must i denne del af Queensland.

På turen med Sailaway IV, får I mulighed for at komme ud og snorkle med skildpadder, tage en tur i en båd med glasbund med betagende udsigt til korallerne, eller blot snorkle blandt farvestrålende fisk og koraller. Eneste bebyggelse er et fyrtårn, så I får fornemmelsen af at være på en øde ø. Sandet er hvidt og blødt, himlen blå, vandet er lunt!

Inkluderet er afhentning på jeres hotel i Port Douglas, morgen- og eftermiddagskaffe undervejs, tropisk frokostbuffet, snorklingudstyr, ture i både med glasbund og masser af tid til at nyde vandet, korallerne, stranden og solen! Turen foregår i øvrigt med katamaran, og der sejles for sejl både på turen ud og hjem såfremt vejret tillader.

Husk altid at medbringe solcreme, hat, solbriller og badetøj.

Overnatning på Peninsula Boutique Hotel i Port Douglas.

Dag 7
Port Douglas - Daintree River, Cape Tribulation

Tag med en lokal aboriginer ud i Daintree Rainforest og lær om regnskovens planterI dag skal I på heldagsudflugt til den tropiske regnskov Daintree Rainforest. I bliver hentet på jeres hotel, og i løbet af dagen vil I udforske regnskoven, mangroven og stranden.

Jeres guide er en lokal Kuku Yalanji aboriginer, og han vil tage jer gennem en del af verdens ældste regnskov og fortælle om, hvordan aboriginere har overlevet i området gennem årtusinder. Hvad de har levet af og jaget med. I vil høre om hvilke planter, der har helbredende effekt. I lærer, hvordan man fisker med spyd og jager med boomerang. Så turen er både en natur- og kulturoplevelse.

På jagt med spyd efter mud crabs ved kysten nær Daintree Rainforest, AustralienFrokost og svømmetur i regnskoven

I kommer ind til regnskovens floder i Mossman Gorge. Jeres guide ved, hvor man kan bade uden at møde en krokodille. Der er tid til pauser i naturen og en frokost på vejen.

Overnatning på Peninsula Boutique Hotel i Port Douglas.

Dag 8
Port Douglas - Cairns - Ayers Rock

Voyages Desert Gardens Hotel - pool områdetI bliver kørt fra hotellet til Cairns lufthavn, hvor I flyver direkte til Ayers Rock, hvor der ved ankomst er transport til Voyages Desert Garden Hotel, hvor I tilbringer de følgende par nætter. På Desert Garden Hotel oplever man straks den ægte australske gæstfrihed! Der er tale om et godt førsteklasses hotel med store og komfortable værelser.

Ayers Rock i Australien

AUSTRALIENS RØDE HJERTE

Australiens røde hjerte af mystik og geologiske forunderlige klipper tryllebinder de fleste. Ørkensandet er dyb orangefarvet, horisonten uden ende, og der er højt til den utroligt blå himmel. Ørkenen kan være overraskende frodig af lysegrøn lav pindsvinegræs, sejt strittende græstotter og de slanke middelhøje ørken-egetræer, som svajer elegant.

Kun få dråber vand bringer hurtigt en blomstrende ørkenslette frem. Det er store distancer og mange gode gemmesteder for kænguruer, wallabies, vilde kameler, dingoer og æsler, og chancen for at opleve dyrene er bedst som ørneføde i vejkanten.

I turistbyen Yulara ligger al overnatning for ture til Uluru og Kata Tjuta, de aboriginale navne for Ayers Rock og Olgas, der benyttes i dag. Der er desuden indenrigslufthavn.

450 km syd for Alice Springs, en enkelt højredrejning og tre "Roadhouses", bryder Uluru - Ayers Rock - de flade sletter. Kæmpeklippen og oldingen, der er 600 mio. år gammel, er 348 meter høj og 9 km rundt foden. Monolitten er en helligdom for det aboriginale Anangu-folk, hvis hele historie og dreamtime begynder med Uluru og Kata Tjuta.

Få en guidet tur af de lokale Anangu-folk ved Kata Tjuta Cultural Centreanangu-folkets hulemalerier

Området ejes af Anangu-folket. Vi anbefaler at foretage dele af eller hele vandreturen rundt ved foden af klippen, hvor de fantastiske hulemalerier og huller giver stenen helt nye krumninger. Turene kan gøres med Anangu-guide, der fortæller mytologihistorierne eller med Seit Outback Tours. der desuden på glimrende vis forklarer de geologiske processer, der har formet klipperne.

Blandt klipperne i The Olgas, Northern Territory, Australien

på udflugt til the Olgas og The great Walpa Gorge

Samme eftermiddag skal I opleve The Olgas, Kata Tjuta Domes. I hentes på hotellet og turen går nu til The Olgas og The Great Walpa Gorge. The Olgas - eller "Kata Tjuta", som er aboriginer-navnet for de store hovedformede klippeformationer, der betyder giganternes hoveder. Sammen med Ayers Rock ligger the Olgas som store monumenter på en flad slette.

Dag 9
Ayers Rock

Godt selskab, bål og morgenmad - og ikke mindst solopgang ved Ayers RockDenne morgen skal I tidligt op, I afhentes cirka 1 time inden solopgang og turen går nu ud mod Ayers Rock. Her serveres en let morgenmad under åben himmel.

En af de store oplevelser i Australien er solopgangen ved Ayers Rock. Det er en fantastisk oplevelse at se denne kæmpe klippe skifte farve fra gråsort til strålende rød efterhånden som solen rejser sig på himlen over ørkenen.

Den imponerende sten er 348 m høj, 2,4 km lang og 8,8 km i omkreds og 600 mio. år gammel. Senere fortsætter man med guide på en tur ved foden af Ayers Rock, hvor man blandt andet finder hulemalerier og fossiler. Der er ligeledes besøg ved Uluru - Kata Tjuta Cultural Centre, hvor man blandt andet kan opleve kunsthåndværk lavet af de lokale Anangu folk.

Middag i solnedgangen ved Ayers Rock, Australien

"THE SOUND OF SILENCE DINNER" MED UDSIGT TIL AYERS ROCK

Samme aften spiser I ude på "The Sound of Silence Dinner" - eller som de siger lokalt - "Dine out, far far out". I et område beliggende ca. 5 km. fra resortet er anlagt en "udendørs" restaurant, med flot udsigt til både Ayers Rock og The Olgas. Ved ankomst serveres et glas champagne i solnedgangen, inden der bydes på en stor grillmiddag, hvor I har mulighed for at smage et stort udvalg af Australiens lokale specialiteter.

Menuen står bl.a. på kænguru, emu og barramundi (en velsmagende ferskvandsfisk) og desuden steaks og kylling. Senere slukkes al kunstigt lys, og man har en imponerende udsigt til den mægtige og uendelige stjernehimmel. Da Ayers Rock er beliggende så langt fra resten af civilisationen, er der intet kunstigt lys til at spolere nattens stjernehimmel.

Aftenen sluttes af med en rigtig australsk Billy Tea, en te tilberedt over bålet.

Dag 10
Ayers Rock - Sydney

Fra bydelen Surrey Hills i SydneyTransfer til lufthavnen og afrejse til Sydney, hvor I skal bo de næste 4 nætter.

Sydney er ubetinget en af verdens smukkeste storbyer omgivet af vand og med et klima, der er behageligt året rundt. At her samtidig er et væld af spændende steder og en ualmindelig god og afslappet stemning gør ikke oplevelsen mindre. Ikke underligt at de fleste, der har oplevet Sydney, vender tilbage.

I har nu nogle dage til at udforske byen, der bedst opleves til fods. De store seværdigheder ligger inden for gåafstand fra centrum. Vil man hvile benene, napper man bare en af færgerne der forbinder forstæderne og centrum på kryds og tværs.

Velkommen indenfor til Pier One Sydney HarbourPier One Sydney Harbour

I skal bo 4 nætter på det 1. klasses hotel Pier One Sydney Harbour, som ligger i et nyrenoveret pakhus på havnekanten i The Rocks. I bor lige under byens berømte Sydney Harbour Bridge. Hotellet oser af atmosfære og værelserne er indrettet med respekt for den historiske bygning.

Bydelen The Rock i Sydney

The Rocks

The Rocks-bydelen er Sydneys og Australiens vugge. Her blev de første straffefanger landsat, og byen voksede op i dette område på havnen. Hele kvarteret stod til nedrivning for ikke så mange år siden, men man valgte heldigvis en restaurering og her er nu hyggelige gader og stræder, der oser af historie og stemning.

Her kan man også tage rundt på de mange gamle pubber og smage det lokale bryg og samtidig få et spændende indblik i livet i The Rocks i fordums tider, der ikke altid var lige civiliseret.

1 overnatning på Pier One Sydney Harbour.

Dag 11-15
Sydney med oplevelser

Oplev The Rocks i Sydneyinkluderet Sightseeing i Sydney

Vi har inkluderet en guidet sightseeing den første formiddag i Sydney, så I får en fornemmelse af byen. Turen går bl.a. The Rocks, gennem bycentrum til det hippe område ved Oxford Street og de små victorianske terrassehuse i Paddington. Der bliver tid til en kop kaffe og en tur på promenaden ved den berømt strand, Bondi Beach, inden I bliver kørt tilbage gennem byens livlige bydele til den botaniske have, hvor den absolut bedste udsigt venter.

på rundtur i SYDNEY OPERA HOUSE

Lige overfor The Rocks ligger Sydney Opera House, der ubetinget er en af verdens mest fascinerende bygningsværker! Beliggende ud til vandet står bygningen med sine sejllignende buer nu som Sydneys vartegn og betager enhver, der kommer forbi. 

Den sidste dag i Sydney skal I på en rundtur i den berømte bygning. I bliver vist rundt i sale og rum, får fortalt anekdoter og hører hele historien - lige fra Utzon's første tegninger til filmklip fra det forskellige faser af byggeriet. 

Bar området på Clock Hotel i Surrey Hills, Sydneypå egen hånd i SYDNEY

En anden af byens store attraktioner er Sydney Harbour Bridge, der indtil operahusets indvielse i 1973 var byens vartegn. Den store stålkonstruktion blev opført som et beskæftigelsesprojekt under depressionen i 30'erne. Det er muligt at opleve Sydney fra en lidt anderledes vinkel på en vandretur på broen. Der er afgang flere gange dagligt og udsigten fra toppen er flot over byens skyline, operahuset og havnen. I klart vejr rækker øjet så langt som til Blue Mountains.

I Darlin Harbour området med Cookle Bay Wharf og King Street Wharf kan man snildt bruge en dag, ikke mindst på Sdyney Aquarium. Midt i centrum er det også værd at besøge Queen Victoria Building, der førhen rummede byens frugt- og grønt marked, men nu er ombygget og huser spændende butikker og trndy caféer.

Gå heller ikke glip af de mange museer, hvor I får indblik i alt lige fra aboriginal kunst og straffefangernes liv til moderne kunst.

Spis godt i Sydney

Sydney har vitterlig bidt sig fast på den gastronomiske scene, og byder i dag på et væld af restauranter for enhver pengepung. Smag på "Modern Australian", fusionskøkken, asiatisk og husmandskost på de lokale restauranter.

Bondi Beach ved SydneyBADETUR I SYDNEY - BONDI BEACH ELLER MANLY

Bondi Beach er en af Australiens mest berømte strande. Det er her man finder de veltrænede livreddere med deres karakteristiske badehætter, der holder et vågent øje med de badende og surferne. Langs vandet ligger en stribe caféer og forretninger, og på begge sider af stranden er der flotte vandrestier med udsigt til Stillehavet og Sydney.

Inkludér også gerne et besøg i Manly, hvor der venter en bred og lidt mere børnevenlig sandstrand. Tag færgen fra Circular Quay og få samtidig en lille havnerundfart.

5 overnatninger på Pier One Sydney Harbour.

Dag 16
Afsejling fra Sydney med Celebrity Solstice

Celebrity Solstice sejler ind i Sydney havnI har det meste af dagen til at opleve det sidste af Sydney, inden Celebrity Solstice stævner ud først på aftenen.

Dag 17
Til søs

Krydstogtskibene i Celebrity Solstice-klassen har alle en græsplæne på øverste dækDen første dag tilbringes til søs med tid til at gå på opdagelse om bord.

Dag 18
Melbourne, Australien

Tag på opdagelse ved floden Yarra, som slynger sig igennem MelbourneMelbourne er efterhånden centrum for alle større sportsbegivenheder i landet og hovedsæde for mode, kunst og kultur. Med guldfundene i Victorias baghave voksede byen frem i 1835 på en bølge af velstand med bredt anlagte boulevarder, et net af sporvogne, grønne parker, europæiske modehuse, store bygningsværker og et trendy strandmiljø. "Det gode liv" har altid været Melbournes varemærke, og 3,5 mio. indbyggere tager ikke fejl.

Byens gamle og meget smukke majestætiske bygninger blander sig fint med de moderne skyskrabere, det kunstneriske Federation Square, hyggelige raslende sporvogne og floden Yarra, der slynger sig gennem bycentrum. Der er stemningsfulde små sidegader med udendørs restauranter og cafeer, et leben af folk i Southgate langs floden, og rundt i byen sidder "kontorslips og stiletter" og nyder kaffe i de mange små gadecafeer.

Melbourne byder på store variation i arkitekturBarokke bygninger og moderne arkitektur

Massive gotiske banker og katedraler, elegante barokke Flinders Street Station, Forum Teater i maurisk stil er blot nogle af de prægtige bygningsværker, der giver Melbourne en fantastisk personlighed. Den moderne arkitektur har været både kreativ og vovelig og har flettet byens hjerte fint sammen omkring Yarra floden og byens grønne åndehuller og parker. Melbourne sætter seriøse indkøbsgener på overtid med et overdådigt udvalg af mærkevarer - og funky lokale designervare butikker, retro- og genbrug, kunsthåndværk og gallerier.

Melbournes attraktioner nås let til fods og med sporvogn. Der findes favorable dagsbilletter og husk en bunke mønter til sporvognsbilletter og god tid til turen. Fra lufthavnen afgår Skybus Super Shuttle, der kører til Southern Cross Station med forbindelse til hoteller - returbilletter er billigst. Bytrafikken har sit eget liv med sporvognen, så hvis I skal ud i lejebil, så kig "karruseldrejningerne" godt ud, det handler om herresving og et hurtigt tråd på foden ud af krydset.

Restaurant i MelbourneMelbournes hippe køkkener og etniske restauranter

Kulinarisk er Melbourne et mekka af hippe køkkener med topkvalitet menuer, og mere traditionelle etniske restauranter og "foodcourts". Et stort antal italienske og græske emigranter har sat deres præg på byen og hele gader dufter af souvlaki og pasta. Hardware Lane er et lille stræde af italienske restauranter i centrum, mens Lygon Street og Carlton kvarteret har skruet op for alle overtalelsestalenter og byder på mange italienske specialiteter. Skal det være græsk er Lonsdale Street mellem Swanston og Russell Street det rigtige valg. Og naturligvis har Melbourne et Chinatown med gode kinesiske spisesteder.

Dag 19-20
Til søs

Det imponerende vintårn af glas i hovedrestauranten Grand Epernay om bord på krydstogtskibene i Celebrity Solstice-klassenSkibet har kurs mod fjordene i New Zealand, og I har nu to dage til at udforske de mange faciliteter om bord på skibet. Slap af ved poolen, bliv forkælet i spaen og nyd en god middag og et show om aftenen.

Dag 21
Milford Sound, Doubtful Sound og Dusky Sound, New Zealand

Det smukke Milford Sound, New ZealandNok den største naturperle er The Fiordlands. En af de helt store natur oplevelser, og kontrast til meget andet på New Zealand, ligger Fiordland gemt godt væk bag Southern Alps. Dybe fjorde med mange tusinde større og mindre vandfald, stejle klipper og høje bjerge, og imponerende omskiftelige vejr.

New Zealands berømte fjorde

Milford Sound, Doubtful Sound og Dusky Sound er alle blandt se smukkeste i New Zealand. Doubtful Sound fik sit navn af Captain Cook, da han tvivlede på, om han nogensinde kunne finde ud igen. Vejen til fjorden blev først tilgængelig for knap 40 år siden, da man lavede en lille vej gennem den tusind år gamle regnskov.

Doubtful sound er den mest isolerede af de tre fjorde. På Milford Sound er højdepunktet Mitre Peak, der rejser sig mere end 1960 meter op og minder måske lidt om en bispehue. Både sjældnere fugle, sæler, delfiner og små pingviner ynder at holde til i området sammen med havbiologer der til stadighed opdager nye fiskearter.

Dag 22
Dunedin, New Zealand

Jernbanestationen i Dunedin, New ZealandDunedin er et stykke Skotland i eksil, grundlagt af skotske immigranter, og selv landskaberne heromkring virker helt skotske med mere rå højland og søer. I midten af 1800 tallet gjorde man store guldfund og byen voksende frem til den tids mest førende og rigeste by i New Zealand.

De kunne prale med at være først med elektrisk lys, indlagt gas og såmænd landets første universitet. Mangen et pragt landsted, palæ og prangende bygninger blev opført.

Stadig i dag finder I mange herskabelige victorianske og edwardianske stenbygningsværker og fantastisk arkitektur. Ud mod den ottekantede plads og gadekryds i byens center, Octagon, finder I bl.a. St. Paul's katedralen, bygget i nygotisk stil med marmor og farverige mosaikker.

Bragende stort og imponerende er også den gamle banegård med tårn og "lagkage" sten. Det forstår sig, at byen har både whisky destilleri, sækkepibe orkestre og pubber.

Pingvin nær Dunedin i New ZealandAlbatrosser og sjældne guløjede pingviner

Otago halvøen, knap en times kørsel fra Dunedin over og gennem bakkede dale er hjemsted for albatrosser og de mere sjældne guløjede pingviner. På Taiaroa Head er det muligt, såfremt de rette vejrforhold er i orden, at opleve albatrosserne lette og lande fra landjorden.

Dag 23
Akaroa, New Zealand

Akaroa, New ZealandDe store fugle ses ikke noget andet (tilgængeligt) sted i verden på landjord. Den mægtige kongealbatros kan nå et vingefang på helt op til tre meter. I kan kombinere turen herud med sejlads ind gennem fjorden til Dunedin.

Banks Peninsula halvøen, der ligger som en lille næse ud for Christchurch, er dannet af millioner år gamle vulkaner.Bølgende bakkede terræner pyntet med hvide får og hyggelige fransk inspirerede landsbyer. Selvom halvøen blev opdaget af James Cook, var det franskmændene der var de første til at bosætte området, de faldt for de smukke omgivelser og oprettede et lille fransk koloni.

Den dag i dag er de små byer stadig fransk inspireret, og byder på idylliske haver og huse, små vingårde og osterier. Der er desuden mulighed for vandreture og delfin sejladser. Arkaroa er beliggende ca. en times kørsel fra Christchurch, der er Sydøens største by med ca. 300.000 indbyggere.

Dag 24
Wellington, New Zealand

Udsigt over bugten med Wellington i baggrunden, New ZealandNew Zealands regeringsby Wellington byder på flere gode kulturelle oplevelser end nogen anden by i New Zealand. Nationalmuseet Te Papa er en oplevelse udover det sædvanlige med visuelle og "mærkbare" aktiviteter og udstillinger, der giver et fint indblik i landets flora, fauna og hele den meget specielle geologiske oprindelse med jordskælv, vulkaner og termiske undergrunde.

I får historien fra begyndelsen med maori kulturen til de hvide immigranters bosættelse, der er sikkert også en eller anden antikvarisk telefon eller strygejern.

Parlamentsbygningen i Wellington, New ZealandByens smukkeste plads er Civic Square, omgivet af lyserøde og pastelfarvede bygninger prydet med skulpturer og kunstværker.

Lige ved siden finder I Parlaments bygningerne, hvoraf den gamle er mest kendt som "Bikuben" fordi den ligner en sådan og forhåbentlig også er ligeså summende travlt indenfor. Kabelbanen, der tager jer op til Botaniske Have, er en både flot og morsom lille udflugt. Fantastiske udsigter over byen.

Wellington i New Zealand byder på mange gode restauranter og cafeerCuba Street er hjertet af det mere boheme og kreative forretnings- og cafe kvarterer, mens Courtenay Street er pakket af restauranter, cafeer, teatre Restaurerede pakhuse er ombygget til restauranter i smukke rammer på havnefronten, og et godt sted at hænge ud. Og hænge ud, det gør Wellington.

Byen ligger temmelig "dramatisk" på en klippeside, hvor beboerne bor op ad klipperne ofte kun med trappe og elevator adgang, og bilen parkeret på platform bygget udover kanten.

Dag 25
Til søs

Balkonkahyt på Celebritys Solstice-klasseRen afslapning til søs!

Dag 26
Tauranga, New Zealand

Kiwifrugt plantager nær Bay of Plenty (også kaldet kiwiland) på NordøenSTRANDENE I BAY OF PLENTY

Syd for Coromandel halvøen ligger Bay of Plenty – eller Kiwi Country, som de lokale kalder det efter de mange kiwiplantager. Her er lækre strande og mange udflugtsmuligheder. 

Hovedbyen Tauranga ligger beskyttet inde i bugten af bjerget Mt. Maunganui, der er et af maoriernes hellige steder. Kystbyen med samme navn som bjerget er udgangspunkt for delfinsafarier og ture i området. Det er en fin lille badeby, med cafeer og restauranter. Vi kan anbefale en tur op på bjerget. Det tager nogle timer og udsigten er strabadserne værd.

Dag 27
Bay of Islands, New Zealand

Bay of Islands på Nordøen i New ZealandBay of Islands-området i den nordlige del af Nordøen er fyldt med lange hvide strande, og ikke færre end 144 små øer ligger smukt fordelt i bugten. Lige netop dette område har en stor plads i den tidlige newzealandske historie. I den lille by Waitangi underskrev en gruppe af maori-høvdinge og den engelske guvernør den traktat, som endte med at lægge New Zealand ind under den engelske krone.

Der er mulighed for at gå en tur i regnskoven, hvor I kan se de mere end 50 meter høje og over 1.000 år gamle kauritræer knejse mod himlen.

Dag 28
Auckland, New Zealand

Sky Tower og sejlbåde i Auckland, New ZealandI forlader nu skibet for at tjekke ind på Hotel De Brett, hvor I skal bo 2 nætter i et dejligt værelse.

Auckland er beliggende på vulkaner og med over 1 mill. indbyggere er "The City of Sails" New Zealands største by, men ikke hovedstaden, som mange tror. Et miks af europæiske immigranter, maorier og polynesiere. Byen ligger smukt og majestætisk ud til havet, med masse af muligheder for små sejlture ud i bugterne.

Hop af på den udslukte vulkanø, Rangitoto Island og lad det sorte størknende lava rummer hult under jeres skridt. I daglig tale ofte omtalt som "sejlenes by" med et virvar af blafrende hvide sejl fra massevis af sejlbåde, lystbåde og surfere i det blændende blå hav.

Havnens maritime atmosfære danner smukke rammer for både indendørs- og udendørs fra små hyggelige cafeer, barer og restauranter. Byens centrum og de fleste af hotellerne ligger omkring handelsgaden Queens street. Her er masse af shopping muligheder, gode restaurationer og smukke grønne park åndehuller.

Auckland i New Zealand

SKYTOWER - AUCKLANDS STOLTHED

Byens kendemærke er Skytower, Aucklands stolthed, knejsende med en højde på 328 meter - og ja faktisk den sydlige halvkugles højeste bygning. Det er altid en oplevelse at se Auckland fra toppen af tårnet. I det enorme kompleks findes restaurationer, flere kasinoer og et hotel.

Får man nok af det pulserende by liv, kan man tage havne bussen til Devonport, en bydel præget af små kunstforretninger og victorianske bygninger. Eller tag en vandretur gennem Parnell bydelen, hvor alskens mærkevarer, gallerier og spændende håndværks varer kan købes.

Får på grønne marker i Duder Regional Park nær Auckland, New ZealandTAG BÅDEN TIL AUCKLANDS SMÅ ØER

I bugten ud fra Auckland ligger flere spændende små øer og I tager nemt med færgebåd herfra. Vælger I Great Barrier Island, så husk et par gode vandresko - her er masser af fine vandrestier, oplev skov, naturlige varme kilder og fugleliv. Waiheke Island er lidt større og leje af cykel kan anbefales. Kør ud i grønne olivenlunde, forbi vinmarker og tag en afkølende dukkert fra de fine strande.

Karekare Falls i Waitakere Ranges Regional Park ved Auckland; New ZealandPå udflugt i Aucklands natur

Vi har indkluderet en eftermiddagsudflugt den næstsidste dag i Auckland, hvor I skal ud og opleve den fantastiske natur, der omgiver byen. Det indbefatter bl.a. en panoramaudsigt over Det Tasmanske Hav og Stillehavet, Maori-udskæringer, regnskov, vandfald og en tur til de fascinerende strande med sort vulkansk sand.

2 nætter i Auckland.

Dag 29-31
Hjemrejse fra New Zealand

Piha beach på nordkysten af New ZealandEfter en god nats søvn bliver I hentet på hotellet i Auckland og kørt til lufthavnen for at flyve til København via Hong Kong og London. I ankommer til Danmark dag 31.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT OG HOTELVÆRELSE

Klik på den enkelte rute ovenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype. 

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
26.10.20 Vis rute3370.000-72.00072.000-74.00073.000-75.000
DatoStedAnkomstAfgang
31.12.20 Vis rute3067.000-69.00069.000-71.00069.000-71.000
DatoStedAnkomstAfgang

REJSER DU ALENE?

Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

 
Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport mellem Sydney lufthavn, hotel og skib, vi anbefaler en taxa
 • Transport mellem skib og hotel i Auckland
 • Udflugter på krydstogtet, som afregnes direkte til rederiet
 • Nationalparkafgift ved Ayers Rock: A$ 25 per person samt Environment Management Charge og Fuel Levy, Great Barrier Reef: A$ 13 pr. person

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.
 • Rejser du alene?
  Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.