• Rio De Janeiro, Brasilien
 • Tyrkis blåt vand og hvide strand på Rarotonga
 • Klassiske fiskenet i Cochin, Indien
 • Singapore skyline
 • Mød gammel og ny kultur i Dubai
 • Udsigt til Glass House Mountains i Queensland, Australien

Sejl jorden rundt på 113 dage

Eventyrligt krydstogt til 22 lande med Costa Luminosa, Afrejse 5. januar 2019

Glæd jer til:

At opleve verdens mangfoldighed

Forkælelse om bord på Costa Luminosa

4 verdensdele, 3 verdenshave og 22 lande

15 inkluderede udflugter

Inkl. alle måltider og vin/øl/vand til maden

Kahyt med Premium Service!

Læs mere

Tag med Nyhavn Rejser og Costa Cruises jorden rundt. I får 113 dage med oplevelser i 4 verdensdele, og 113 dage med underholdning og alle måltider om bord. Nyhavn Rejser inkluderer 15 udflugter samt øl, vin og vand til frokost og aftensmad.

I krydser de store verdenshave Stillehavet, Atlanterhavet og Det Indiske Ocean, og I oplever her milepæle for alle, der elsker livet til søs: At krydse ækvator og datolinjen, og sejle gennem Suez-kanalen.

Fra paradisstrande til californiske storbyer

I lægger til i 43 havne i 22 vidt forskellige lande, der hver især er klar til at vise jer forunderlig historie, smuk natur og spændende kulturer - lige fra Fransk Polynesiens paradisstrande og kolonitidsbyer i Sydamerika til metropoler i Asien og koralrev i Australien. Mange steder ligger I ekstra længe, så I har god tid til at opleve de lokale attraktioner og måske også tage på længere udflugter, hvis I ønsker det. I kan vælge at tage på udflugt på egen hånd eller med rederiets udflugter. Her inkluderer vi på forhånd 15 udflugter.

Krydstogt jorden rundt i kahyt med Premium service

I sejler og lægger til nogle af verdens mest spændende steder. Og I er om bord i over 100 dage. Derfor anbefaler vi, at I vælger en balkonkahyt, så I har udsigten. Vi inkluderer Premium service. Det betyder 24 timers roomservice, frit valg mellem første og anden servering i restauranten og ekstra bonuspoint, hvis I er medlem af Costa Cruises bonusprogram.

Kontakt vores krydstogteksperter og hør om skibet, oplevelserne og ikke mindst om ledige pladser på krydstogt jorden rundt med Costa Luminosa.

Program

Dag 1-11
Europa, Marokko og Tenerife

Farverige huse ved havnen i det gamle bydel i Marseille, FrankrigI flyver til Venedig, hvor der venter en bus, som bringer jer til skibet. I er klar til at tage på jeres livs krydstogt - jorden rundt på 113 dage.

MARSEILLES, BARCELONA og casablanca

Costa Luminosa sejler først fra Venedig til smukke Bari i Italien. Herefter venter fontæner, Colosseum og Peterskirken i Rom, intense Marseilles i Sydfrankrig, hvor vi anbefaler at gå på opdagelse i den gamle havn, og skønne Barcelona med smalle gader, spændende shopping og Gaudis arkitektoniske mesterværker.

Dekorerede søjler i moskeen i Casablance, Hassan II

Her vinker I farvel til Europa for en stund for at sætte kurs mod Casablanca i Marokko efter den første hele dag til søs, hvor I kan slappe af og kaste jer ud i skibets mange tilbud. I Casablanca kan I udforske Medinaen og besøge Kong Hassan II-moskeen. Efter en dag til søs når I frem til Tenerife, hvor I har en dag til at udforske den solrige vukanø.

Dag 12-46
Syd- og Mellemamerika og Påskeøen

Rio De Janeiro, BrasilienFra De Kanariske Øer er nu 5 dage til søs, og når I igen har land i sigte, er det Brasilien, det største land i Sydamerika

Recife og Rio de Janeiro, Brasilien

Recife i det nordøstlige Brasilien kaldes af brasilianerne selv som Brasiliens Venedig. Byen gennemskæres af kanaler og floder, og talrige broer skaber sammenhæng mellem bydelene. Recife byder både på livligt byliv, grønne oaser og fantastiske strande.

Efter et par dage til søs, når I frem til vidunderlige Rio de Janeiro, hvor I har to dage i den skønne by, der ligger smukt mellem strande og frodige bjergskråninger. Her er en fantastisk stemning, og livet leves på solsiden med samba, fodbold og strandliv. Tag ud og oplev de klassiske Rio-oplevelser som Sukkertoppen og Corcovado-bjerget, og nyd livet på både Brasiliens skønne strande.

Buenos Aires, Argentina. Tango og livsglædeArgentina og Uruguay

Buenos Aires er en kulturel smeltedigel, der byder på et rigt kulturliv og storbystemning, liflige tangotoner, imponerende arkitektur, hippe bydele, historien om Evita Perón – og fodboldfeber ud over det sædvanlige.

Dagen efter når I frem til Montevideo i Uruguay. Uruguays hovedstad vrimler med udendørs caféer på europæisk inspirerede pladser, kunstgallerier, teatre og museer. Den gamle bydel har et væld af arkitektur fra den spanske kolonitid, og langs havnefronten finder I utallige dejlige sandstrande.

Søløver i Beagle Strædet ved Ushuaia i Patagonien, ArgentinaSkibet sejler videre til en af verdens sydligste by, Ushuaia. Byen er omringet af bjerge til tre sider og vender ud mod Beagle-strædet. Tag toget til "Verdens ende" eller besøg nationalparken Tierra del Fuego. Med 2 dage, har I tid til at udforske.
 

Chile

I stikker en anelse mere sydligt og når frem til Puerto Williams på øen Isla Navarino. Naturen er uendelig smuk med tætte skove, vandfald og bjerge.

Patagonia, Chile

Godt gemt væk i en smal dal mellem de imponerende Andesbjerge og Magellanstrædet ligger Punta Arenas – helt isoleret fra det øvrige Chile. Byen har udviklet sig til et større marinecenter og forsyningsbase for arktiske ekspeditioner. Her kan I besøge Plaza de Armas, Maggiorino-museet og udsigtspunktet Cerro la Cruz, hvor I nyder udsigten over byen og ned over Ildlandet.

I sejler længere op og ind i den chilienske skærgård og lægger til i Puerto Chacabuco, Puerto Montt og San Antonio, hvor I har to dage til at nyde byen, besøge vinmarker, smage på det lokale køkken eller udforske naturen.

Påskeøen, ChilePÅSKEØEN

Før I for alvor sætter kurs mod paradisøerne i Fransk Polynesien, venter endnu et ikon for store opdagelsesrejser: Påskeøen med de store stenfigurer. Måske bliver det jer, der finder løsningen på deres oprindelse? I ha 2 dage på Påskeøen.

Dag 47-54
Fransk Polynesien og Cook Islands

Tyrkis blåt vand og hvide strand på RarotongaPitcairn, Tahiti og Rarotonga

Nu ændrer jeres krydstogt jorden rundt igen fuldstændig karakter. Fra rå kyster til paradisstrande og turkisblå laguner. Efter 2 dage til søs, skal I besøge de vulkanske øer Pitcairn og Tahiti i Fransk Polynesien og paradisøen Rarotonga på Cook Islands. Glæd jer til smukke oplevelser både i land og under havoverfladen med snorkel og maske. 

Dag 55-70
New Zealand og Australien

Et par dage til søs, og I er nu nået godt om på den modsatte side af kloden. Det er noget af de magiske ved krydstogt. Hvor andre er på vej i et fly "i dagevis" for at opleve denne del af verden, bevæger I jer stille og roligt af sted og får serveret oplevelse efter oplevelse på jeres vej. Lige som I får serveret dejlig mad og masser af underholdning under dagene til søs. Få kommer så afslappede frem til New Zealand, som I gør nu.

Udsigt over Auckland, New Zealand

Tauranga og Auckland, NEW ZEALAND

I lægger først til i Tauranga. En skøn badeby, hvor Mt Maunganui markerer indsejlingen til byen. Dernæst sejler I til hyggelige Auckland, der er New Zealands største by og ligger med Stillehavet på den ene side og Det Tasmanske Hav på den anden. Byens vartegn er det 328 meter høje Skytower, hvorfra man har en enestående udsigt over byen og ud til de mange ubeboede vulkanøer ud for kysten.

Melbourne skylineMelbourne, Brisbane og Yorky's, AUSTRALIEN

Efter New Zealand venter nu Australien med besøg i trendy Melbourne, som er en skøn blanding af brede boulevarder, skønne sporvogne, grønne parker, udendørs restauranter, små gader og shopping.

Udsigt til Glass House Mountains i Queensland, AustralienQueenslands hovedstad Brisbane byder på et væld af attraktioner og muligheder. Lige fra gallerier, kulturelle parker og hjuldampere til kajaksejlads på floden og vandring på den ikoniske bro, Story Bridge.

Yorky's er sidste stop inden I sejler mod Indonesien. Nyd en dag på de gyldne strande eller inde i regnskoven!

Dag 71-94
Asien

Komodo varan på Komodo, IndonesienNu venter 4 dage til søs. Når vi taler med gæster, der har været på krydstogter over de store verdenshave, fortæller de ofte, at de udnytter tiden til at slappe af uden at skulle noget. Efter disse dage venter nye eventyr i endnu en verdensdel, Asien, hvor I skal besøge Indonesien, Singapore, Malaysia, Thailand, Sri Lanka og Indien

Rismarker på Bali

KOMODO, lombok og bali, indonesien

Komodovaranerne, verdens største firben, lever bl.a. i Komodo National Park, hvor I også har mulighed for at besøge én af verdens 10 smukkeste lyserøde strande! Øen har også noget af Asiens bedste dykning og snorkling, og der er store chancer for at se djævlerokker, kæmpeskildpadder, hvaler og delfiner.

Lombok er ikke kun strand og vand - her ligger også den aktive vulkan Gunung Ranjani vogter med sine 3.700 m majestætisk over den frodige ø. Oplev vandfald, landsbyer og flora. På Gudernes ø Bali har I hele dagen til at nyde de fantastiske strande, snorkle i koralrevet, tage på jungletrekking eller tempelbesøg.

Singapore skylineSingapore

Metropolen er en spændende blanding af øst og vest. Her ligger smukke kinesiske haver side om side med høje skyskrabere, små vakkelvorne huse, templer, forlystelsesgader og store skyggefyldte parker. Glæd jer til at udforske byen, hvor I har 3 dage i byen.

De indbydende strande på Langkawi, MalaysiaKUALA LUMPUR og langkawi, MALAYSIA

I er nu fremme i Malaysias hovedstad. I Kuala Lumpur gemmer de lokale markeder og gadekøkkener sig mellem skyskraberne. Udforsk Kuala Lumpur iført gode sko og med spisepindene i baglommen - sulten kan I passende oparbejde i et af byens 66 shoppingcentre. I sejler om natten og når frem til tropeøen Langkawi om formiddagen. Øen byder både på smukke sandstrande, jungle, dyreliv, vandfald og rismarker. Så den kan måske være svært at vælge dagens oplevelser.

Strand på Phuket i ThailandPhuket, Thailand

På Phuket i Thailand har I 2 dage til at nyde billedskønne strande, uspolerede fiskerlejer, grotter og junglelandskaber.

Det berømte Seema Malaka tempel i Colombo, Sri LankaCOLOMBO, SRI LANKA

På Sri Lanka kan I gå på opdagelse i Colombo, der er en travl multikulturel og moderne storby med tydelige spor fra hollandsk, portugisisk og senest britisk indflydelse med smukke gamle koloniale bygninger. Her er flere frodige kanaler, palmeklædte promenader og midt i det hele ligger den store Beira sø.

Klassiske fiskenet i Cochin, IndienCOCHIN OG GOA, INDIEN

Fra Sri Lanka går turen til den indiske provins Kerala, der er kendt for bl.a. det fascinerende kanalsystem, the backwaters, tæt på Cochin, hvor I har 2 dage. Den gamle bydel Fort Cochin oser af portugisisk kolonitid med gamle kirker og farverige bygninger.

Længere mod nord besøger I Goa, der nok mest er kendt for sine strande, men også for kulturelle oplevelser med smukke levn fra kolonitiden. Måske kan der blive tid til en velgørende ayurveda-behandling? Eller til en aprilsnar, for I er i Goa d. 1. april!

Gate of India og hotel Taj Mahal Palace i Mumbai, IndienMUMBAI, INDIEN

Har I set filmen Slumdog Millionaire? Så vil I på forhånd have et godt indtryk af den hektiske by Mumbai, men intet overgår virkeligheden. Sanserne bombarderes fra første færd med lyde og dufte. Her skabes Bollywood-film på samlebånd, og forskellen på rig og fattig er ufattelig stor. I har 2 dage i Mumbai.

Dag 95-107
Mellemøsten og Suez-kanalen

Oplev Dubais ørken fra en jeepMELLEMØSTEN MED DUBAI, OMAN OG JORDAN

Nu forvandles jeres 113 dages krydstogt til 1001 nats eventyr. I skal besøge både det moderne og det traditionsrige Arabien. Første stop er Dubai, hvor verdens højeste bygning Burj Khalifa vokser 928 m op i himlen. Behøver vi sige, at udsigten fra udkigsplatformen er en oplevelse? Gå også en tur i den gamle guld-souk i Dubai, der også byder på strande og shopping eller tag på en ørkensafari. I har en overnatning i Dubai, og det samme har I i Omans hovedstad Muscat.

Sultan Qabus' Store Moské, Byens Muscats vartegnMuscat kaldes ”Arabiens Juvel” og er kendt for at have bevaret meget af sit autentiske særpræg. Blandt attraktionerne er den smukke Grand Mosque og markedet Muttrah Souk. I har både to dage i Dubai og 2 dage i Muscat.

Nu venter 4 dage til søs, som bringer jer til Aqaba i Jordan. De store attraktioner i Jordan er fortidsbyen Petra og ture ind i Wadi Rum-ørkenen, men det kræver dog længere dagsture.

Suez-kanalen, EgyptenGENNEM SUEZ-KANALEN TIL MIDDELHAVET

I nyder nu igen nogle dage til søs, men denne gang med en særlig følelse. Igen oplever I en af milepælene til søs. At sejle gennem Suez-kanalen! 

Dag 108-113
Tilbage i Europa

Olympia ved Elis, Grækenlandkatakolon (olympia), Grækenland

Inde i Middelhavet, der nu er ved at være forårsklart, lægger I til i fiskerlandsbyen Katakolon. Den helt store attraktion her er selvfølgelig Olympia, et af antikkens store vidundere, hvor de første olympiske lege blev afholdt i 776 f.Kr.  I kan se resterne af de store Hera- og Zeus-templer, badeanstalt, stadion mm, og selv om mange søjler er væltet som dominobrikker under jordskælv, er det en imponerende oplevelse. Der er også mulighed for at se nærmere på den hyggelige by.

Canal Grande og Santa Maria Basilikaen i VenedigVenedig, ITALIEN

I er nu tæt på at have været jorden rundt. I er kommet frem til 26. april, og det er sidste hele dag om bord på Costa Luminosa. Der er så meget på skibet, man har lyst til at nyde en sidste gang. Der er sikkert også nye bekendtskaber, der skal siges farvel eller på gensyn til.

Ringen sluttes d. 27. april 2019. I er tilbage i Venedig, hvor eventyret startede. Mange har allerede her mod på nye eventyr, for denne type rejser går i blodet på en. I første omgang kører I dog i bus til lufthavnen for at flyve hjem til Danmark, hvor mange ganske givet venter på at høre om jeres tur. Glæd jer til en enestående oplevelse for livet.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTE OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejsekonsulenter, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

DatoAfrejsehavnDageUdvendig PremiumBalkon PremiumMini Suite Premium
05.01.19 Vis ruteVenedig113123.000-125.000152.000-154.000197.000-199.000
DatoStedAnkomstAfgang
05.01.19Venedig, Italien17.00
06.01.19Bari, Italien13.0019.00
07.01.19Til søs
08.01.19Civitavecchia (Rom), Italien08.0022.00
09.01.19Til søs
10.01.19Marseille, Frankrig07.0018.00
11.01.19Barcelona, Spanien08.0018.00
12.01.19Til søs
13.01.19Casablanca, Marokko08.0023.00
14.01.19Til søs
15.01.19Tenerife, Kanariske Øer08.0018.00
16.01.19Til søs
17.01.19Til søs
18.01.19Til søs
19.01.19Til søs
20.01.19Til søs
21.01.19Recife, Brasilien08.0018.00
22.01.19Til søs
23.01.19Til søs
24.01.19Rio De Janeiro, Brasilien13.00
25.01.19Rio De Janeiro, Brasilien17.00
26.01.19Til søs
27.01.19Til søs
28.01.19Buenos Aires, Argentina09.0020.00
29.01.19Montevideo, Uruguay09.0017.00
30.01.19Til søs
31.01.19Puerto Madryn, Argentina09.0018.00
01.02.19Til søs
02.02.19Til søs
03.02.19Puerto Williams, Chile05.0006.00
03.02.19Ushuaia, Argentina08.00
04.02.19Ushuaia, Argentina
05.02.19Ushuaia, Argentina06.00
06.02.19Punta Arenas, Chile08.0019.00
07.02.19Til søs
08.02.19Til søs
09.02.19Puerto Chacabuco, Chile08.0016.00
10.02.19Puerto Montt, Chile09.0018.00
11.02.19Til søs
12.02.19San Antonio, Chile08.0020.00
13.02.19Til søs
14.02.19Til søs
15.02.19Til søs
16.02.19Til søs
17.02.19Påskeøen, Chile09.00
18.02.19Påskeøen, Chile18.00
19.02.19Til søs
20.02.19Til søs
21.02.19Pitcairn Island, 08.0011.00
22.02.19Til søs
23.02.19Til søs
24.02.19Moorea, Fransk Polynesien08.0019.00
24.02.19Papeete, Tahiti23.00
25.02.19Papeete, Tahiti18.00
26.02.19Til søs
27.02.19Rarotonga, Cook øerne08.0018.00
28.02.19Til søs
01.03.19Til søs
02.03.19Til søs
03.03.19Til søs
04.03.19Tauranga, New Zealand07.0017.30
05.03.19Auckland, New Zealand07.3018.30
06.03.19Til søs
07.03.19Til søs
08.03.19Til søs
09.03.19Melbourne, Australien09.0019.00
10.03.19Til søs
11.03.19Til søs
12.03.19Brisbane, Australien08.0020.00
13.03.19Til søs
14.03.19Til søs
15.03.19Yorky's, Australien07.0018.00
16.03.19Til søs
17.03.19Til søs
18.03.19Til søs
19.03.19Til søs
20.03.19Komodo Island, Indonesien08.0018.00
21.03.19Bali, Indonesien12.00
22.03.19Bali, Indonesien18.00
23.03.19Til søs
24.03.19Til søs
25.03.19Singapore, 09.00
26.03.19Singapore,
27.03.19Singapore, 17.00
28.03.19Klang (Kuala Lumpur), Malaysia08.0018.00
29.03.19Penang, Malaysia08.0018.00
30.03.19Phuket, Thailand08.00
31.03.19Phuket, Thailand18.00
01.04.19Til søs
02.04.19Til søs
03.04.19Colombo, Sri Lanka08.0018.00
04.04.19Cochin, Indien12.00
05.04.19Cochin, Indien13.00
06.04.19Mormugao (Goa), Indien10.0019.00
07.04.19Mumbai, Indien10.30
08.04.19Mumbai, Indien21.00
09.04.19Til søs
10.04.19Til søs
11.04.19Dubai, Forenede Arabiske Emirater08.00
12.04.19Dubai, Forenede Arabiske Emirater13.00
13.04.19Muscat, Oman08.00
14.04.19Muscat, Oman06.00
15.04.19Til søs
16.04.19Til søs
17.04.19Til søs
18.04.19Til søs
19.04.19Til søs
20.04.19Akaba, Jordan09.0022.00
21.04.19Til søs
22.04.19Til søs
23.04.19Til søs
24.04.19Piraeus (Athen), Grækenland06.0018.00
25.04.19Katakolon (Olympia), Grækenland10.0019.00
26.04.19Til søs
27.04.19Venedig, Italien09.00

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Fly København-Venedig t/r
 • Pt. kendte lufthavnsskatter og havneafgifter
 • Bustransfer lufthavn-skib t/r
 • 112 nætters krydstogt med Costa Luminosa
 • Valgte kahytstype med Premium service
 • Alle måltider om bord
 • Udvalgte vine, øl og vand pr. glas ad libitum til frokost og middag, kaffe, te og juice fra automater
 • Shows og underholdning om bord
 • Stort udvalg af aktiviteter
 • 15 udvalgte udflugter
 • Visum til Australien

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer
 • Øvrige drikkevarer
 • Øvrige udflugter under krydstogtet, som kan bestilles og afregnes direkte med rederiet
 • Drikkepenge om bord - 7.950 kr. pr. person
 • Visum til andre destinationer end Australien. Vi anbefaler at kontakte og købe visum hos www.Visumservice.dk

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.
 • Alle priser er oplyst pr person i delt kahyt med forbehold for, at der er plads. Der er stor efterspørgsel på krydstogtet, så priser ændres løbende.