Silver Cloud, Silversea

Silver Cloud er indbegrebet af luksus, velvære og ren forkælelse.

Læs mere

Silver Cloud fra Silversea Cruises tager jer med på ekspeditioner i hele verden. Det lille krydstogtskibet har plads til 254 gæster og med 212 ansatte, som yder en enestående service, er der lagt op til et formidabelt krydstogt.

Med Silversea Cruises zodiacs til gletsjeren Monacobreen på SvalbardSilver Cloud- mindre skib, større oplevelser

Ekspeditionsskibet Silver Cloud fra eksklusive Silversea Cruises er bygget i 1994 og renoveret i 2017. Skibet er af mindre størrelse, hvilket betyder, at det er muligt for at lægge til i mindre havne. Derved får I en udsøgt fornøjelse af unik natur, små byer og bugter.

Silver Cloud medbringer 20 zodiacs og 10 kajakker, som bringer jer til de helt særlige oplevelser, hvadenten det er til isbjørne ved Svalbard, pingvinkolonier i Sydamerika, paradisøer i Fransk Polynesien eller dramatiske øer i Antarktis.

Når Silver Cloud sejler på polarruterne får I desuden udleveret en parkajakke, rygsæk, regnjakke og en drikkeflaske i metal, som I kan tage med hjem. 

Veranda Suite på Silver Cloud Expedition, Silversea Cruisesvista suite eller veranda suite

Uanset kahytstype, vil en butler stå til jeres rådighed. Butleren sørger for, at jeres minibar er fyldt med jeres foretrukne drikkevarer, at skoene er blankpudsede, serverer morgenmad og alt andet, som I måtte ønske.

Suiterne er på 22 m2. Veranda Suiterne er på 27 m2, inkl. en balkon. Suiterne er elegant indrettede med et hyggeligt sofamøblement og dertil hørende sofabord samt lænestole. En stor dobbeltseng med mulighed for at vælge mellem flere pude- samt dynevarianter. Linned er i det fineste egyptisk bomuld.

Grand Suite om bord på Silver Cloud fra Silversea CruisesEt rummeligt badeværelse i marmor med karbad, bruser, hårtørrer og luksuriøse badeartikler. Lækre morgenkåber, slippers og tykke håndklæder. Stort klædeskab, makeup bord med spejle, skivebord, satellit tv, DVD og telefon.

Balkonen der er udført i teaktræ er møbleret med stole og et lille bord.

I har også mulighed for at vælge mellem flere andre suiter, der findes i størrelser fra 48 m2 til 122 m2, inkl. balkon. 

The Restaurant er hovedrestauranten om bord på Silver Cloud Expedition, Silversea CruisesRestauranter og barer

Det er muligt at nyde middagen i flere delikate restauranter, hvor et bredt udvalg af retter fra hele verden er at finde på menukortet. Vinkortet er stort og varierende. Her vil en sommelier naturligvis være behjælpelig med vejledning.

Dolce Vita er stedet, hvor man mødes til en drink før middagen. Connoisseur's Corner byder på cognac og et omfattende udvalg af cigarer. I Panorama Lounge kan I nyde afternoon tea om eftermiddagen og en velsmagende cocktail akkompagneret til musik om aftenen.

Nyd gastronomi om bord på Silversea Cruises krydstogtskibeDet finder I om bord på Silver Cloud:

 • The Restaurant er hovedrestauranten
 • La Dame - gourmetrestaurant (mod tillæg)
 • La Terrazza
 • The Grill
 • Dolce Vita, drinks og musik
 • Connoisseur's Corner (cognac & cigarer)
 • Explorer Lounge (foredrag)
 • Panorama Lounge, afternoon tea, livemusik og dans
 • Tor's Observation Lounge - udsigtslounge

Service i topklasse ombord på SilverseasDerudover har I mulighed for at indtage måltiderne i suiterne, hvor det er muligt at bestille roomservice hele døgnet.

Dresskoden ombord er ganske afslappet, men dog fastholdes et afstemt niveau hver aften. Jeans er ikke tilladt i restauranterne til middag. Påklædningen opdeles i Casual (ingen jakke), Informal (jakke men evt. uden slips) og Formal (smoking eller mørkt jakkesæt).

Sauna om bord på Silver Cloud Expedition, Silversea CruisesLivet om bord på silver cloud

Fra det øjeblik I ankommer om bord, afleverer bagagen og modtager et glas champagne vil I fornemme, at dette skib er lidt ud over det sædvanlige. Især, når der er så mange stimulerende aktiviteter at opdage om bord på jeres all inclusive krydstogt.

Om bord kan I bruge tiden på aktive sysler, jogging, kajakroning, svømning eller fitnesstime med personlig træner. Skibet tilbyder også bibliotek, butik og foto-studio. Underholdningen kan bestå af foredrag, kulturel underholdning, musik og dans.

Fitness og motionsrum om bord på Silver Cloud Expedition, Silversea CruisesZagara Beauty Spa tilbyder mange forskellige behandlinger, lige fra ansigtsbehandlinger til massage og bodywraps. Der er dampbad og sauna, som kan benyttes inden behandlingen eller efter en fitnesstime. Zagara Beauty Salon er frisørsalon, men tilbyder også manicure og pedicure.

Bemærk venligst, enkelte steder mod betaling/tillæg. Fx i Le Dame, Connoisseur's Corner, frisør, massage, personlig træner m.m.

Læs mere om Silversea Cruises her >>

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.