• Silver Moon, Silversea Cruises
 • Deluxe Veranda Suite om bord på Silver Moon, Silversea Cruises
 • Poolen på Silver Moon, Silversea Cruises
 • Smagsløgene bliver begejstret i restauranten S.A.L.T. om bord på Silver Moon, Silversea Cruises

Silver Moon, Silversea

Silversea Cruises nyeste og mest luksuriøse krydstogtskib

Silver Moon, Silversea Cruises
Læs mere

Krydstogtskibet Silver Moon er indbegrebet af det 21. århundredes luksusrejser med skib. Nyt, luksuriøst og elegant i alle aspekter. Et all inclusive koncept af høj kvalitet. Her er suiterne større, servicen sublim og stemningen afslappet.

Smag på regionale specialiteter i restauranten S.A.L.T. om bord på Silver Moon, Silversea CruisesSilver moon fra silversea cruises når nye højder

Silver Moon blev søsat i august 2020, og er det nyeste, mest luksuriøse krydstogtskib fra Silversea Cruises. Silver Moon og søsterskibet Silver Muse fra 2017 baner vejen for en helt ny krydstogtflåde hos Silversea Cruises, hvor der er lagt ekstra vægt på kulinariske oplevelser, komfort, service og kvalitet.

Med plads til kun 596 passagerer og 411 ansatte til at servicere undervejs siger det næsten sig selv, at servicen er uovertruffen - og forkælelsen starter allerede ved ankomst med et glas boblende champagne.

Butler service om bord på Silverseakrydstogt med SUBLIM BUTLER SERVICE

I kan se frem til et krydstogt, hvor også suiten imødekommer alle jeres behov med dundyner, premium madrasser, det fineste egyptiske linned, spa morgenkåbe, hjemmesko. Desuden er Wi-Fi internetadgang tilgængelig i alle suiter - og ganske gratis. Men I kan især glæde jer til butler service, hvor bl.a. suitens køleskab og bar bliver fyldt op efter jeres ønsker - hvad enten det er champagne, øl eller danskvand.

Desto bedre suite I bestiller på Silver Moon, desto flere ting er inkluderet, bl.a.: større veranda, espresso maskine, tøjvask og rens, Bose Sound Touch, daglige kanapéer m.m.

Observation Library om bord på Silver Moon, Silversea Cruisespool område, lounges, barer og spa

På Silver Moons øverste dæk finder I Observation Library, hvorfra I har en blændende udsigt til havet. I kan også vælge at fordybe jer i en god bog eller nyde en forfriskning. På samme dæk kan I få pulsen op på joggingbanen eller få mundvandet til at løbe ved at studere menuen fra det italienske pizzeria Spaccanapoli.

Poolen på Silver Moon, Silversea CruisesPå dæk 10 ligger det smukke poolområde med jacuzzier, liggestole og pool bar. Her formår personalet at vide, hvornår I har brug for et nyt håndklæde eller jeres favoritdrink på det helt rigtige tidspunkt. Sulten kan I stille på The Grill med en delikat frokost eller en middag, hvor maden tilberedes på lavasten.

Spaen om bord på Silver Moon, Silversea CruisesPå dæk 8 og 9 ligger Panorama Lounge, Connoisseur's Corner, café, butik og den gastronomiske restaurant La Dame. På øvrige dæk finder I lounges med musik og underholdning, casino, teater, restauranter, S.A.L.T., fitnesscenter og det eksklusive Zagara beauty Spa, hvor gæsterne bl.a. forkæles med aromaterapi, massage, akupunktur, udendørs boblebad, sauna og dampbad.

Spaccanapoli - italiensk pizzeria om bord på Silver Moon, Silversea CruisesAll inclusive på silver moon

Ligegyldigt hvilken restaurant I vælger at spise på, kan I se frem til en kulinarisk oplevelse. Vinkortet er stort og menukortet byder på et bredt udvalg af retter fra hele verden. Overalt på skibet er drikkevarer inkluderet. Det er bl.a. udvalgte vine, spiritus, special kaffe m.m.

La Dame - gourmetrestaurant om bord på Silver Moon, Silversea CruisesI kan vælge mellem følgende restauranter på Silver Moon:

 • Silver Note (tapas og internationale retter)
 • La Terrazza (Italienske specialiteter)
 • Spaccanapoli (pizzeria)
 • Kaiseki (japansk og asiatisk fusionskøkken - mod tillæg)
 • The Grill (rotisseri, gourmet salat og burger bar om dagen. Lavastens grill bar om aftenen)
 • Alantide (Grill- og skaldyrsrestaurant)
 • La Dame - (gourmetrestaurant - mod tillæg)
 • NYHED: S.A.L.T. (Sea And Land Taste - destinationsbaserede, regionale specialiteter)

Nyd lækkerier i S.A.L.T. om bord på Silver Moon, Silversea CruisesForetrækker I at spise i suiten? Det er muligt at bestille roomservice hele døgnet.

Champagne og gastronomi på SilverseaOm bord på Silversea Cruises krydstogtskibe er der ingen faste borde i restauranterne eller specifikt tidspunkt, men vi anbefaler bordreservation, hvis I ønsker sublim gastronomi i specialrestauranterne.

Dresskoden ombord er ganske afslappet, men dog fastholdes et afstemt niveau hver aften. Jeans er ikke tilladt i restauranterne til middag. Påklædningen opdeles i Casual (ingen jakke), Informal (jakke men evt. uden slips) og Formal (smoking eller mørkt jakkesæt).

Vista Suite, Silver Moon, Silversea CruisesLækre suiter med havudsigt på silver moon

Silver Moon og søsterskibet Silver Muse har de største suiter af alle Silverseas Cruises krydstogtskibe. I kan vælge mellem 9 forskellige kategorier (størrelser er inkl. veranda):

 • Vista Suite og Panorama Suite på 31 m2 (ingen veranda)
 • Classic-, Deluxe-, og Superior Veranda Suite på 36 m2
 • Royal Suite fra 105-142 m2
 • Silver Suite fra 73-104 m2
 • Owner's Suite fra 88-129 m2
 • Grand Suite fra 137-183 m2

Silver Suite om bord på Silver Muse og Silver Moon, Silversea CruisesAlle suiter er yderst smagfuldt indrettet, og alle har et sofaarrangement, sofabord samt lænestol. På verandaen kan I læne jer tilbage og nyde havudsigten.

Badeværelset i en Owners Suite på Silver Moon, Silversea CruisesSuiterne har en stor dobbeltseng eller to enkeltsenge med mulighed for at vælge mellem flere pudevarianter. Et imponerende marmorbadeværelse med karbad, bruser og Bvlgari® toiletartikler. Stort klædeskab, deponeringsboks, makeup-/skrivebord med spejle, satellit-tv, mobiloplader og telefon.

Læs mere om Silversea Cruises her >>

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.