• Poolen om bord på Silver Muse i aftenlys
 • Superior Veranda Suite om bord på Silver Muse
 • Det elegante krydstogtskib Silver Muse fra Silversea Cruises
 • Indochine - restaurant om bord på Silver Muse

Silver Muse, Silversea

Luksuriøst krydstogtskib fra Silversea Cruises

Silver Muse oplyst om aftenen
Læs mere

Silver Muse er et nyt, ultra-luksuriøst og yderst elegant krydstogtskib. Her er flere restauranter, større og flottere suiter, lounges for enhver smag og alsidig underholdning. Nyd den sublime service og afslappende stemning om bord.

Det luksuriøse krydstogtskib Silver Muse fra rederiet SilverseaSilver muse - krydstogtskib fra Silversea Cruises

Silver Muse blev søsat i 2017. Og der er gået "all in" på flådens 9. krydstogtskib. Her er ikke gået på kompromis med hverken komfort, service og kvalitet - selv den mest kræsne rejsende vil blive begejstret over Silver Muse. Søsterskibet Silver Moon, som blev søsat i 2020.

Silver Muse omtales som et ultra-luksuriøst skib. Og med 411 ansatte til at servicere 596 passagerer siger det næsten sig selv, at servicen er udsøgt.

Superior Veranda Suite om bord på Silver MuseSILVERSEAS STØRSTE SUITER

Silver Muse og Silver Moon har de største suiter af alle Silverseas Cruises krydstogtskibe. Den mindste suite er på 31 m2! Og der er hele ni forskellige kategorier at vælge mellem: Vista Suite, Panorama Suite, Classic Veranda Suite, Deluxe Veranda Suite, Superior Veranda Suite, Owner's Suite, Royal Suite, Silver Suite og Grand Suite, som er den mest luksuriøse og største suite om bord.

Silver Suite om bord på Silver Muse og Silver Moon, Silversea CruisesBåde farvevalg og møblement er yderste smagfuldt. Alle har som minimum et hyggeligt sofaarrangement, sofabord samt lænestol. På verandaen kan I læne jer tilbage og nyde havudsigten.

Suiterne har en stor dobbeltseng eller to enkeltsenge med mulighed for at vælge mellem flere pudevarianter. Et imponerende marmorbadeværelse med karbad, bruser og Bvlgari® toiletartikler. Stort klædeskab, deponeringsboks, makeup-/skrivebord med spejle, satellit-tv, mobiloplader og telefon.

Nyd at blive forkælet med butlerservice om bord på Silverseas luksuriøse krydstogtskibeSUBLIM BUTLER SERVICE

I kan altså se frem til et krydstogt, hvor suiten imødekommer alle jeres behov. Glæd jer til butler service, et køleskab og bar, som er fyldt op efter jeres ønsker - hvad enten det er champagne, øl eller danskvand.

Dundyner, premium madrasser, det fineste egyptiske linned, spa morgenkåbe, hjemmesko, kikkert, paraply og et resumé af dagens nyheder. Desuden er Wi-Fi internetadgang tilgængelig i alle suiter - og ganske gratis.

Poolen om bord på Silver Muse i aftenlyseksklusiv spa, underholdning og smukt pool område

Tor's Observation Library ligger på øverste dæk. En stille oase, hvor havudsigten kan nydes fra en komfortabel stol, en god bog og en forfriskende drink. På samme dæk finder I også joggingbanen!

På næste dæk ligger det smukke poolområde med jacuzzier, liggestole og pool bar. Her formår personalet at vide, hvornår I har brug for et nyt håndklæde eller jeres favoritdrink på det helt rigtige tidspunkt.

Udendørs jacuzzi i Zagara Beauty Spa om bord på Silver Muse, Silversea CruisesPå dæk 8 og 9 ligger en café, bar, butik, lounge samt børnenes legeklub. På de øvrige dæk finder I fitnesscenter, casino, restauranter og lounges med musik, cabaret, teater, kulturel underholdning mm. I det eksklusive Zagara beauty Spa forkæles gæsterne med aromaterapi, massage og flere andre afslappende behandlinger. 

Kaiseki - gastronomisk japansk restaurant om bord på Silver MuseRestauranter, barer og lounges

Nyd enestående cognac og en god cigar i The Connoisseur’s Corner, lækre cocktails og behageligt klavermusik i Dolce Vita. Kunst og afternoon tea i Arts Café. Solnedgang, drinks, DJ og dans i Panorama Lounge. Musik og teater i Venetian Lounge. Jazz, blues og dans i Silver Note.

Spaccanapoli - pizzaria om bord på Silver MuseMaden har høj prioritet på Silver Muse. Ligegyldigt hvilken restaurant I vælger at spise på, kan I se frem til en kulinarisk oplevelse. Vinkortet er stort og menukortet byder på et bredt udvalg af retter fra hele verden. I kan vælge mellem følgende restauranter på Silver Muse:

 • Silver Note (tapas og internationale retter)
 • La Terrazza (Italienske specialiteter)
 • Spaccanapoli (pizzeria)
 • The Grill (rotisseri, gourmet salat og burger bar om dagen. Lavastens grill bar om aftenen)
 • Alantide (Grill- og skaldyrsrestaurant)
 • Kaiseki (japansk restaurant - mod tillæg)
 • Indochine (asiatiske retter)
 • La Dame - gourmetrestaurant (mod tillæg)
 • I har også mulighed for at indtage måltiderne i suiterne, hvor det er muligt at bestille roomservice hele døgnet

Champagne og gastronomi på SilverseaOm bord på Silversea Cruises krydstogtskibe er der ingen faste borde i restauranterne eller specifikt tidspunkt, men vi anbefaler bordreservation, hvis I ønsker sublim gastronomi i specialrestauranterne.

Dresskoden ombord er ganske afslappet, men dog fastholdes et afstemt niveau hver aften. Jeans er ikke tilladt i restauranterne til middag. Påklædningen opdeles i Casual (ingen jakke), Informal (jakke men evt. uden slips) og Formal (smoking eller mørkt jakkesæt).

Læs mere om Silversea Cruises her >>

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.