• Basecamp området på Silver Origin, Silversea Cruises
 • Agter på Silver Origin fra Silversea Cruises
 • Medallion Suite med infinity balkon på Silver Origin, Silversea Cruises (computertegning)

Silver Origin, Silversea

Oplev Galagos med et luksuriøst og miljøbevidst ekspeditionsskib

Ekspeditionsskibet Silver Origin fra Silversea Cruises (computertegning)
Læs mere

Sejl som opdagelsesrejsende med det luksuriøse ekspeditionsskib Silver Origin til Galapagos. Det spritnye skib fra Silversea Cruises byder på fantastiske oplevelser, gastronomisk all inclusive og spændende udflugter med eksperter.

Ekspeditionsskibet Silver Origin fra Silversea Cruises (computertegning)SILVER origin - ekspeditionsskib MED KUN 100 GÆSTER

Silver Origin blev søsat i august 2020 og er et luksuriøst ekspeditionsskib lidt ud over det sædvanlige. Skibet er det mindste hos Silversea Cruises med plads til kun 100 passagerer, der kan glæde sig til sublim service fra 99 ansatte! Atmosfæren er afslappende og følelsen af, at befinde sig på en privat yacht er ganske nærværende. 

Størrelsen gør også, at skibet har nemt ved at navigere rundt blandt Galapagosøerne og lægge til i mindre havne og bugter.

The Restaurant på Silver Origin, Silversea Cruises (computertegning)Miljøvenligt skib med ecuadoriansk besætning

Det spritnye Silver Origin lever fuldt ud op til de særdeles skrappe regler landets regering kræver af skibe, der ønsker at sejle blandt de unikke Galapagosøer. Med avanceret teknologi afgives lavest mulige CO2-fodaftryk, alle suiter har et vandrensningssystem, og alle får udleveret en bæredygtig drikkeflaske. 

Sæler på Punta Carola Beach, Galapagos i EcuadorOm bord på Silver Origin venter en stab af dygtige lokale guider. De ved alt om dyrelivet, havet og floraen på Galapagosøerne. Med skibets 8 zodiacs kan I se frem til indholdsrige og spændende udflugter undervejs. 

Explorer Lounge om bord på Silver Origin fra Silversea Cruises (computertegning)Livet om bord på Silver Origin

Fra det øjeblik I træder om bord, afleverer bagagen og modtager et glas bobler fornemmer I nok, at stemningen er intim, eksklusiv og særdeles hyggelig. Når I ikke er i land som opdagelsesrejsende, kan I teste maskinerne i fitness Centre, blive forkælet med en massage i Beauty Spa, nyde udsigten fra Observation Lounge eller hoppe i den udendørs jacuzzi.

I Explorer Lounge mødes I om dagen med jeres ekspeditionsteam og om aftenen til behagelig klavermusik og en drink omkring bålstedet med øvrige gæster. Inden I trækker jer tilbage i suiten kan I beundre stjernehimlen fra Stargazing Platform.

Basecamp er mødestedet for udflugter med zodiac. Det er også her, I får mere viden om, via en interaktiv, digital væg, hvilke oplevelser der venter i land. 

Restauranten The Grill på Silver Origin, Silversea Cruises (computertegning)ekspeditionsKrydstogt med ALL INCLUSIVE

Alle måltider, drikkevarer samt ekspeditioner med guider er inkluderet på krydstogter med Silver Origin i Galapagos. Om bord finder I bl.a.:

 • The Grill - restaurant med frokost og aftensmad I selv tilbeder på lavasten
 • The Restaurant - hovedrestauranten, serverer bl.a. ecuadorianske,- sydamerikanske- og internationale retter.
 • Explorer Lounge - musik, bar og café
 • Derudover har I mulighed for at indtage måltiderne i suiterne, hvor det er muligt at bestille roomservice hele døgnet.

Dresscode om bord er ganske afslappet, men dog fastholdes et afstemt niveau hver aften. Jeans og shorts er ikke tilladt i restauranterne til middag.

Glæd jer til butlerservice i suiten om bord på krydstogtskibene fra Silversea CruisesSUITER MED BUTLER og infinity balkon

Uanset kahytstype, vil en butler stå til jeres rådighed. Butleren sørger for, at jeres minibar er fyldt med jeres foretrukne drikkevarer, at skoene er blankpudsede, serverer morgenmad og alt andet, som I måtte ønske.

Silver Origin har 8 forskellige suiter. Nogle med klassisk balkon og andre med infinity balkon, hvor I blot med et tryk på en knap åbner op til balkonen, og både plads og udsigt derved udnyttes optimalt.

Veranda Suite om bord på Silver Origin, Silversea Cruises (computertegning)Suiter med klassisk balkon

 • Classic Veranda Suite på 30 m2, inkl. 7 m2 balkon
 • Silver Suite på 50 m2, inkl. 10 m2 balkon
 • Royal Suite på 83 m2, ink. 28 m2 balkon
 • Grand Suite på 95 m2, inkl. 25 m2 balkon
 • Owner's Suite på 160 m2, inkl. 60 m2 balkon

Medallion Suite med infinity balkon på Silver Origin, Silversea Cruises (computertegning)Suiter med Infinity balkon

 • Superior Veranda Suite på 30, inkl. 6 m2 balkon
 • Deluxe Veranda Suite på 31 m2, inkl. 6 m2 balkon
 • Medallion Suite på 33 m2, inkl. 8 m2 balkon

Suiterne er eksklusivt og elegant indrettede med et hyggeligt sofamøblement og dertil hørende sofabord samt lænestole. Man sover som en drøm i sengene og nyder det lækre badeværelse, økologiske badeartikler, morgenkåben og de tykke håndklæder.

Suiterne har også et klædeskab, skrivebord, tv, telefon, USB-stik og gratis standard WiFi. I får desuden en vandtæt rygsæk, regnjakke og en drikkeflaske i metal, som I kan tage med hjem.

Læs mere om Silversea Cruises her >>

Bemærk venligst, enkelte steder mod betaling/tillæg. Fx. massage. Flere af billederne fra Silver Origin er computertegnet. Vi afventer nye billeder snarest.

 

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.