• Silver Shadow fra Silversea Cruises
 • Det skønne pool område på Silver Shadow, Silversea Cruises
 • Veranda Suite på Silver Shadow, Silversea Cruises
 • Service i topklasse ombord på Silverseas

Silver Shadow, Silversea

Luksuriøs all inclusive, 1. klasses service og udsøgt gastronomi.

Poolservice og kølende håndklæder om bord på alle Silversea Cruises krydstogtskibe.
Læs mere

Krydstogtskibet Silver Shadow byder på luksuriøs all inclusive, 1. klasses service og udsøgt gastronomi. For ikke at forglemme den afslappede og hyggelige atmosfære om bord.

Poolen på Silver Shadow, Silversea CruisesSilver Shadows unikke stemning

Det elegante skib Silver Shadow er bygget i 2000 og renoveret i 2019. Det har plads til 388 passagerer. Personalet udgør 302 personer, der er trænet i at give jer den bedste service, og sådan kunne vi blive ved!

Nedenstående beskrivelse er kun en lille del af den fantastiske oplevelse at være ombord på Silver Shadow - det er vanskeligt at beskrive den unikke stemning og skibets udsøgte materialer, hvorfor vi på det varmeste anbefaler, et krydstogt med Silver Shadow opleves.

The Restaurant om bord på Silver Shadow, Silversea CruisesRestauranter og barer

Om bord på Silversea Cruises krydstogtskibe er der ingen faste borde i restauranterne, men vi anbefaler bordreservation, hvis I ønsker sublim gastronomi i Le Dame.

Nyd gastronomi i restauranten La Dame om bord på Silver Shadow, Silversea CruisesFølgende restauranter er at finde på Silver Shadow: Kulinariske retter i The Restaurant, hvor sølvtøj skinner om kap med krystalglas, La Terrazza serverer Italienske specialiteter både inden- og udendørs, The Grill sørger for cocktails, steaks og sprøde pizzaer, og La Dame står for gastronomi i særklasse. Derudover har man mulighed for at indtage måltiderne i suiterne, hvor det er muligt at bestille roomservice hele døgnet.

Bestil en behandling i Zagara Beauty Spa om bord på Silver Shadow, Silversea CruisesFaciliteter

Spa med et professionelt personale der giver himmelske behandlinger til krop og sjæl. Swimmingpool og jacuzzi på øverste dæk, fitnesscenter med kredsløbsmaskiner samt vægte og kasino hvor det er muligt at spille alt fra poker til roulette. Skønheds-/frisørsalon, bibliotek og butik.

Veranda Suite på Silver Shadow, Silversea CruisesStore elegante suiter

Vista suiterne med panoramavindue er på ca. 27 m2. Veranda suiterne på ca. 27 m2 og har derudover en balkon på 4,5 m2. Alle suiter er elegant indrettede med et hyggeligt sofamøblement og dertil hørende sofabord samt lænestole. 

Grand Suite på Silver Shadow, Silversea CruisesEn stor dobbeltseng eller to enkeltsenge med mulighed for at vælge mellem flere pude- samt dynevarianter. Et rummeligt badeværelse i marmor med karbad, separat bruser og eksklusive toiletartikler. Stort klædeskab, deponeringsboks, makeup bord med spejle og hårtørrer, skivebord, satellit-tv, CD- og DVD afspiller, iPod docking station og telefon. Balkonen i Veranda suiten er udført i teaktræ, og møbleret med stole og et lille bord.

Der findes også større og mere luksuriøse suiter om bord på Shadow i størrelser fra 49 m2 og op til 133 m2.

Butler service om bord på SilverseaButler service, morgenkåbe og dundyner

I kan altså se frem til et krydstogt, hvor suiten imødekommer alle jeres behov. Glæd jer til butler service, et køleskab og bar, som er fyldt op efter jeres ønsker, dundyner, premium madrasser, det fineste egyptiske linned, spa morgenkåbe, hjemmesko, kikkert, paraply og et resumé af dagens nyheder. Desuden er Wi-Fi internetadgang tilgængelig i alle suiter (mod betaling).

Læs mere om Silversea Cruises her >>

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.