• Nyd champagne når I rejser med Silversea Cruises. Både inden afrejsen men også den inkluderede champagne i minibaren!
 • Panorama Lounge - udendørs, Silver Wind, Silversea Cruises
 • Champagne og gastronomi på Silversea
 • Veranda Suite, Silver Wind, Silversea Cruises
 • Krydstogtskibet Silver Wind fra Silversea Cruises.

Silver Wind, Silversea

Enestående service og eksklusive suiter

Krydstogtskibet Silver Wind fra Silversea Cruises.
Læs mere

Oplev stemningen på Silver Wind samt den enestående service, de luksuriøse omgivelser, de eksklusive suiter, Silverseas all inclusive og formidable gourmetrestauranter.

Poolen på Silver Wind, Silversea CruisesSilver Wind hører til blandt de mindste skibe hos Silversea Cruises. Her er kun plads til 298 passagerer, som kan glæde sig til førsteklasses service fra 222 ansatte. Stemningen er eksklusiv, elegant og meget afslappende. Følelsen af, at befinde sig på en privat yacht, er ganske nærværende.

Skibet havde sin jomfrurejse i 1995, blev renoveret i 2018 og endnu en renovering venter i 2020. Det lever helt op til den høje standard og kvalitet, som forventes af et Silversea Cruises krydstogtskib.

Silver Wind størrelse betyder, at det er muligt at lægge til i mindre havne. Derved får I en udsøgt fornøjelse af idylliske byer og specielle oplevelser.

Champagne kan nydes overalt med Silversea Cruises.Livet om bord - fra champagne til afternoon tea

Fra det øjeblik I ankommer om bord, afleverer bagagen og modtager et glas champagne vil I fornemme, at dette skib er lidt ud over det sædvanlige. Især, når der er så mange stimulerende aktiviteter at opdage om bord på jeres all inclusive krydstogt.

Observer Lounge om bord på Silver Wind, Silversea CruisesSilver Wind tilbyder bl.a. jogging, fitness timer, danseundervisning, vinsmagning og poolvolley. Udover bibliotek, butikker, internet café, bingo, afternoon tea, PC "kørekort", bridge turnering m.m. Underholdningen kan bestå af besøg i casino, livemusik, show, kulturel underholdning, film og dans. Det foregår i The Bar, Panorama Lounge eller i Show Lounge.

Zagara Beauty Spa tilbyder mange forskellige behandlinger, lige fra ansigtsbehandlinger til massage og bodywraps. Der er dampbad og sauna, som kan benyttes inden behandlingen eller efter en fitnesstime. Zagara Beauty Salon er frisørsalon, men tilbyder også manicure og pedicure.

The Grill, restaurant om bord på Silver Wind, Silversea CruisesRestauranter og barer

The Bar er stedet, hvor man mødes til en drink før middagen. Connoisseur's Corner byder på cognac og et omfattende udvalg af cigarer, og i The Observation Lounge kan I nyde en velsmagende cocktail i rolige omgivelser.

Det er muligt at nyde middagen i flere delikate restauranter, hvor et bredt udvalg af retter fra hele verden er at finde på menukortet. Vinkortet er stort og varierende. Her vil en sommelier naturligvis være behjælpelig med vejledning.

Udsøgte vine på Silverseas skibeDet finder I om bord på Silver Wind:

 • The Restaurant er hovedrestauranten
 • La Dame (gourmetrestaurant)
 • La Terrazza, inden- og udendørs restaurant
 • The Grill (poolbar og restaurant)
 • The Bar
 • Connoisseur's Corner (cognac & cigarer)
 • Show Lounge med shows, underholdning og film
 • The Panorama Lounge med livemusik og dans
 • The Observation Lounge serveret cocktails og havudsigt

The Restaurant om bord på Silver Wind, Silversea CruisesDerudover har I mulighed for at indtage måltiderne i suiterne, hvor det er muligt at bestille roomservice hele døgnet.

Dresskoden ombord er ganske afslappet, men dog fastholdes et afstemt niveau hver aften. Jeans er ikke tilladt i restauranterne til middag. Påklædningen opdeles i Casual (ingen jakke), Informal (jakke men evt. uden slips) og Formal (smoking eller mørkt jakkesæt).

Veranda Suite, Silver Wind, Silversea Cruisessuiter om bord på silver wind

Uanset kahytstype, vil en butler stå til jeres rådighed. Butleren sørger for, at jeres minibar er fyldt med jeres foretrukne drikkevarer, at skoene er blankpudsede, serverer morgenmad og alt andet, som I måtte ønske.

Vista suiterne er med panoramavinduer og er ca 27 m2 store. Det samme er Veranda suiterne, men de har derudover en balkon på 4,5 m2. Suiterne er elegant indrettede med et hyggeligt sofamøblement. En stor dobbeltseng med mulighed for at vælge mellem flere pude- samt dynevarianter. Linned er i det fineste egyptisk bomuld.

Vista Suite, Silver Wind, Silversea CruisesEt rummeligt badeværelse i marmor med karbad, bruser, hårtørrer og eksklusive toilet. Lækre morgenkåber, slippers og tykke håndklæder. Stort klædeskab, makeup bord med spejle, skivebord, satellit tv, CD- og DVD afspiller, iPod docking station og telefon. Balkonen der er udført i teaktræ er møbleret med stole og et lille bord.

Bemærk venligst, enkelte steder mod betaling/tillæg. Fx i La Dame, Zagara Beauty Salon, Connoisseur's Corner, undervisning m.m.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.