• Pool på La Folie Lodge på Don Daeng Island i Laos
 • Lounge på La Folie Lodge på Don Daeng Island i Laos
 • Udsigt til Mekongfloden fra La Folie Lodge på Don Daeng Island i Laos
 • Soveværelset i jeres Bungalow på La Folie Lodge på Don Daeng Island i Laos

La Folie Lodge, Don Daeng, Laos

Charmerende lodge midt i Mekong-floden

Restaurant på La Folie Lodge på Don Daeng Island i Laos
Læs mere

La Folie Lodge ligger fredfyldt og isoleret på øen Don Daeng - en naturskøn og bilfri ø midt i Mekong-floden i det sydlige Laos. Her bor I indhyllet i landlig ro - og i nærheden af det fortryllende tempelbjerg Wat Phu. Det her er Laos' dybe syd, når det er allerbedst.

Luftfoto af La Folie Lodge på Don Daeng Island i LaosMidt på Mekong-floden og tæt på Wat Phu-templet

Dybt nede i det sydlige Laos løber Mekong-floden forbi en lille malerisk landsby med støvede, gamle kolonitidshuse og rundt om ”den røde ø” Don Daeng, hvor jeres lodge La Folie ligger. Her bor I i enkle og stilfulde bungalows mellem palmer og mangotræer, med udsigt til den mægtige Mekong-flod. 

Terrasse med udsigt til Mekongfloden ved La Folie Lodge på Don Daeng Island i LaosDer er ingen biler på Don Daeng, hvor det traditionelle landliv går sin stille og vante gang med fiskeri og lidt landbrug. På få minutter, kan I sejle over til den charmerende landsby Champasak på fastlandet, hvor lokale butikker og restauranter ligger spredt langs den stemningsfulde hovedgade med sine mange traditionelle huse og kolonitidsbygninger.

Wat Phu Templet ved Champasak i det sydlige LaosOg få km fra Champasak ligger tempelruinerne Wat Phou ved foden af Phou Khao-bjerget. Det store tempelanlæg er at finde på Unesco´s verdensarvsliste og dét, som Wat Phou mangler i størrelse ift. sine samtidige Khmer-templer ved Angkor i Cambodja, vinder det til gengæld på ren stil, placering, romantik og alle de der duftende frangipani-blomster…det er ganske enkelt et fortryllende sted og så siger vi ikke mere.  

Restaurant på La Folie Lodge på Don Daeng Island i LaosLandlig charme og den gamle verdens romantik

La Folie Lodge er bygget op omkring lodgens store, åbne restaurant, som har skønne udsigter over poolområdet og Mekong-floden. Det hele er bygget enkelt og stilfuld i træ og indrettet med vintage tryk, enkle træmøbler og rustikke detaljer, som balancerer ubesværet mellem landlig rustik og kolonitidens romantik.    

Solnedgang over Mekongfloden ved La Folie Lodge på Don Daeng Island i LaosKøkkenet serverer laotiske specialiteter og et udvalg af retter fra det internationale menukort, mens baren sørger for autentisk safaristemning og originale cocktails med lokale præg, som I kan glæde jer til at nyde med de magiske solnedgange over floden.    

Bungalows på La Folie Lodge på Don Daeng Island i LaosBungalows med udsigt til Mekong-floden

La Folie Lodge´s bungalows rummer hver især to ens værelser, som begge åbner sig til rummelig private balkoner med skønne udsigter til Mekongfloden. Gulv, vægge og loft er i træ, og indretningen er landlig, enkel og på alle måde stilfuld, med tidløse træmøbler, varme lamper, hvide gardiner og få gamle tryk på væggene.

Jeres Bungalow på La Folie Lodge på Don Daeng Island i LaosAlle værelser har privat balkon og Wi-Fi.  

La Folie Lodge har også to private villaer, The Residence og Ban Lao Suite, hvis I er flere afsted eller ønsker mere plads. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.