• Nyd de grønne omgivelser på Maison Dalabua, Laos
 • Poolen på Maison Dalabua
 • Overwater bungalow på Maison Dalabua hotel

Maison Dalabua, Luang Prabang, Laos

Charmerende boutiquehotel i tropiske omgivelser

Overwater bungalow på Maison Dalabua hotel
Læs mere

Maison Dalabua er et boutiquehotel fuld af charme og sjæl. Her bor I på moderne værelser, nyder livet ved poolen, forkæler jer selv i spaen og får udsøgte madoplevelser i tropiske omgivelser med bl.a. UNESCO-fredede damme.

Maison Dalabua er omgivet af UNESCO-fredede dammePrisvindende boutiquehotel 

”Dalabua” betyder lotusprinsessen. En fin beskrivelse, som omfavner alt, hvad dette lille boutiquehotel med sin unikke charme og personlighed står for. Det er derfor heller ikke uden grund, at hotellet er kåret som et af de mest romantiske og mest naturskønne af World Luxury Hotel Awards i 2017.

Overalt på hotellet kan I nyde tropiske omgivelser med palmetræer og høje siv, der spejler sig i dammene fulde af lotusblomster og åkander, og skaber en helt unik atmosfære. Når I bevæger jer rundt på hotellet, foregår det for meste på et stisystem af gangbroer, som forbinder de kun 40 værelser med restauranterne, spaen, poolen og receptionen.

Laos byder på smagfulde og farverige retterManda de Laos – en af de bedste restauranter

Maison Dalabua har en fin lille restaurant med et traditionelt menukort, og det er bl.a. også her I starter dagen med brunchbuffet (inkluderet i jeres ophold).

I direkte forlængelse af hotellets restaurant, finder I søsterrestauranten Manda de Laos, der er en af de bedste restauranter i Luang Prabang. Her kan I dykke ned i et menukort af kulinariske smagsoplevelser, der kombinerer det traditionelle, laotiske køkken med et moderne udtryk. 

Restauranten ligger ud til Maison Dalabuas fantastiske, grønne omgivelser og damme, hvis udsigt er en oplevelse i sig selv. Hen ad aftenen kan I nyde kølige drinks i restauranten, mens solen går ned i det fjerne og farver himlen magisk.

Poolen på Maison DalabuaPool og forkælelse i spaen

I har rig mulighed for afslapning og forkælelse af alle sanser på Maison Dalabua. I finder den store pool med solsenge ved spaen, hvor I kan bestille aromaterapeutiske massager og andre behandlinger, der for en stund sender alle tanker om hverdagens stress på himmelflugt.

Haw Pha Bang-templet ved det royale palads i Luang PrabangGåafstand til Luang Prabang

På Maison Dalabua bor I kun et par minutter til fods uden for den gamle kongeby Luang Prabang, der er på UNESCO’s liste over verdensarv. En hyggelig landsby med masser af spisesteder, caféer, små butikker med lokalt håndværk og stemningsfulde markeder. I kommer let rundt til fods og med Tuk Tuk, men I kan også låne cykler på hotellet.

Mød eksempelvis de lokale i øjenhøjde på natmarkedet. Eller oplev det royale palads, der blev bygget i 1904. Paladset består af flere bygninger, og især det guldbelagte tempel Haw Pha Bang er et besøg værd. 

Mekongfloden ved Luang Prabang i NordlaosTæt på Mekongfloden

Derudover løber den mægtige Mekongflod side om side med Luang Prabang og inviterer til smukke sejlture omgivet af grønne bjergsider.

Eksempel på Deluxe Garden View værelse på Maison DalabuaLyse, moderne værelser

Maison Dalabua har fem forskellige værelsestyper på 27 m2 til 43 m2, hvis stil elegant fusionerer en traditionel laotisk indretning med et moderne udtryk. Her er masser af lys, varme og atmosfære, og nogle af værelsestyperne har en skøn terrasse eller balkon, hvorfra I kan nyde hotellets grønne omgivelser.

Værelserne har alle de moderne faciliteter, I har brug for såsom store komfortable senge, Wi-Fi, minibar og aircondition.

 
Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.