• Luftfoto af Satri House i Luang Prabang, Laos
 • Soveværelset i jeres Suite på Satri House i Luang Prabang, Laos
 • Restaurant på Satri House i Luang Prabang, Laos

Satri House, Luang Prabang, Laos

Forførende boutique-hotel med royale aner

Frodig have ved Satri House i Luang Prabang, Laos
Læs mere

I er i kongernes by Luang Prabang, så hvad er mere oplagt end at bo i et royalt barndomshjem, omgivet af tropehaver, to pools og underspillet pragt, når det er allerbedst. På Satri House går fransk kolonitid, laotisk kongehistorie og fri fantasi op i en højere enhed - stilfuldt, elegant og på alle måder forførende. 

Satri House i Luang Prabang, LaosRoyalt barndomshjem i hjertet af Luang Prabang

Satri House er det gamle Indokina, når det er bedst. Skjult bag tropehaver og vanddamme, finder I den prægtige, hvidkalkede kolonitidsbygning, som i begyndelsen af 1900-tallet var barndomshjem for ”Den røde prins” og Laos' første præsident, Prins Souphanavong.

Soveværelset i jeres Junior Suite på Satri House i Luang Prabang, LaosHotellets hovedbygning er at finde på Unesco´s verdensarvsliste og er siden blevet omhyggeligt renoveret og udbygget – resultatet er en forførende og eklektisk tidslomme, som på suveræn vis kombinerer arven fra den franske kolonitid med fornem laotisk arkitektur og træhåndværk. 

Satri House ligger i et roligt villakvarter, og det tager kun 10 min gå til Luang Prabangs skønne natmarked og 20 min til kongepaladset, Phousi-bakken og den historiske halvø, hvor I bl.a. finder flere af byens ældste templer og klostre. 

Frodig have ved Satri House i Luang Prabang, LaosHistoriens vingesus og forførende fantasi

Grandiøs og hjemlig på én og samme tid. Det kan virke som en nærmest umulig balance, men på Satri House lykkes det til fulde og helt ubesværet. 

Og en ting er sikkert: I bliver indhyllet i fordums magi samme øjeblik, I træder ind i de tropiske haver. Her øjner I hurtigt de to skønne kolonitidshuse, som er indbyrdes forbundet af labyrintgange, genveje, bagveje og frodige haver. Man forvilder sig nemt og det er fortryllende.

Biblioteket på Satri House i Luang Prabang, LaosIndenfor venter hvidkalkede vægge med orange og indigoblå nicher, fritlagte træbjælker, Art Deco-møbler i tropisk træ, ventilatorer i krom, gamle fotografier og antikke statuer. Det er en rammende hyldest til en svunden tid, tilsat lidt fri fantasi og spontan livsglæde.   

Spabehandlingsrum på Satri House i Luang Prabang, Laos2 pools, spa og laotisk køkken

I de skønne tropiske haver, finder I to pools, hvoraf den ene ligger i skyggen af den oprindelige kongebolig og den anden ligger ved hotellets lille spa, som bl.a. byder på en jacuzzi og et dampbad med naturlige olier. 

Restaurant på Satri House i Luang Prabang, Laos

I Satri House Restaurant, kan I nyde laotiske og internationale retter med fokus på lokal grillet fisk fra Mekong-floden og et lille udvalg af lokale Luang Prabang-specialiteter. 

Soveværelset i jeres Suite på Satri House i Luang Prabang, Laos31 værelser – hør mere med jeres rejserådgiver

Satri House har 31 værelser fordelt på 3 værelseskategorier: Deluxe Rooms, Junior Suites og Satri House Suites. I de rummelige og luksuriøse værelser, finder I enten mørke trægulve eller kølige flisegulve, klassiske og Art Deco-træmøbler samt himmelsenge med henslængte myggenet.

Soveværelset i jeres Deluxe Room på Satri House i Luang PrabangDet hele er stilfuldt og enkelt indrettet med luftige og drømmende, hvide gardiner, skønne gamle fotografier, traditionelle tekstiler og vintage telefoner. Og så er der ikke to værelser, der er ens.

Alle værelserne har Wi-Fi, aircondition, minibar – og tv, såfremt det ønskes. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.