• Villaer på pæle i lagunen, Six senses Laamu, Maldiverne
 • Six Senses Yao Noi 5+*: Poolvilla og magisk udsigt
 • Udsøgt gourmet mad

Luksusrejser

Når kun det bedste er godt nok til jeres rejse

Oplev Nyhavn Rejsers håndplukkede luksus

Luksushoteller håndplukket af Nyhavn Rejsers eksperter

Sublim service, smagfuld gastronomi og unik beliggenhed

Forkælelse af en anden verden for både par og familier

Eksklusive strandresorts, luksuriøse lodges, historiske hoteller

Når det bedste er et fast krav - eller en drøm bare én gang i livet

Læs mere

Rejser, hvor ekstraordinær kvalitet, service og gastronomi går hånd i hånd på luksuriøse hoteller og resort rundt om i verden. Luksusrejser, hvor I kan forvente det bedste.

Nyhavn Rejser har afprøvet luksushoteller overalt i verden. Fra Tramuntanabjergene på Mallorca og vidunderlige Kreta over Mexicos caribiske kyst til Maldivernes atoller, Mauritius' strande og Fransk Polynesiens laguner.

LUKSUSHOTELLER AFPRØVET OG UDVALGT AF NYHAVN REJSERS EKSPERTER

Vi har testet restauranter, mærket stemningen og afprøvet spabehandlingerne. Vi har vurderet den personlige service, omgivelserne, de enkelte værelseskategorier og de mange faciliteter. Og vi har håndplukket de bedste hoteller og resorts for siden at indgå fordelagtige aftaler for Nyhavn Rejsers kunder.

Hvad er en luksusrejse hos Nyhavn Rejser?

En luksusrejse betyder ikke nødvendigvis, at hotellet som minimum skal have flest mulige stjerner. Et hotel kan fx have en så fantastisk beliggenhed, at det er en luksus i sig selv, og hos Nyhavn Rejser har vi netop nøje udvalgt luksushoteller, der adskiller sig fra de gængse hoteller.

små deltajer og ren forkælelse

Det kan være de små detaljer, der sætter prikken over i'et på en luksusrejse. Den diskrete opvartning fra personalet. Udsigten fra balkonen eller jeres private pool. Omgivelserne, der kan være alt lige fra kridhvidt sand på en atol og smukke vinmarker til vilde dyr i Afrika eller nationalparker i Canada. Champagnen, der serveres til morgenmaden eller de delikate retter i en Michelin-restaurant om aftenen.

En luksusrejse handler også om ren forkælelse i en afslappet atmosfære, hvadenten I befinder jer på et lille krydstogtskib i Caribien, på en paradisø på Maldiverne, et luksusresort ved Angkor Wat i Cambodja eller ved Ayers Rock i Australien.

REJSER MED BØRN

Rejser I med børn, har vi også udvalgt luksushoteller, hvor hele familien kan slappe af, uden at børnene behøver være vandkæmmede dydsmønstre.

Bestil luksusrejsen hos eksperterne

Nyhavn Rejser er ekspert i luksusrejser. Tal med vores rejserådgivere, uanset om den højeste komfort er et fast krav for jeres rejse eller bare et ønske, der skal udleves bare én gang i livet. Fortæl os, hvad I drømmer om, så finder vi det bedste sted for jer. Få et rejsetilbud med fly og hotel og hør om afgange fra København, Aalborg eller Billund.

Barfodsluksus - lidt mere luksus

Nyhavn Rejser har håndplukket særlige steder, hvor forkælelsen er sublim på enestående resorts. Se mere om barfodsluksus her.

Udvalgte luksusrejser

Se alle luksusrejser og filtrer på destination og sæson - klik her

Få hjælp til jeres rejse

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser, hvor kun det bedste er godt nok. De har afprøvet og udvalgt luksushoteller i hele verden ud fra sublim stemning, service og beliggenhed. De kender det gastronomisk niveau, spaens kvalitet og de enkelte værelser. De ved, hvor børn er hjerteligt velkomne - og hvor romantikken blomstrer for 2. Fortæl om jeres drømme og ønsker til en rejse i luksus. Ring og få hjælp til jeres rejse. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.