• Middag på en Sandbank, Soneva Fushi, Maldiverne
 • Family Suite villa med med pool, Soneva Fushi, Maldiverne
 • 3- værelses Crusoe Suite på Soneva Fushi, Maldiverne
 • Hør om de 23 villakategorier på Soneva Fushi. Her Soneva Fushi villa med pool, Maldiverne
 • Hejre i strandkanten; Maldiverne
 • Maldiverne er kendt for deres hvide sandstrande og krystalblåt hav

Bare tæer i junglen

Rejsebrev fra Soneva Fushi, Maldiverne

En ø på 1400 m i længden og næsten 400 m i bredden lyder måske ikke af meget. Men på Maldiverne gør det øen Kunfunadhoo i Baa-atollen til en af ørigets største. Og resortet Soneva Fushi til en ekstraordinær oplevelse med "No news - no shoes"..

Oplevet af Claus Eriksen

Maldiverne er kendt for turkisblåt vand og hvide strande. Det får du også på Soneva Fushi. Så uendeligt smukt endda. Og turen hertil i vandflyver over atollerne overgår alt.

Jungle og dyreliv

Men Soneva Fushi er også så meget mere. Du er nemlig i junglen. Med fugleliv i træer og buske - og på jorden omkring dig med den ene fine art efter den anden. Også nogle, der slet ikke kan flyve. Det kan de flyvende hunde til gengæld. De søger efter frugt i trætoppene.

Du kommer rundt til fods eller med cykelHusk kort, når du cykler

Og når du cykler af sted fra din villa, farer du vild i stisystemet de første gange, hvis du ikke tager dit kort med. Heldigvis finder du dog hurtigt ud af, at der er masser af skilte at følge. At der er masser af ansatte overalt. Og at du trods alt kun var kommet 50 m den forkerte vej.

Og så er der kaninerne. Måske ikke lige det typiske jungledyr, men hvor er de kære.

3- værelses Crusoe Suite på Soneva Fushi, Maldiverne

Privatliv og forkælelse

Som naturens beskytter af privatlivet omringer junglen også din villa. Med eller uden pool og med en eller to etager alt efter, hvad du har aftalt med din rejsekonsulent. En større eller mindre åbning i vegetationen danner din private udgang til sandet og vandet.

Hvis du bare et sekund tvivlede på, at billederne i de flotte brochurer talte helt sandt, vil du nyde, at virkeligheden er endnu bedre. Det hvide sand og den magiske turkisblå farve i vandet lyser op, så du bliver blændet.

Jungle club

Men tilbage ind i det grønne. De snoede stier bringer dig og din cykel på opdagelse. Hist og her dukker uventede oplevelser op. Jungle Club, står der på et skilt. Det dækker over et bordfodboldspil og bordtennisbord inde mellem buskene. Den udendørs Cinema Paradiso gemmer sig helt i den ene ende af øen og inviterer til biografforestillinger i junglen. Og spaen inviterer til forkælelse og velvære.

Gourmetoplevelser på Soneva FushiMadtemplet i det grønne

Som et madtempel dukker restauranten ”Fresh In The Garden op” omgivet af resortets økologiske haver. Tættere kan der ikke blive fra jord til bord.

I bedste jungleånd fører en lang hængebro dig over det grønne til den smukke restaurant under det kæmpe tag båret af store træstammer. I midten kreerer kokkene det ene gastronomiske eventyr efter det andet. Rundt omkring kan gæsterne nyde aktiviteten, maden og hinanden.

Er du heldig, sidder du dog i de bløde puder ved det runde Starlight bord med udsigt til millioner af stjerner over dig. Eller på det lidt mindre Moonlight bord. Bed din personlige butler – Mr. eller ms. Friday – reservere bordet.

 Restauranten ”Fresh In The Garden" på Soneva Fushi

Oplevelser sendt fra himlen

På Maldiverne er stjernehimlen ikke bare et spørgsmål om et uendeligt antal prikker på den sorte nattehimmel. Alt afhængig af månens styrke og størrelse, fornemmer du også selve stjernetågerne.

Først tror du måske, at der er lette skyer på himlen, men skyerne er stjerner, du aldrig har haft mulighed for at se før.

Er du ikke mæt af at se stjerner fra dit bord, går der en gangbro videre gennem trækronerne til resortets observatorium.

Vi så Saturn med ringene og fik lange og spændende fortællinger om denne aftens oplevelser sendt fra himlen. Stor viden formidlet fantastisk levende.

Fakler ved poolen

Hjemme i villaen igen blev vi budt velkommen af fakler omkring vores pool. De brændte stille ud, da det var tid at sige godnat. Den lille overraskelse – den store opmærksomhed. Så typisk for Soneva Fushi.

Soneva Fushi, MaldiverneGastronomiske eventyr

Soneva Fushi var stedet, hvor Sonu Shivdasani og hans svenske kone Eva første gang udlevede deres drøm om at skabe et resort med den unikke barfodsluksus, der har været rollemodel for adskillige resorts lige siden. De bløde puder, de afstemte farver, naturmaterialerne, den afslappede stemning og utallige gennemtænkte detaljer skaber en helt særlig harmoni, som går lige i hjertet.

Skelsættende var også Sonu og Evas øko-turisme med fokus på affaldsbehandling, genanvendelse af ressourcer og økologiske haver, der leverer grønt til resortets køkkener.

Gourmetoplevelser på Soneva Fushi

Du får, hvad du peger på

Hovedrestauranten Mihiree Mitha, der betyder ”her er det” får englene til at synge morgen, middag og aften. Her er ubeskriveligt meget at vælge mellem. Du får, hvad du peger på, og du når aldrig gennem det hele.

Det meste tilberedes på stedet, og tjenerne bringer det til dig. Samtidig er måltiderne her også et spørgsmål om at gå på opdagelse. Til vinkælderen, hvor de afkølede rum gemmer oste, pølser og lufttørrede skinker. Til bageren, der har gang i stenovnen. Til fiskemanden, der er klar til at lave guddommelig sushi. Og til desserthuset.

Hvordan vælger man mellem 30- 40 forskellige slags hjemmelavet is, når der samtidig står endeløse rækker af desserter og kalder på dig?

Restauranten Down to Earth tilbyder det bedste fra Middelhavet. Og By The Beach får romantikken til at blomstre i stearinlysets skær, mens I sammen nyder det japanske og koreanske køkken. Så smukt og stemningsfuldt. Og så er der barerne. Og …

En manta ved Soneva FushiUnder overfladen

Skal du snorkle venter nye oplevelser. Tjek tiderne for tidevandet, så du får de bedste oplevelser i det klareste vand, og tag så din cykel hen til baren Bar(a)bara og lad dig glide lige ud over revet.

Bagefter kan du tage en solstol eller flade ud i et net over vandet. Eller find et af de 6 steder markeret med en pæl i havet, hvor der er skabt gode adgangsforhold til revet fra strandene.

De er afmærket på kortet. For du har husket dit kort, ikke? Du skulle jo nødig fare vild i junglen.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.