• Romantisk middag under stjernerne på Six Senses Laamu, Maldiverne
 • Villaer på pæle i lagunen, Six senses Laamu, Maldiverne

Bryllup i paradis

Romantisk rejsebrev fra Six Senses Laamu oplevet af Lea og Lucas

Efter en meget lang rejse fra Danmark ankom vi endelig til paradis. De turkisblå bølger slog om speedbåden som vi nærmede os Six Senses Laamu - dette skulle være vores paradis de næste 11 dage.

Six Senses Laamu, MaldiverneVi blev taget imod af general manager Jonathan og vores GEM Hana, to fantastiske mennesker der var med til at fuldende vores ferie.

Udsigt over Det Indiske Ocean

Efter en kort præsentation af faciliteterne fulgte Hana os til vores villa. Den alleryderste villa på jetty A. Hvor man fra de andre villaer kiggede ind til nabovillaen, kiggede vi direkte ud i det indiske ocean. Herfra havde vi også udsigt til den hvide sandbanke – sandbanken, hvor vi skulle giftes fire dage senere.

Sol,Snorkling ved Six Senses Laamu, Maldiverne snorkling og lækker mad

De første dage gik med solbadning, snorkling langs husrevet, lækker mad og afslapning på første klasse. Derudover blev de sidste detaljer til brylluppet planlagt, så alt klappede ned til mindste detalje.

Spa behandlinger i unikt designede hytter for par, Six Senses Laamu resortParmassage i spaen

Bryllupsdagen kom. kl. 13 var der booket parmassage i spaen. Lækkert og afslappende. Efter at have nydt en frisk juice i juicebaren vendte vi tilbage til vores villa.

Til aftalt tid blev vi hentet af Hana og vores fotograf Samy. Hvor er vi glade for at han var ved vores side hele dagen, så vi fik foreviget denne dag.

Vores båd der skulle sejle os til sandbanken var forsinket, men ventetiden blev godt udnyttet af vores fotograf, der blandt andet foreslog at tage billeder i vinkælderen, en fantastisk ide – den er både smuk, og dejlig kølig i 35 graders varme.

Bryllup på Six Senses Laamu på Maldiverne - kærlighed på sandbankenSmuk ceremoni på sandbanken

Vi blev modtaget af Jonathan, da vi ankom til sandbanken, han skulle foretage ceremonien. Vi havde på forhånd fået udleveret hans tale og ”dagsorden” så vi vidste hvad der skulle foregå.

Samtidig er det dejligt, at vi kan gemme talen og tage de smukke ord frem, når vi dvæler i vores minder.

En utrolig smuk ceremoni, der hyldede kærligheden. Ceremonien sluttede af med champagne og bryllupskage.

Sunset cruise

Efter at have haft tid til at nyde vores sandbanke var det tid til et privat sunset cruise. Et fantastisk break til at få fordøjetindtrykkene fra ceremonien og bare være os selv.

Middag på Sand Bank, MaldiverneRomantisk middag under stjernerne på Six Senses Laamu, MaldiverneMiddag under stjernerne

Aftenen sluttede af med en fantastisk middag på stranden. Èt bord og en masse levende lys. Vi havde en tjener, der holdt øje med os i mørket, og når han ikke kom med den ene lækre ret efter den anden, holdte han sig i baggrunden, så vi kunne nyde middagen.

En spadseretur under den stjerneklare himmel bragte os tilbage til vores villa, som var så fint pyntet med blomster på sengen.

Hilsen fra familien

Six Senses Laamu havde i samarbejde med Nyhavn Rejser hjulpet vores familie med en dejlig overraskelse at komme hjem til i form af de lækreste chokolader.

På trods af at vi havde valgt at rejse langt væk og fejre vores kærlighed til hinanden helt alene, så betød det, at vores familie alligevel var med os.

Bliv gift på Six Senses Laamu, MaldiverneJust married på Six Senses Laamu

Six Senses Laamu går op i detaljerne. Det gik for alvor op for os da vi skulle bruge vores cykler næste dag. Vores nummerskilte var blevet erstattet af ”just married”, en fin lille detaljer som vi havde meget glæde og fornøjelse af de næste dage.

Resten af vores ferie nød vi både lobster-dinners, coktailparties og barbecues på stranden. Så delfiner flere gange, snorklede fra båd og nød det lækre varme turkisblå vand.

Et traditionel dhow-skib på The Dubai CreekHjem via Dubai

Det var sørgeligt at skulle forlade vores paradis efter 11 fantastiske dage, men vi kunne heldigvis trøste os med at vi havde et par dage i Dubai på vejen hjem, så vi ikke skulle direkte tilbage til kolde Danmark.

Minder for livet

Selv om de danske myndigheder ikke anerkender et bryllup på Maldiverne, så skulle det ikke afholde os fra at skabe nogle minder, der vil skabe glæde resten af vores liv. Og i vores verden tæller dette bryllup ligeså meget som det kirkebryllup, vi sidenhen fejrede med familie og venner.

Tak og tillykke til Lea og Lucas for dette dejlige rejsebrev. Tal med vores rejserådgivere om romantiske rejser til Maldiverne.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.