• Family Villa på Gili Lankanfushi, Maldiverne
 • Family Villa med pool på Gili Lankanfushi, Maldiverne
 • 7 enkeltstående Crusoe Residences på Gili Lankanfushi, Maldiverne

Generationsrejse til Gili Lankanfushi 5+*

Barfodsluksus på Maldiverne i overdådig villa til hele familien

Få resorts i verden har samme ikoniske status som Gili Lankanfushi 5+* på Maldiverne. Sublim barfodsluksus og unik Robinson Crusoe-stemning venter. Det samme gør luksuriøse villaer med plads til 3 generationer.

Nyd en vidunderlig ferie i smukke omgivelser på Gili Lankanfushi, MaldiverneFra første færd har Gili Lankanfushi stået som et fyrtårn for luksushoteller i hele verden, når det kommer til bæredygtig barfodsluksus med sublim service og gastronomi. Også længe før andre for alvor begyndte at tænke på bæredygtighed.

Family Villa på Gili Lankanfushi, Maldiverne

Villaer på pæle i lagunen

Sådan er det stadig, selv om også Gili Lankanfushi har været gennem en stor udvikling med blandt andet nye store poolvillaer på pæle i den turkise lagune, der ligger blot en halv times sejltur i speedbåd fra den internationale lufthavn. Dejligt nemt, hvis man rejser med børn.

Læs mere om Gili Lankanfushi 5+* >

Family Villa på Gili Lankanfushi, MaldiverneGenerationsrejse til Maldiverne

Hvis I rejser flere generationer sammen til Gili Lankanfushi, kan I vælge mellem to forskellige familievillaer, hvor forskellen blandt andet er med og uden egen pool.

Begge er skabt med stor brug af smukke naturmaterialer, så villaen smyger sig ind i de guddommelige omgivelser, hvor I kan gå lige fra soldækket ud i lagunen. Og begge har to soveværelser med eget badeværelse, mens stuen kan redes op til to ekstra.

I kan alt i alt være seks voksne eller fire voksne og to børn sammen.

Family Villa på Gili Lankanfushi, MaldiverneFamily Villa på Gili Lankanfushi – 350 m2

Uden for enden af boardwalken, der vender mod vest og de smukkeste solnedgange over Det Indiske Ocean, ligger Gili Lankanfushis Family Villaer.

En family villa har stue, to soveværelser og to badeværelser. Det ene badeværelse har egen jacuzzi, det andet karbad og afskærmet nedgang til lagunen. Her er også fitnessrum, dampbad og et tekøkken. Udenfor er et stort soldæk med trappe til lagunen og oppe på første sal er endnu et soldæk med skøn udsigt og endnu en jacuzzi. At boble her med udsigt til stjernerne om natten er bare et af de helt unikke øjeblikke, der venter. På tagterrassen er også solstole og massagebriks.

Family Villa med pool på Gili Lankanfushi, MaldiverneFamily Villa med pool - 385 m2

Med udsigt mod øst og solopgangen ligger Gili Lankanfushis Family Villaer med pool. Her er et stort master bedroom og et lidt mindre soveværelse med eget toilet. Villaen har også et stort fælles badeværelse med afskærmet nedgang til lagunen.

Opholdstuen i Family Villa med pool på Gili Lankanfushi, MaldiverneUdenfor er en L-formet pool og en smuk lukket pavillon, der rummer daglig/spisestue med enestående panoramaudsigt til alle sider. Her kan der redes op til to. Fra det store soldæk er nedgang til lagunen, og på første sale er endnu et soldæk, så I også kan splitte lidt op efter behov.

Tal mere med jeres rejserådgiver om generationsrejser til Maldiverne i store villaer, så finder vi det rigtige til jer.  

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.