• Tag en tur med bananen på Sun Siyam Irufushi
 • Børnetallerken til de mindste på Sun Siyam Irufushi
 • Den smukke strand på Sun Siyam Irufushi på Maldiverne
 • Thumbs up - og tæerne op - for Sun Siyam Irufushi!
 • Kids Club på Sun Siyam Irufushi på Maldiverne
 • Kids Club på Sun Siyam Irufushi på Maldiverne

Paradis i børnehøjde

Sun Siyam Iru Fushi har tænkt på alt og mere til for børnefamilierne

Sun Siyam Iru Fushi på Maldiverne vinder priser igen og igen for deres særlige fokus på børnefamilier. Resortet gør det sjovere at være barn og nemmere at være voksen. Og omgivelserne er guddommelige.

Thumbs up - og tæerne op - for Sun Siyam Irufushi!

Vandflyveren lægger til ved molen ud for Sun Siyam Iru Fushi på Maldiverne efter en smuk tur over de lysende atoller. I fornemmer straks, at I er på vej mod noget særligt. Den store velkomstkomite af butlere står på rad og række klar til at tage imod hver deres gæster. 

Family Deluxe Beach Villa med pool på Sun Siyam Iru Fushi, MaldiverneButler og golfvogn

Golfvogne holder også på række og venter på, at butleren kører jer mod en kølig velkomstdrink. Lagunen lyser i en turkis farve, man skal se, for at tro på, at det ikke er et manipuleret foto. Og så er der stranden. Den vidunderligt smukke strand. Water villaerne rækker ud mod revet, mens beach villaerne gemmer sig mellem palmerne i junglen. Det er så smukt, og I er heldigvis kun lige ankommet. 

Den smukke strand på Sun Siyam Irufushi på MaldiverneDet rolige vand i lagunen

Hvor skal vi starte? På stranden, selvfølgelig. Måske har I valgt en strandvilla med pool. Så skal I lige rundt om den og forbi jeres private pavillion, før I står i sand, der er fint som mel og så hvidt, at I vil sætte mere pris på jeres solbriller end nogensinde før. 

Sun Siyam Iru Fushi for børn, MaldiverneDen store, beskyttede lagune, der omkranser Sun Siyam Iru Fushi, giver helt roligt vand ved stranden, så lad bare ungerne kaste sig ud i det. Og følg selv efter. Det er varmt. Det er skønt. Og vandets magiske farve bliver I aldrig trætte af at se på.  

Frisk frugt til morgenmad på Sun Siyam Irufushi på MaldiverneAll inclusive på 7 restauranter

På Sun Siyam Iru Fushi har I all inclusive på 7 restauranter, og I kan selvfølgelig også spise hjemme i villaen. Lov os at prøve Islanders Grill på stranden! De voksne kan flette fingre, se på stjerner og nyde maden i ro og mag, mens børnene leger i sandet før og efter deres mad. 

Soft Ice? Bare bed tjeneren om det i Restaurant Iru på Sun Siyam Irufushi på Maldiverne Fra sushi til soft ice

I buffetrestauranten er der mad for enhver smag morgen og aften. Der er et kæmpe udvalg med mange kogestationer, hvor kokkene står klar. Mange salater. Masser af frugt. Et utal af desserter. ... Vi kunne blive ved, men nøjes med at konstatere, at der til morgenmad er alt fra sushi til soft ice. 

Skal jeres børn have traditionelle morgenmadsprodukter som corn flakes, er der 4 slags mælk at vælge mellem inkl. rismælk og soyamælk til allergikere. Blandt de friske juicer står også banana milkskake. I finder dem tæt på softicemaskinen.

En separat afdeling af restaurant Iru har legeplads til de mindste Bamsekrus og legeplads i restauranten

Til de små er der bamsekrus, bamseskåle og tallerkener opdelt i flere rum, hvis maden glider nemmere ned med den rigtige stemning. Bliver børnene hurtigere færdige end de voksne, kan I vælge en separat afdeling i buffetrestauranten med legeplads til!

Kids Club på Sun Siyam Irufushi på MaldiverneStor prisbelønnet børneklub

Mange hoteller har en børneklub i et hjørne, bare for at kunne sige, at den er der. Sun Siyam Iru Fushis børneklub henter derimod priser hjem igen og igen. Der er stor legeplads med mange aktiviteter, børnepool, indendørs legerum, spillerum og entusiastiske ansatte, der forstår at kommunikere, selv om børnene taler et andet sprog. Vil du lege, se film eller lave mad sammen med mig?

De voksne kan nyde spa i verdensklasse imens. Spaen på Sun Siyam Iru Fushi vinder lige så mange priser som børneklubben!

Familiepoolen på Sun Siyam Irufushi på MaldiverneFantastisk familie pool

Familiepoolen er et eventyr i sig selv med masser af plads, skyggefulde træer og palmer, vandfald og kanaler, der skal udforskes. Tronstole, bænke med bobler mm. dukker op under vandet. Samtidig er hele poolområdet virkelig smukt udformet.

Om dagen kan restaurant Fluid her sørge for mad og drikke, mens Taste of India serverer aftensmad ved poolen. Par uden børn har deres eget poolområde ud til stranden, så tag bare en badebold og det store smil med. 

Recreation Room med Wii til ventetiden på Sun Siyam Irufushi, MaldiverneRecreation Room med bordfodbold og Wii

På jeres vej rundt på resortet, vil I finde kæmpeskak, bordtennis mm. Vi siger ikke hvor. Der skal også være noget at lede efter. Skal I af sted fra Sun Siyam Iru Fushi sent og dermed et stykke tid efter, at I har tjekket ud af værelset,  kan I før afrejse slappe af og tage bad ved Recreation Room. Der er bordfodbold og Wii til børnene!

Tag en tur med bananen på Sun Siyam IrufushiAf banen, af banen, her kommer bananen

Men det er for tidligt at tale om afrejse. Sun Siyam Iru Fushi har et stort vandsportcenter med tilbud for både store og små, som I også må prøve. Skal det være en tur på bananen? Der er også paddle boards, kajakker og meget mere. 

Lykken er en hængekøje, når man har fået sushi og soft ice til morgenmadFredfyldt og smukt

Men er Sun Siyam Iru Fushi på Maldiverne så bare en kæmpe larmende legeplads? Nej! Øen er efter maldiviske forhold meget stor. Da vi var der, var der 124 børn, for det var påske, hvor resortet lige som ved juletid har et hav af ekstra arrangementer for børnene. Men her var stadig uendelig fredfyldt. Og strandene virkede stadig uberørte. De uendeligt smukke strande!

 

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.