• Two-bedroom Ocean Beach Villa med pool på Six Senses Laamu, Maldiverne
 • Den store pool på Six Senses Laamu, Maldiverne
 • Six Senses Laamu på Maldiverne - Robinson Crusoe Island

Poolvilla og springende delfiner på Maldiverne

Barfodsluksus og overdådig strandvilla med plads til 6 på Six Senses Laamu 5+*

Six Senses Laamu er drømmen om Maldiverne. Paradisstrande, turkis lagune og luksuriøse villaer på stranden og på pæle i lagunen danner rammerne for afslappet barfodsluksus. Nyd det i en villa med plads til den store familie.

Hvis I rejser den store familie eller tre generationer sammen til Maldiverne, er Six Senses Laamu et af de mest unikke resorts, I kan forære jer selv et ophold på. Ingen andre resorts får så gode tilbagemeldinger fra vores kunder, der ofte vender tilbage igen og igen.  

Six Senses Resort, Laamu, MaldiverneGastronomi, spa og bare tæer i sandet 

Six Senses Laamu udstråler overdådig enkelhed i alt. Arkitekturen med de palmetækkede tage og masser af træ får resortet til at glide naturligt ind i omgivelserne og er med til at skabe den afslappede stemning, som understøttes af en meget nærværende service i øjenhøjde med gæsterne.  

Six Senses Laamu på Maldiverne - Robinson Crusoe IslandI kan nyde spaoplevelser i særklasse og også udsøgt gastronomi, men glem alt om normale gourmetrestauranters ofte stive atmosfære. På Six Senses Laamu kan I spise alle måltider med bare tæer i sandet. Man slapper nu en gang bedst af, når man får lov til at være sig selv.  

Mange fortæller om morgener med det fantastiske syn af springende delfiner fra restauranten. Læs mere om spa, restauranter og de mange aktiviteter her: Six Senses Laamu 5+*, Maldiverne

Generationsrejse til Maldiverne 

Børn er hjerteligt velkomne på Six Senses Laamu. Stranden er børnevenlig, her er god snorkling og også en stor pool lige ud til stranden. Så kan de voksne nyde lagunen, mens børnene jo ofte trækker mod poolen. Her er også en glimrende børneklub.  

Stor villa med egen pool 

Med en 2 Bedroom Ocean Beach Villa på Six Senses Laamu har I ikke bare adgang til den store fælles pool, I har også jeres helt egen. I jeres helt egen strandhave. Den 730 m2 store villa har et stort opholds- og spiseområde, der ligger mellem de to soveværelser, der begge har eget badeværelse. 

Det giver en stor følelse af privatliv, at I på denne måde også kan være sammen hver for sig. Forældre og op til 2 børn kan være i den ene soveafdeling, mens f.eks. bedsteforældre kan være i den anden. Dagen igennem kan I så nyde at have tid til hinanden ved poolen og på det store soldæk. 

Den store pool på Six Senses Laamu, MaldivernePå første sal er udkigstårn og ekstra spiseområde med udsigt over tropeøen og lagunen. Igen en mulighed for at kunne være sig selv, når der er behov for det, og for at være sammen under sol og stjerner. Se grundplanen i galleriet.

Tal med jeres rejserådgiver om generationsrejser til Maldiverne. 

The kids club på Six Senses Laamu, Maldiverneflere villaer til 3 generationer sammen 

Nyhavn Rejser er eksperter i ekstraordinære villaer til den store familie eller flere vennepar sammen. Se mere: Rejser 3 generationer sammen.     

 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.