Xl Maldives Baros Maldives Water Villa
Maldiverne

Baros Maldives

Gastronomi, romantik og luksuriøse villaer

Baros Maldives 5+* er et luksusresort i den nordlige Male-atol kun en lille halv times sejlads fra den internationale lufthavn. Resortet er kåret til det mest romantiske resort i hele det Indiske Ocean ved World Travel Award tre år i træk! 

Det første, I ser i horisonten, når speedbåden nærmer sig, er det kegleformede, hvide tag på fine dining restauranten The Lighthouse. Lidt tættere på dukker den hvide strand, palmerne og den lille cirkel af villaer på pæle i lagunen op. Forventningsfulde stiger I i land, hvor strandvillaerne kigger frem gennem den tropiske vegetation. I er fremme og klar til en romantisk ferie på Maldiverne. 

Villaer på stranden og i lagunen

Baros har 75 villaer i alt. I Nyhavn Rejser anbefaler vi især de 89 m2 store Deluxe villaer direkte på stranden og med et vidunderligt udendørs badeværelse i en lukket gårdhave, men tal med vores Maldiverne-eksperter om jeres ønsker.

Alle villaer er indrettet med elegant design og stor brug af træ og sandsten. De store vinduer lukker lys og stemning ind, og alle har en stor veranda med solstole. Der er gratis WiFi i alle villaer.

Xl Maldives Baros Maldives Sandbank
Xl Maldives Baros Maldives Watervilla Aerial
Xl Maldives Baros Maldives The Piano

Gastronomi

Baros er kendt for sin gode gastronomi. Her er tre restauranter, og især The Lighthouse Restaurant er vidt berømmet for fine dining og udvalgte vine. 

The lighthouse

The Lighthouse serverer gastronomi på højeste niveau i romantiske omgivelser hævet over lagunen. Restaurantens niveau er vidt berømt. 

Lime

Uformelt og dog eksklusivt i både stemning og gastronomi fra den store buffet med morgenmad over delikat frokost til aftensmadens à la carte menu.

Cayenne

Seafood,frisk fisk, kødretter og vegetarretter serveret under åben himmel over lagunen. Nyd også salater, antipasti and mezze. Prøv også Cayennes Satay Bar med asiatiske retter.

I kan også udvælge et romantisk sted på øen til en middag bare for jer to – eller få serveret maden i jeres villa. Og hvorfor ikke en champagne-morgenmad eller picnic på sandbanken? 

Baros har også to hyggelige lounges: The Lighthouse Lounge i forbindelse med restauranten og Sails, der er skabt i sandet under palmerne ved en stor cabana.

Xl Maldives Baros Baros Pool Villa Room 215 Deck
Xl Maldives Baros Lounge Area
Xl Maldives Baros Sails Bar
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Villaer på stranden på Baros

  • 24 Deluxe villaer, 89 m2
  • 10 Baros villa, 103 m2
  • 8 Baros poolvillaer, 134 m2
  • 2 Baros premium poolvillaer, 160 m2
  • 1 Baros Residence, 268 m2

Villaer på pæle i lagunen på Baros

  • 15 Water villaer, 92 m2
  • 15 Water poolvillaer, 126 m2

Mange aktiviteter

I keder jer ikke på Baros. Lad jer forkæle i spaen og tag evt. også en tur i fitness centret. Og her er også en række vandsportsaktiviteter, hvor I f.eks. kan sejle i kajak i lagunen. 

Baros arrangerer samtidig mange udflugter fra romantiske cruises i solnedgangen og på udkig efter delfiner med champagne og canapeer. I kan også tage med på besøg i lokal landsby og i hovedstaden Male for at få indblik i det lokale liv og den lokale kultur.

Snorkling på husrevet

Baros har et virkelig godt husrev til snorkling, og her er dykkercenter, hvis I vil endnu tættere på det fascinerende liv under havoverfladen. Snorkler I ikke, kan I tage en tur med resortets glasbundbåd.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Maldives Baros Maldives The Piano
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Romantisk atmosfære Baros Maldives 5+*

Inkluderet gourmet halvpension

Luksusvilla på stranden eller pæle i havet

Snorkling på super husrev

Kun 20 min. i speedbåd fra Male

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Maldiverne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Madiverne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.