• Unikke oplevelser på Baros, Maldiverne
 • Baros, Maldiverne
 • Romantisk middag i solnedgangen, Baros, Maldiverne

Baros Maldives, Maldiverne

Gastronomi, romantik og luksuriøse villaer

Nyd livet på Baros, Maldiverne
Læs mere

Baros Maldives 5+* er et luksusresort i den nordlige Male-atol kun en lille halv times sejlads fra den internationale lufthavn. Resortet er kåret til det mest romantiske resort i hele Det Indiske Ocean ved World Travel Award tre år i træk! 

Sejl ud på det azurblå hav ved Baros, MaldiverneDet første, I ser i horisonten, når speedbåden nærmer sig, er det kegleformede, hvide tag på fine dining restauranten The Lighthouse. Lidt tættere på dukker den hvide strand, palmerne og den lille cirkel af villaer på pæle i lagunen op. Forventningsfulde stiger I i land, hvor strandvillaerne kigger frem gennem den tropiske vegetation. I er fremme og klar til en romantisk ferie på Maldiverne. 

Watervillas på Baros set fra luftenVillaer på stranden og i lagunen

Baros har 75 villaer i alt. I Nyhavn Rejser anbefaler vi især de 89 m2 store Deluxe villaer direkte på stranden og med et vidunderligt udendørs badeværelse i en lukket gårdhave, men tal med vores Maldiverne-eksperter om jeres ønsker.

Alle villaer er indrettet med elegant design og stor brug af træ og sandsten. De store vinduer lukker lys og stemning ind, og alle har en stor veranda med solstole. Der er gratis WiFi i alle villaer. 

Beach Villa på Baros Maldives, MaldiverneVillaer på stranden på Baros:

 • 24 Deluxe villaer, 89 m2
 • 10 Baros villa, 103 m2
 • 8 Baros poolvillaer, 134 m2
 • 2 Baros premium poolvillaer, 160 m2
 • 1 Baros Residence, 268 m2

Water Villa, med endeløs udsigt over havet og horisontenVillaer på pæle i lagunen på Baros:

 • 15 Water villaer, 92 m2
 • 15 Water poolvillaer, 126 m2

Romantisk middag i solnedgangen, Baros, Maldiverne Gastronomi

Baros er kendt for sin gode gastronomi. Her er tre restauranter, og især The Lighthouse Restaurant er vidt berømmet for fine dining og udvalgte vine. 

The Lighthouse på Baros serverer gastronomi på højeste niveauThe Lighthouse

The Lighthouse serverer gastronomi på højeste niveau i romantiske omgivelser hævet over lagunen. Restaurantens niveau er vidt berømt. 

Lime

Uformelt og dog eksklusivt i både stemning og gastronomi fra den store buffet med morgenmad over delikat frokost til aftensmadens à la carte menu.

Cayenne Grill med udsigt til The Lighthouse Restaurant på Baros Maldives, MaldiverneCayenne

Seafood,frisk fisk, kødretter og vegetarretter serveret under åben himmel over lagunen. Nyd også salater, antipasti and mezze. Prøv også Cayennes Satay Bar med asiatiske retter.

I kan også udvælge et romantisk sted på øen til en middag bare for jer to – eller få serveret maden i jeres villa. Og hvorfor ikke en champagne-morgenmad eller picnic på sandbanken? 

Baros har også to hyggelige lounges: The Lighthouse Lounge i forbindelse med restauranten og Sails, der er skabt i sandet under palmerne ved en stor cabana.

Husrevet ved Baros på Maldiverne

Snorkling på husrevet

Baros har et virkelig godt husrev til snorkling, og her er dykkercenter, hvis I vil endnu tættere på det fascinerende liv under havoverfladen. Snorkler I ikke, kan I tage en tur med resortets glasbundbåd. 

Nyd total fred på en træterrasse formet som et piano lige ud fra øen Baros, MaldiverneMange aktiviteter

I keder jer ikke på Baros. Lad jer forkæle i spaen og tag evt. også en tur i fitness centret. Og her er også en række vandsportsaktiviteter, hvor I f.eks. kan sejle i kajak i lagunen. 

Baros arrangerer samtidig mange udflugter fra romantiske cruises i solnedgangen og på udkig efter delfiner med champagne og canapeer. I kan også tage med på besøg i lokal landsby og i hovedstaden Male for at få indblik i det lokale liv og den lokale kultur.

 
Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.