• Vidunderlig strand og udsigt til Ocean Villaerne på Centara Grand Island Resort & Spa, Maldiverne
 • Coral Bar og lounge, Centara Grand Island Resort & Spa, Maldiverne
 • Udsigt fra sengen i en Sunset Ocean Pool villa på Centara Grand Island Resort & Spa, Maldiverne

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives, Maldiverne

Ultimativ all inclusive med udflugter, spa og super husrev

Stranden ved The Club, Centara Grand Island Resort & Spa, Maldiverne
Læs mere

Glæd jer til en ferieoplevelse ud over det sædvanlige med unik snorkling, all inclusive, udflugter og spa-behandlinger samt en enestående mulighed for at svømme med hvalhajer og djævlerokker.

Udsigt til The Over Water villaerne, Centara Grand Island Resort & Spa, MaldiverneEksotiskt og paradisisk er nok den mest rammende beskrivelse af Centara Grand Island Resort & Spa Maldives, hvor skønne villaer og suiter, lækker all inclusive og super snorkling ved et af Maldivernes bedste husrev blot er nogle af de ting I kan glæde jer til under ferien. Centara er iøvrigt et af de mest børnevenlige resorts på Maldiverne. Resortet ligger blot 30 min. i fly over det smukke atolhav fra lufthavnen i Male.

et af maldivernes bedste husrev

Omgivet af det blå ocean i atollen South Ari ligger Centara Grand Island med en palmeomkranset strand, hvor det krystalklare vand inviterer til oplevelser både over og under havoverfladen. Selv på lavt vand får I det første indblik i en fascinerende undersøisk verden og 10 meter længere ude ligger det fantastiske husrev med tropefisk i alle regnbuens farver, babyhajer, rokker og skildpadder. Grib snorklen og svøm ud til det enestående marineliv eller tag dykkerudstyret på og udforsk et skibsvrag.

Dyk ned til kæmpe oplevelser i havet ved Centara Grand Island Resort & Spa, Maldiverne

Hvalhajer og mantarokker

På den inkluderede snorkeludflugt er der god mulighed for at opleve de enestående hvalhajer og mantarokker. Andre steder på Maldiverne kan mantarokker og hvalhajer kun ses i kortere sæsoner, men her i den sydlige Ari-atol kan de opleves året rundt med stor sandsynlighed, men selvfølgelig ikke med garanti. Udflugterne foregår i båd og varer ca. 3-4 timer.

Terrassen med havudsigt fra en Ocean Water Villa, Centara Grand Island Resort & Spa, MaldiverneVillaer og suiter

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives har ialt 112 villaer og suiter - alle yderst smagfuldt indrettet og med alle moderne bekvemmeligheder.

 • Beach Suite, 87 m2: Duplex (sammenbyggede) boliger, der ligger ud til den hvide sandstrand og turkisblå lagune i frodige omgivelser. Hver suite er delt i to etager forbundet af en trappe. Master soveværelse ovenpå og møbleret stue med sovesofa nedenunder. Plads til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. 
 • Deluxe Water Villa, 86 m2: Villaer på pæle i lagunen med trappe direkte ned til vandet. Privat soldæk. Plads til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. 
 • Deluxe Family Water Villa, 93 m2: Separat børneværelse med køjeseng, PlayStation og børnesikret adgang til det private soldæk. Stort badeværelse med bruser og jacuzzi eller fritstående badekar. Plads til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. 
 • Ocean Water Villa, 110 m2: Nyligt renoverede villaer med sublim udsigt. Stor terrasse og soveværelse med havudsigt og direkte adgang til lagunen. Plads til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. 
 • Luxury Beachfront pool villa 1 eller 2-bedroom, 159 m2: Stor villa med direkte adgang til den hvide sandstrand og lagunen. Terrasse med privat pool. Lækker indretning med loungeområde og lille soveværelse nedenunder. Stort soveværelse ovenpå med åbning mod lounge. Ideelt til familier med 2 voksne og 3 børn. Har man 3 børn kan det tredje barn sove på sofaen i stuen. Villaen kan også reserveres som 1-bedroom til særpris for par, der ønsker en luksus villa med pool på land fremfor på pæle over havet.
 • Sunset Ocean pool villa, 110 m2: Idylliske villaer med sublim udsigt til solnedgang. 12 m2 privat pool og direkte adgang til lagunen fra terrassen. Havudsigt fra soveværelset. Plads til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. 

Udsigt fra sengen i en Ocean Water Villa, Centara Grand Island Resort & Spa, Maldivernesuite- og Villafaciliteter

Alle suiter og villaer har gratis trådløs internetadgang og fladskærms-tv med internationale kanaler og film. Desuden DVD-afspiller, telefon, air-condition, loft ventilator, kaffe- og tefaciliteter, værdiboks, hårtørrer og minibar med gratis vand, øl og sodavand.

Ultimativ all inclusive

Centara Grand Islands all inclusive inkluderer:

 • Daglig "spa-kredit" på 100 USD til enten en bodyscrub, hovedbunds- og ansigtsmassage eller massage (for gæster på 18 år og op). I kan udskifte 3-spabehandlinger til 3 dyk*.
 • NB: Fra maj 2019 gives følgende spa-kredit: 200 USD ved 7-9 nætters ophold, 400 USD ved 10 nætters ophold. Der kan fortsat byttes til 3 dyk.
 • 5 udflugter: Snorkeltur, hvalhaj-safari, solnedgangs cruise, ø-tur og en fisketur.
 • Champagnemorgenmad og frit valg mellem tre restauranter til frokost og middag (1 buffet og 2 a la carte).
 • Udvalgte kvalitets drikkevarer (husets vin, cocktails, øl, sodavand, vand, kaffe/te, juice og drinks) fra kl. 10.00 til midnat.
 • Afternoon tea med lækre kager, scones og sandwiches samt isbar til børn.
 • Windsurfing med undervisning, bananbåd, kajakker, vandcykler, katamaran (kræver erfaring), og snorkeludstyr.
 • Motoriserede vandsportfaciliteter samt wakeboard mod tillæg.
 • Tennisbane med undervisning og fitnessfaciliteter.
 • Minibar, der opfyldes dagligt med vand, øl, vin, chokolade og chips.

Stranden ved The Club, Centara Grand Island Resort & Spa, Maldiverne

THE CLUB

Opgradér til The Club, som giver adgang til et eksklusivt område med pool, bar og lounges med premium drikkevarer. 

 • Concierge- og poolservice med bl.a. frugt og kølende håndklæder.
 • Opgraderede faciliteter i suiten/villaen, concierge service, velkomstdrink og frugt samt privat check-in i The Club.
 • Dagligt vask af to stk. tøj pr. suite/villa m.m.
 • Formiddagssnack, afternoon tea og pre-dinner kanapeer.
 • A la carte morgenmad, frokost og 5-retters Chef's menu middag.

Prøv paddelboarding som sportsaktivitet, Centara Grand Island Resort & Spa, MaldiverneFaciliteter

Centara Grand Island Resort & Spa har et væld af aktiviteter og fantastiske faciliteter, til glæde for både voksne som børn.

Nyd den lækre infinitypool med udsigt til det azurblå hav. Der er særskilte aktiviteter for børn og unge, børneklub og E-zone for unge samt børnepool.

Der er badminton, volleyball og tennis samt vandsportsfaciliteter, lækker spa, butik, spil/poolbord, dykkercenter, vaskeri, læge, yoga instruktør m.m.

Coral Bar og lounge, Centara Grand Island Resort & Spa, MaldiverneRestauranter og barer

 • Reef: Internationalt køkken med overdådig buffet morgen- middag og aften. Det er også her, I kan nyde champagnemorgenmad.
 • Azzuri Mare: Italiensk/fisk- og skaldyr med a la carte eller set menu. Nyd en lækker middag i en restaurant på pæle i lagunen. 
 • Suan Bua: Thailandsk med a la carte eller set menu. Smagfulde autentiske thailandske retter.

For alle tre restauranter kræves bordreservation.

 • Aqua: Nyd en cocktail eller en snack og nyd udsigten til den spektakulære solnedgang.
 • Coral Bar & Lounge: To etager med plads til afslapning, drinks og spil. Ideelt sted for børn, som også vil elske den daglige is om eftermiddagen!
 • The Club og in-villa dining er ikke inkluderet i ultimativ all inclusive.

*VÆLG DYK I STEDET FOR SPA-BEHANDLING

I kan udskifte ”spa-kredit” til ”dyk-kredit” på udvalgte dage. Nyd op til 3 dyk (1 orientering og 2 dyk) per ophold som et alternativ til spa-behandlinger. Følgende skal være opfyldt: Open Water dykkercertifikat eller højere. I skal være fyldt 18 år samt deltage i orienteringen før de 2 dyk. Dykkene skal være planlagt senest 24 timer efter ankomst og afsluttet senest 24 timer før afrejse. Forbehold for vejrforhold.

Charlotte Frost

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.