• Oplev det fantastiske Joali på Maldiverne
 • Nyd solnedgangen fra Three Bedrooms Ocean Residence with 2 Pools på Joali, Maldiverne
 • Smag på italienske retter på Bellinis på Joali, Maldiverne

Joali, Maldiverne

Udsøgt luksus og klassisk elegance i store poolvillaer

Nyd solnedgangen fra jeres Sunset Luxury Water Villa Bedroom på Joali, Maldiverne
Læs mere

Overdådigt design, afslappet stemning, fortrinlig service, gastronomi i topklasse og store poolvillaer danner de smukke rammer på Joali 5+* i Raa-atollen på Maldiverne. Nyd sofistikeret luksus fyldt med skønne detaljer.

Indgangen til Three Bedrooms Ocean Residence with 2 Pools på Joali, MaldiverneJoali formår at holde en unik balance mellem det klassiske og det nyskabende. Dér, hvor man føler sig tryg i den gennemførte elegance skabt i det bedste materialer og samtidig får pirret sanserne af et væld af små, spændende detaljer.

Ankom med yacht til Jaoli på Maldiverne Afslappet og sofistikeret luksus

Joali ligger på øen Muravandhoo i den relativt uberørte Raa-atol 45 minutter i vandflyver fra Male.

Når I ankommer, ser I de lange hvide strande, det turkise hav og de svajende palmer, som rejser til Maldiverne handler om, men anløbsbroen fortæller med det samme, at her er mere end det. Taget på modtagelsesbygningen ligner en kæmpe djævlerokke i et skarpt og moderne udtryk.

I mærker forventningens glæde stige og er klar til at tage hul på eventyret. Velkommen til en afslappet verden fyldt med velvære og forkælelse for både børn og voksne.

Nyd solnedgangen fra Three Bedrooms Ocean Residence with 2 Pools på Joali, MaldiverneLuksuriøse poolvillaer på stranden og i lagunen

Joali har 73 villaer dels på stranden og dels på pæle i lagunen. Set udefra er designet med de stråtækte tage diskret og velkendt. Men træd så indenfor. Nyd, hvor højt der er til loftet, og hvordan de mørke træpaneler med smukke udskæringer skaber en unik stemning.

Nyd poolområdet i jeres Beach Villa with Pool på Joali, MaldiverneLuksuriøs dekadance møder Maldivernes lagune i smuk overdådighed. Bare se badeværelset, hvor marmorklinker og kobbervandhaner er med til at sætte stemningen. Et badekar står frit midt i det hele, og en udendørs bruser, der minder om et periskop, der kommer op fra jorden.

Alt er spektakulært, og her er ikke sparet på noget. Foran villaen er jeres store soldæk og lange pool enten i jeres egen strandhave på land eller med trappe ned til den turkise lagune. Villaer i lagunen fås enten mod solopgangen eller solnedgangen.

Stuen i Four Bedroom Beach Residence with Pool på Joali, MaldiverneVillaer fra 240 m2 til

Skal I bo på stranden eller i lagunen? Mod solopgang eller solnedgang. Med et eller op til fire soveværelser? Ja, sågar med en eller flere pools? Joali rummer det hele. Alle villaer er enestående, men skal vi vælge, anbefaler Nyhavn Rejser villaerne på vand, da de er lidt lysere og føles endnu mere spektakulære.

 • Water villa i lagunen. 100 m2 interiør og 240 m2 inkl. udendørs arealer. Maks. 3 personer.
 • Luxury Water villa i lagunen. 108 m2 indendørs og 280 m2 inkl. udendørs arealer. Villaen har endnu større soldæk med sal, og entreen er udvidet til en overdådig stue. Maks. 3 personer.
 • Beach villa. 108 m2 interiør og 680 m2 inkl. udendørs arealer med privat strandhave.
 • Family Beach Villa. 142 m2 indendørs og 798 m2 inkl. udendørs arealer. 2 pools, en i strandhaven mod vandet og en helt privat bag villaen. Maks. 4 personer.
 • 3 bedroom ocean residence med 2 pools. 400 m2 indendørs og 590 m2 inkl. udendørs arealer. 2 villaer sammensat til ét isoleret paradis for enden af den lange boardwalk. Ring efter en båd, hvis I vil sejles til restaurant eller spa.
 • 4 bedroom beach residence. 2-etagers villa med eget badeværelse til hvert soveværelse. 400 m2 indendørs og 1.395 m2 inkl. udendørs arealer. Egen butler til rådighed 24/7 og egen buggy chauffør.

Nyd japanske retter på Saoke, Joali, MaldiverneGastronomi og barer på Joali

Gastronomien på Joali lever til fulde op til det eksklusive og høje niveau i alt andet. Her er fire restauranter.

 • Vandhoo. Morgen og aften. Her kommer I hele verden rundt med gastronomi fra Asien, Middelhavslandene og Arabien, ofte udmøntet i særlige temamiddage
 • Saoke. Udsøgt japansk gastronomi på pæle i lagunen med uendelig udsigt over lagunen
 • Bellinis. Italiensk fine dining inkl. bar med hjemmelavet limoncello og de bedste grappaer 
 • Her Kitchen. Kokkeskole primært med lokale opskrifter i professionelt køkken
 • Mura Bar. Loungestemning med bare tæer i sandet med snacks og drinks
 • Lajoie. Hjemmelavet is og chokolade og frisk frugt til den lille forkælelse

Nyd de skønne omgivelser på Joali, MaldiverneI kan også få serveret et guddommeligt måltid i jeres villa eller bede om at få en enestående aften på et unikt sted på øen bare jer. Eller hvad med at spise i et af de to huse i træerne udformet som djævlerokker? Der er masser af muligheder for helt særlige oplevelser på Joali.

Prøv en tur i Joali Spa på Joali, MaldiverneAktiviteter og spa på Joali

Joali tilbyder udflugter til koralrev, snorkling og dyk med djævlerokker og også besøg på beboede øer, hvor I kommer tæt på den lokale kultur. Her er en række muligheder for vandsport, og på land kan I tage et slag tennis.

Mere motion, der kan give appetit til de gastronomiske eventyr, venter i fitnesscentret, mens Espa Spa inviterer til skønne behandlinger og ekstra nydelse.

Området i Kids Club på Joali, MaldiverneBørn er velkomne på Joali

Børn er mere end velkomne på Joali. Hvis de er til at løsrive fra pool og strand og skønt samvær med familien, så arrangerer Joali blandt andet skattejagt, som sender børn ud i naturen på eventyr. Her er historiefortællere og kokkeskole for børn, og de kan nyde godt af en række tilbud i spaen specielt for dem.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.